say makro je tak hard co ?:)Night Storm píše:ale pochop ze vsichni ostatni ty boosty dostavaji ale warriori ne :p , pac si dycky rekne dobry ma nad dve ste..Kandown píše:Ste ale velmi rozmaznani, na vsetko mate scripty a ta hra uz je pre vas pomaly jednicky a nuly..
HP View
Re: HP View
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A poradit místo prázdného plácání ještě víc, co? Nestačí jen say, ale taky co do něj - jak získat hodnoty, a základy programování jako převod čísla na řetězec a spojování řetězců se v manuálu už nedočtete... :p.Wizzy píše:say makro je tak hard co ?:)Night Storm píše:ale pochop ze vsichni ostatni ty boosty dostavaji ale warriori ne :p , pac si dycky rekne dobry ma nad dve ste..Kandown píše:Ste ale velmi rozmaznani, na vsetko mate scripty a ta hra uz je pre vas pomaly jednicky a nuly..
Kód: Vybrat vše
#------------------------------------
sub mojestaty()
#------------------------------------
uo.click('self')
wait(500)
UO.Say(uo.getname('self')+' '+STR(UO.life)+'/'+str(uo.str)+' armor '+str(uo.armor))
end sub
Mimochodem škoda že nejde opravit bugování statů, kdo naprogramoval tu debilitu, že při nad 200 se musí samo zarovnat na 100 (asi nějaký starý bugfix

Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
prosimta posledny rok ludia uz nereaguju ani ked im pred dungom povies "mam vysoke steny, ak hebnete pod stenou vyjdite trosku von"Wizzy píše:say makro je tak hard co ?:)Night Storm píše:ale pochop ze vsichni ostatni ty boosty dostavaji ale warriori ne :p , pac si dycky rekne dobry ma nad dve ste..Kandown píše:Ste ale velmi rozmaznani, na vsetko mate scripty a ta hra uz je pre vas pomaly jednicky a nuly..
a on tam stoji, stoji, stoji, potom sa naserie, ale stale stoji, a say makro som nevidel tak 2 roky

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
pokryl si jeden z 7dmi povolenych programuPapez píše: A poradit místo prázdného plácání ještě víc, co? Nestačí jen say, ale taky co do něj - jak získat hodnoty, a základy programování jako převod čísla na řetězec a spojování řetězců se v manuálu už nedočtete... :p.
tim say makrem sem myslel: "Nick" nejakejrptext "BOOST", ponevadz si stezovali ze nevedej kdy maj boostit kdyz je warr furt nad 200
proto mi za nej furt nekdo nadavaMorlith píše: a say makro som nevidel tak 2 rokytakze inu mas pravdu je to moc har

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
say makro je o nicem.. kdyz hraju tak si tam nebudu s klukama furt chatovat jestli teda urcite ten boost tedka nebo az pak 
kdyz sem toho clera do dungu sel.. byl sem happy kdyz nikdo nemusel napsat "boost", "heal" a videl sem to sam. Spis me to dokonce sr**o kdyz me tam furt nekdo vypisoval heal a boost... k tomuto se nesnizim to radeji vypotrebuju vsechny sperky a hudebni nastroje co mam...

kdyz sem toho clera do dungu sel.. byl sem happy kdyz nikdo nemusel napsat "boost", "heal" a videl sem to sam. Spis me to dokonce sr**o kdyz me tam furt nekdo vypisoval heal a boost... k tomuto se nesnizim to radeji vypotrebuju vsechny sperky a hudebni nastroje co mam...
pod tohle se mohu podepsat, opravdu by byl problém tu hranici posunout třebana 250 hp? Klerům to pomůže a u potvor těch 50 hp snad není takový zásadní problém ne?Night Storm píše:say makro je o nicem.. kdyz hraju tak si tam nebudu s klukama furt chatovat jestli teda urcite ten boost tedka nebo az pak
kdyz sem toho clera do dungu sel.. byl sem happy kdyz nikdo nemusel napsat "boost", "heal" a videl sem to sam. Spis me to dokonce sr**o kdyz me tam furt nekdo vypisoval heal a boost....
Noobikem navždy :)
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
tj fakt tak tazke napisat to makro na say??:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
já nevím proč, ale na féně vidím hpčka warů normálně..:p
alebo nastavit u hracov maximum hp na 200 a viac proste nepojde... stejne to pak len buguje pri ws a tak...Ardent píše:pod tohle se mohu podepsat, opravdu by byl problém tu hranici posunout třebana 250 hp? Klerům to pomůže a u potvor těch 50 hp snad není takový zásadní problém ne?Night Storm píše:say makro je o nicem.. kdyz hraju tak si tam nebudu s klukama furt chatovat jestli teda urcite ten boost tedka nebo az pak
kdyz sem toho clera do dungu sel.. byl sem happy kdyz nikdo nemusel napsat "boost", "heal" a videl sem to sam. Spis me to dokonce sr**o kdyz me tam furt nekdo vypisoval heal a boost....

