Ice Dungeon

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Ice Dungeon

Příspěvek od Miky Mora »

No, Retromancere, vidim, že ti teorie jde, ale víc než trochu ti chybí praxe :lol: . Ty jsi asi viděl dobíhání dungů jen z rychlíku, jako ostatní uplakaní modráci co? :)

Kdyby byla výprava jeden člověk, tak bych aj možná souhlasil s tebou že ty dungy, o kterých jsi napsal, že jdou dobíhat, jdou opravdu dobíhat. Ale tobě tady nějaká uniká poměr času procházení výpravy dungem a času čekání na hlídače. A ten je tak trochu nevyrovnanej.
Ale co si s tebou budu povídat, já vim o čem mluvim, dungu sem dobíhal stovky, ty nejspíš ani jeden, ale stejně mi tu budeš pořád dokola tvrdit, že o tom víš víc jak já....
A ještě by mě teda zajímalo, v čem co jsem kdy napsal, jsem teda tak strašně moc kecal a nemluvil pravdu, protože se mi moc nezdá, že bych si tady nějak vymýšlel jako ty co se týká dobihatelnosti dungů.

P.S.: A promiň, že jsem se sekl o 3 dungy, hrozná to lež ! :shock:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

V zasade plati, ze dobehnut sa da kazdy dung, len hlidaci to trosku stazuju, ale aj ti sa casom znovu objavia... ;)

Ice je nastavene zle no, dal by som tam plosinku, ktora by kopala pk do sopky (ako na hb), len by tam bola sanca - prve pk 0%. druhe 20%, tretie 40%.... tak po hodine by sa to zas vynulovalo... proste ist na dobeh s 2-3 ludmi, dalej by to bol slusny risk :clap:
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Miky Mora píše:P.S.: A promiň, že jsem se sekl o 3 dungy, hrozná to lež ! :shock:
Není to hrozná lež, je to klasické překrucování pravdy tak, aby to vypadalo, že to mají PK těžké. O tom jsem koneckonců mluvil. Ty jsi zase mluvil o 30ti dalších dungách, které mají "modráci" zmáknuté políčko po políčku a chudáci PK tam nemají šanci. Tak že jim zbývá alespoň to malé Ice...

Jak jsem napsal, dungů je sice 27, ale 3 z toho jsou zavřené a minimálně polovina ostatních se dobíhat dá. Někdo se tomu holt zasměje, někdo to nerad slyší, ale někdo se možná zamyslí nad obsahem postu...

Uznávám, že v Ice by klidně mohli modráci dobíhat PK. Ale modráci prostě PvP nevyhledávají, takže je to tak, jak to je. Ice je velice rychlý dungeon, kam chodí převážně PK a jejich modré chary pro dost nepřiměřený poklad. Tak to prostě je, ať už si najdete jakékoli okecávky.

A to, že zbytek dungů dobíhat jde je také celkem jasné, ať už jsem ty dungy dobíhal já, nebo jsem byl v pozici dobíhaných. :roll:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ne, dungy jako TK, cyclopy, Cove, yamotsu, hytl, FDD, opravdu dobíhat nejdou (Nepočítám když výpravu zastihnete před dungem)
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Miky Mora píše:Ne, dungy jako TK, cyclopy, Cove, yamotsu, hytl, FDD, opravdu dobíhat nejdou (Nepočítám když výpravu zastihnete před dungem)
Delas si legraci, ze? :clap:

V tom pripade bych te zlaty Miky Moro, poprosil o zduvodneni toho, jak si dokazal tohle a tohle a nechtej po me prosim, abych pokracoval :)

Nedomyslel sis to Miky :wink:
Naposledy upravil(a) Farwik dne 24 črc 2010 20:09, celkem upraveno 2 x.
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

miky pozor retromancer nehovoril o tom ze sa da dung dobehnut az po poklad ale o tom ze sa da dobehnut po urcity bod (tk LSN CV cyclop king atd.) a yomo sa da dobehnut takmer cele (teda aspon myslim tento dung som dobiehat neskusal) cd sa zas da dobiehat tiez po urcity bod fdd dobiehat nejde alebo ak ide tak velmi tazko to mas pravdu.
Edit: Jak pre boha sa da hytl dobehnut? za klucnikom uz si uplne v pohode a po klucnika to mas od obetin 10minut
Mate radi ptacky?
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

JOjo prosim vic starych screenu, kdy jeste byly stare timery hlidacu pls pls pls :(
Takze pokud se da dung dobehnout po treba druhyho, tretiho hlidace tak je dobihatelny? Srandu se tu clovek dozvi to jo ale nic kloudnyho...
Doopravdy se zamyslete nad tim kolik dungu je dobihatelnych, pokud objevite ze je vyprava uvnitr a pripravte si prsty na jedne ruce... a i to nejde pokazdy.
Uznavam ze ice je pomerne lehko dobihatelna, ale jedine reseni je asii prodlouzeni dungu, protoze tak jak je dung postaveny ted se to bude systemove resit ztezi ...
me by se treba libilo postavit jeste jedno patro videl sem naky kliky v levo od vlezu do palace, neplanuje se neco takovyho? ja bych uvital :)
tam by se mohli moberi klidne vyradit a kdo by chtel zasel by si tuhle (treba kratsi) cast pro 9 pokladek s rizikem pojeti...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ja som za prestatikovanie toho prveho prebiehacieho snow poschodia, dat tam vela hlidacov s kratkym respom a mozno jednu odbocku v ktorej by bola mala klapacka.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Takze mi chces rict Lucky, ze dneska uz nikoho v TK, cyclopech, Cove, yomotsu, hytlu a ve FDD nedobehnes? :)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Farwik píše:Takze mi chces rict Lucky, ze dneska uz nikoho v TK, cyclopech, Cove, yomotsu, hytlu a ve FDD nedobehnes? :)
Jo přesně tohle ti chce říct :)
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Tak to je skvely, dneska se mi bude usinat 10x lip a mozna prestanu mit i nocni mury :)

Jinak prestatikovani snow casti ice dungu neni vubec spatnej napad :idea:
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Lucky píše:JOjo prosim vic starych screenu, kdy jeste byly stare timery hlidacu pls pls pls :(
oni se menili dvere do lodenice v CV jo? :p
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

A napadlo vás třeba, že dungy by neměly bejt dobíhatelný dál než třeba do poloviny?
Přece jenom, kdyby ty dungy šly dobíhat celý, tak by stačila jedna aktivnější pk skupinka a znamenalo by to prakticky co dung to pvp. A ruku na srdce, to taky chce fakt menšina herní obce.
Miky Mora píše:No, Retromancere, vidim, že ti teorie jde, ale víc než trochu ti chybí praxe :lol: . Ty jsi asi viděl dobíhání dungů jen z rychlíku, jako ostatní uplakaní modráci co? :)
Vykládej mi něco o uplakanejch modrácích... tady to rozjíždíš spíš ty. Aspoň to je můj pocit z téhle "diskuze" na posledních stránkách.
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

The Heretic píše:
Miky Mora píše:No, Retromancere, vidim, že ti teorie jde, ale víc než trochu ti chybí praxe :lol: . Ty jsi asi viděl dobíhání dungů jen z rychlíku, jako ostatní uplakaní modráci co? :)
Vykládej mi něco o uplakanejch modrácích... tady to rozjíždíš spíš ty. Aspoň to je můj pocit z téhle "diskuze" na posledních stránkách.
Pod to se podepíšu, nejenom na posledních stránkách, ale za posledního půl roku v každým topicu, kde se vyskytne nějaká zmínka o PvP.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Farwik píše:
Miky Mora píše:Ne, dungy jako TK, cyclopy, Cove, yamotsu, hytl, FDD, opravdu dobíhat nejdou (Nepočítám když výpravu zastihnete před dungem)
Delas si legraci, ze? :clap:

V tom pripade bych te zlaty Miky Moro, poprosil o zduvodneni toho, jak si dokazal tohle a tohle a nechtej po me prosim, abych pokracoval :)

Nedomyslel sis to Miky :wink:
On se spletl, on chtel Miki napsat, ze nejdou TRACKNOUT (jestli tam nekdo je)z jineho mista,vis ....napr: jako Drowy a Ice :roll: :lol:
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

nikdy ma tam pk nepojazdili, par krat tam boli aj hatedi ale keď ludia nie sú hlúpi, nenechajú sa zabiť. všetko je to o komunikácii medzi členmi výpravy. vačšinou to teda končí odkopom a dung sa nedokončí, ale aspoň netreba znovu refovať že.. náhrad je tu viac ako dosť. po zmene timerov u hlídačov, sa dungy pojazdiť nedajú, maximálne tak vykempiť. nehovorím to z pozicie pkčka ale z modráka, ktorý čakal 2 hodiny na klik v TK

k veci - nechápem čo ste z toho takí pohoršení. načo iné ako na pk chceš v tom ice umrieť? na storm knighta? je to proste LOW dungeon s HIGH rizikom. podla mňa je to viac ako dostatočné. stále vás tam nikto nenúti chodiť, mne osobne je ten dung nesympatický ale za 20 minút som na konci aj s pokladom a mustangom. to už je fair? mať za 20 minut level9 poklad s mustangom a pri troške štastia aj normálny poklad? fakt sa zobudte zo svojho utopického sna, kde je všetko ružové :roll:
clear brainwashing
dNb prezents
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Tak tohle je lez jako svin.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Inkvizitor Dan píše:
Tak tohle je lez jako svin.
To jo, ale mi mu to stejne neverime :unibrow:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Heh, tohle fakt nemá cenu :D . Tady sou všeci chytří jako radio, ale při dobíhání vijou prd jak to chodí.
Je to asi to samý, jak kdybych něco tvrdil v topicu o despu (nechodím despy, vy nedobíháte dungy), aniž bych o tom něco věděl a ostatní co ten dung chodí mi taky mohli pořád dokola psát, že je to jinak.

To pan Inkvizitor: Ok, tak s tebou asi budu chodit na pojezdy těchhle dungů, protože nám to holt nějak nejde. Asi máš nějakou hůlku na instantní resp hlídačů, protože jinak si to vysvětlil neumím :/...

A jestli berete dobihatelnost dungů jakože vás doběhnu za prvníma dveřama v TK nebo v paláci CV, kdy to ještě jde, tak to je fain no, to je jako se přesně trefit do času odchodu výpravy do despu nebo do pride a vykempit to - perfektní úvaha!

To Heretic: Jo já tady hrozně brečím mno. Já se tady za stranu PK snažim bránit takovýmu návalu "modrého" názoru, že to tak možná aj vypadá, chápu.
Ona ta definice brečení a normálního argumentování nikde neni napsaná, tak jsem to asi holt netrefil, omlouvám se, už se budu snažit nebrečet :idea: .
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Ne my ty dungy nedobíháme a proto vlastně nevíme jak fungují podle tvojí dedukce? :clap: Zatím co ty se do despu nepodíváš (nemůžeš - neměl bys o něm cokoliv psát) tak my do těch dungů co ty tak slavně dobíháš ano. To že nejsi schopný uznávat nic jinýho než svoji pravdu, za to já ani nikdo jinej nemůže a možná bys měl místo veřejnýho fórka si založit blog majty imba pk Miky z Mořa a tam se vyplakat jak jen nejlíp to umíš... a pak i tvým fans třeba přes webku odpovedět.. http://www.youtube.com/watch?v=NkYN4HuSm9E
Odpovědět