HP View

Vaše nápady a návrhy
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: HP View

Příspěvek od Arim »

Redd píše:Nikdo nechce nic, co je pro něj horší.
Poklady se doplňují, nový dung máte.
A ani nevime kolik ma kolega HP ve vyprave ... Tak a mame to :twisted: Ha a nebo omezeni boostovani nad 200HP ? :) Pravda stejne to pri save buguje ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Tak se bude muset sledovat, jestli nejde nějaký curse nebo tak. To bych neviděl, jako problém. Status bar stačí.
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

Byl by fakt velky problem posunout hranici na 300hp nebo dat vyjimku pro hrace? Protoze jako kler nevidet, kolik ma clen vypravy, mi prijde vazne hloupe.
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

The Heretic píše:Byl by fakt velky problem posunout hranici na 300hp nebo dat vyjimku pro hrace? Protoze jako kler nevidet, kolik ma clen vypravy, mi prijde vazne hloupe.
Si cucej z prstu. Jako myslis ze si tady na nakym serveru pro hrace? Se prober tohle je nova era Dp.

Jinac zajimavy to bude, az pude pk war nebo pal s Pepkovo spenatem pojizdet dang a ti modraci si budou rikat jejeje, nakej nubik 200hp to ma vsichni na nej a ejhle von jim vynda cecky vsem, to se teprve zasmeju...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Lucky píše:
The Heretic píše:Byl by fakt velky problem posunout hranici na 300hp nebo dat vyjimku pro hrace? Protoze jako kler nevidet, kolik ma clen vypravy, mi prijde vazne hloupe.
Si cucej z prstu. Jako myslis ze si tady na nakym serveru pro hrace? Se prober tohle je nova era Dp.

Jinac zajimavy to bude, az pude pk war nebo pal s Pepkovo spenatem pojizdet dang a ti modraci si budou rikat jejeje, nakej nubik 200hp to ma vsichni na nej a ejhle von jim vynda cecky vsem, to se teprve zasmeju...
on stačí medajlon mno... to nám to tu zase někdo nedomyslel velebnosti...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

No hlavne si myslim, ze pokud opravdu existuje script jak do Joka tak do Fenixe, kterej ty aktualni HP dokaze zobrazit a spocitat, tak toto fakt nema smysl ... Ja osobne to nikdy pouzivat nebudu, bude me to maximalne tak prudit a zbytek lidi co maji makro a script i na suchy z nosu se budou akorat tak smat ...

Nikdo jste tu z GM zatim nebyl schopny rozumnym argumentem rici PROC VLASTNE ? To ze to u vetsiny her neni videt ... Jako kde? WoW like games to ukazuji pomalu na desetiny ty HP a v PvP kdyz nabehnu tak vidim kolik souper ma, a tam to skutecne o matematice nebude, protoze amici si to stejne spocitat nedokazou ... Ano pokud zakazanim toho daneho paketu jak rikal Balt odstranite nejaky dalsi zavazny problem vedouci k bugovani ci ja nevim k cemu, tak OK, ale proc to teda nereknete na rovinu?

U mobu pod 1K HP v tom fakt vyznam nevidim (mimo daleko vetsiho opruzu pri treinu hlavne poisoningu) ... Ano rekneme ze u LAW, DM a podobnych samoboost potvor to muze byt zajimavejsi ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Me se ty HP neukazujou ani na fene ani na yoku po hozeni miliony blesku harmu...
Asi se trosku rozvazim ale celou dobu si myslim ze GM Team je tu pro nas. (Pokud se pletu tak me opravte)
Mohl bych se zeptat kdo by tedy uvital zmenu zpet na puvodni stav ? Ja za sebe rikam ano pokud to nevadi nejakemu bugu.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

ja jsem od doby co to zavedli nelognul hadejte proc :oP
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Castian píše:ja jsem od doby co to zavedli nelognul hadejte proc :oP
Protoze se ti plasi summoni nekro, s kteryma uz nejde harvit?
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

:mrgreen: :mrgreen: ale myslím že to nikomu moc nevadí, dá se bez toho hrát, jen by se tohle "oslabení" mohlo něčím vykompenzovat (třeba aby salát vážil 15 stonu a ne jen 3 nebo 4...
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Zas to bude jen o tom, kdo si sežene od kamaráda makro na HP. Pěkná změna :)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Já se na to ptal už na první stránce :)
Bez podpisu
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

ja lognul jednou, otestil jsem harv asi na 15min, pak jsem lehl kuli moji blbosti
od te doby jem nezabijel moby (asi tyden)
obcas zajdu tu novou arenu
a jinak leveluju wowko :D
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Raona píše:ja lognul jednou, otestil jsem harv asi na 15min, pak jsem lehl kuli moji blbosti
Jojo wowko a Hb to je raj :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Raona píše:ja lognul jednou, otestil jsem harv asi na 15min, pak jsem lehl kuli moji blbosti
...a PKčka nebudou mít co žrát!

a komu tím pomůžete, co?! :unibrow:
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Příjde mi dost hloupe, že cleric neví jak má naboostěný wary ve výpravě.. osobně mi to celé přijde hodně nanic a jenom to tu hru znepříjemňuje než že by to přispívalo k lepší hratelnosti ale to už si GM zvažte sami..

ALE proste si myslim že by to tak neubližilo kdyby se to dalo na 300 at aspon ten cler vi.. protoze kdyz ja za ja wara piju GS tak mi prijde boost jen pred nejakym skokem/hromadnym boostenim/kdyz si reknu.. tohle byl jeden ze znaku dobryho clera poznat jestli mas nebo nemas boost a proste ty boosty drzet porad.. ted je to dost o *moc vulgarnich slov* ...
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Zaznel tu celkom zaujimavy navrh na check pred poisoningom, ci z tej potvory moze byt gain alebo nie.. v podstate sa training kit pouziva len na trening a nic ine, tak si myslim, ze by nebolo az take zle keby nesli poisnovat potvory, z ktorych ten gian byt nemoze.. So stealingom uz je to ine.. tam by som nic nemenil.. Rozhodne mi tato zmena neprijde nejak vazne omedzujuca.. Ste ale velmi rozmaznani, na vsetko mate scripty a ta hra uz je pre vas pomaly jednicky a nuly..
Kentak
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kentak »

totalni hovadina nic vic se k tomu rict neda, ale je pravda ze je to ted hodne zajimavy.....
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Kandown píše:Ste ale velmi rozmaznani, na vsetko mate scripty a ta hra uz je pre vas pomaly jednicky a nuly..
ale pochop ze vsichni ostatni ty boosty dostavaji ale warriori ne :p , pac si dycky rekne dobry ma nad dve ste..
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

jojo presne suhlas....a dufam ze teraz niekto napise to ze nas nitko nenuti hrat wariorov :lol:
Mate radi ptacky?
Odpovědět