Nebylo by to trošku nefér vůči warům? :pp
No to by jsi pak musel sáhnout i do boostů, protože s palem mi nedělá problém při výbavě si nad 200 hodit a při hranici 200 by ti byl pak klera k čemu? (jasný krom ressu..)Severka píše:
alebo nastavit u hracov maximum hp na 200 a viac proste nepojde... stejne to pak len buguje pri ws a tak...
Noobikem navždy :)
No hlavně paladin by se sám vyboostil na 200 - základ 130, war se s pomocí klera vyboosti na 200 - zaklad 160. Už vidíš co je špatně? :p
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
kdyz pouzivas skript na zalozky, tak sice vidis normalne jako driv, ale kdykoli si "vyzadas" informaci o hp (treba zatargetovanim nebo vytazenim ingame zalozky), tak se ti posle packet s 200hpBig Bud píše:já nevím proč, ale na féně vidím hpčka warů normálně..:p
na yoku teda predpokladam, ze se hrac presny cislo bud nedozvi, nebo taky jenom pres skript
prijde mi to proste jako hloupa situace - pokud hrac chce, tak se k ty informaci o hp dostane
chapal bych, kdyby to bylo vsechno nebo nic, ne tenhle polovicatej nesmysl
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Aneb klasicky DP GM styl Dvakrat rez, jednou mer.
Btw Kde stahnu toho fenixe?
K cemu smeruje tvoje recnicka otazka "Btw Kde stahnu toho fenixe?"Sir Artuhr píše:Aneb klasicky DP GM styl Dvakrat rez, jednou mer.
Paklize by to byla otazka skutecna, jako, ze u tebe tomu tezko verit, tak http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=soubory
Ale kde ziskat script do yoko, phoenix na zobrazovani techto utajenych hp, to netusim

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem tim spis chtel rict, ze se tu vyroji zase spousta zneuznanych, kvalitnich skripteru, kteri budou psat jiste serveru neskodne skripty:)
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak co? lob ... 300!
cywe nebo aspon 250 ruce vam to neusekne imho
a nebo to dejte na 100, at to maji vsichni stejny... aneb jak pise Here... nedodelana prace
EDIT. 25.7. nejaky vyjadreni by to chtelo... snad to cely nema zvyhodnovat fena clery nad tema co hrajou na yoku
cywe nebo aspon 250 ruce vam to neusekne imho
a nebo to dejte na 100, at to maji vsichni stejny... aneb jak pise Here... nedodelana prace

EDIT. 25.7. nejaky vyjadreni by to chtelo... snad to cely nema zvyhodnovat fena clery nad tema co hrajou na yoku
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 25.07.2010 23:11:45, celkem upraveno 2 x.
Však jasne, hlavne že tu máme krásnu novú featurku ktorú vôbec nikto nechápe a netuší načo bola zavedená..... (občas mám fakt pocit že niekto chce DP už úplne odrovnať ale nechce ísť nato priamo)Sir Artuhr píše:Ja jsem tim spis chtel rict, ze se tu vyroji zase spousta zneuznanych, kvalitnich skripteru, kteri budou psat jiste serveru neskodne skripty:)
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Redd píše:Nikdo nechce nic, co je pro něj horší.
Poklady se doplňují, nový dung máte.
Redd píše:Tak se bude muset sledovat, jestli nejde nějaký curse nebo tak. To bych neviděl, jako problém. Status bar stačí.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Pokud už je to takhle... rovnou zavést všem 100% a je to. U příšer nad 200 se to stejně počítá jako procenta, tak proč to nedat všude ? Wár už je stejně out, protože člověk neví, jestli má boost, když má nad 200hp.... zvykneme si i u ostatních charů ! Však hráči si vyberou co budou hrát. Klasická odpověď "nikdo vás tu nedrží".
Kromě toho- tím že nejsou vidět skutečný HP jsem přišel o jednu velkou zábavu. Vemte si to taky z toho hlediska, že nováček něco potká a chce vědět co je to za příšeru... kolik asi vydrží, jestli si může troufnout. Bude drak jako drak, všichni budou mít stejně, žádnej rozdíl....přicházíme o rozmanitost.
Nelíbí se mi to a mrzí mě, že se to vůbec zavedlo. Je to velká škoda, pokud to ovšem bylo NEZBYTNÉ, pak to chápu, stejně tak (ne)chápu těch několik let, co to ničemu nevadilo.
Kromě toho- tím že nejsou vidět skutečný HP jsem přišel o jednu velkou zábavu. Vemte si to taky z toho hlediska, že nováček něco potká a chce vědět co je to za příšeru... kolik asi vydrží, jestli si může troufnout. Bude drak jako drak, všichni budou mít stejně, žádnej rozdíl....přicházíme o rozmanitost.
Nelíbí se mi to a mrzí mě, že se to vůbec zavedlo. Je to velká škoda, pokud to ovšem bylo NEZBYTNÉ, pak to chápu, stejně tak (ne)chápu těch několik let, co to ničemu nevadilo.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA