Problem yoko prosím o radu
-
- Misspelling Chicken
Problem yoko prosím o radu
Zdravíčko, když pouštím yoko tak jak spustím launch tak se me dole u patching client to hodí error, ale když to zkouším několikrát tak to třeba po 10 naskočí v pohodě, ale jak chci lognout postavu hodí to hlášku:There is some problem communicating with origin. Please restart ultima online and try again.
Může mi někdo poradit co se stím stalo? Nijak sem do toho nedrbal stalo se to z ničeho nic
Může mi někdo poradit co se stím stalo? Nijak sem do toho nedrbal stalo se to z ničeho nic
- Legend Of Pain
- Pencil Master
-
- Misspelling Chicken
Re: Problem yoko prosím o radu
Legend Of Pain píše:encrypciu nastav na 1.26.4 tusim
to je jako verze? To mam 1.26.4.b
- Legend Of Pain
- Pencil Master
aha, pomoze ti vymazanie injection.xml ale nebudes mat hotkeye.
ja mam taky isty problem len aj ked vymazem injection.xml tak nic stale dookola mi to dava eror a ani po 10 a ani po 25krat ked to skusam mi nehodi okno na prihlasenie a skusal som to 3x preinstalovat a nic...a ked dam eoro details tak mi pise ze filed to install hock in client Reason:(87) Nespravny parameter.
yoko rado hadze chyby no
mne to stale dookola hadzalo cosi o tom, ze Unable detect UO alebo take cosi... nepomohlo preinstalovat, skusit ine verzie, updaty, patche, proste nic... napokon stacilo hodit chybu do prekladaca a zistil som, ze nemam nainstalovanu UO 

- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
takze jako v 99% neni chyba v joku nebo fene nebo ultime, ale spis mezi zidli a klavesnici...Severka píše:yoko rado hadze chyby nomne to stale dookola hadzalo cosi o tom, ze Unable detect UO alebo take cosi... nepomohlo preinstalovat, skusit ine verzie, updaty, patche, proste nic... napokon stacilo hodit chybu do prekladaca a zistil som, ze nemam nainstalovanu UO
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
zkus si tohle ulozit s priponou .reg prepis cesty k tvoji instalaci uo a pridej do registru.. mohlo by snad pomoct
Kód: Vybrat vše
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Origin Worlds Online]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Origin Worlds Online\Ultima Online]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Origin Worlds Online\Ultima Online\1.0]
"ExePath"="c:\\Games\\Ultima Online 2D\\client.exe"
"InstCDPath"="c:\\Games\\Ultima Online 2D"
"PatchExePath"="c:\\Games\\Ultima Online 2D\\uopatch.exe"
"StartExePath"="c:\\Games\\Ultima Online 2D\\uo.exe"
"Upgraded"="Yes"
hemeneks more gadzo vazelina!
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz tu ten topik je...
Nekdo mi rikal ze jsou aji nepadajici zalozky na joko, jelikoz nemam s fenixem az tak dobre zkusenosti chtel bych se vas zeptat zda-li o tom nekdo vite neco blizsiho, slysel sem ze se jedna o plugin tak popr jeslti ho nekdo z vas nema/neni ochoten poskytnout.
Nekdo mi rikal ze jsou aji nepadajici zalozky na joko, jelikoz nemam s fenixem az tak dobre zkusenosti chtel bych se vas zeptat zda-li o tom nekdo vite neco blizsiho, slysel sem ze se jedna o plugin tak popr jeslti ho nekdo z vas nema/neni ochoten poskytnout.
Podle toho, co jsem pochopil to bylo tim, ze nekdo vlastnil zdrojove kody a stare RU yoko... Potom si sikovny clovek ( jako Mikee ) udela s programem takrka cokoliv...
Takze je mozne, ze to nekde existuje, ale je to zakazane pouzivat kvuli moznosti "prepsat" program pro zneuziti herniho nastaveni
( takto mi to bylo receno, nevim na 100%, jestli je to pravda a to, co jsem si precetl na forku tomu odpovidalo... pokud to, co rikam nejak nesouhlasi s realitou, opravte me, ale nekamenovat... )
Takze je mozne, ze to nekde existuje, ale je to zakazane pouzivat kvuli moznosti "prepsat" program pro zneuziti herniho nastaveni
( takto mi to bylo receno, nevim na 100%, jestli je to pravda a to, co jsem si precetl na forku tomu odpovidalo... pokud to, co rikam nejak nesouhlasi s realitou, opravte me, ale nekamenovat... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ona jedna verze nepadajicich zalozek v yoku je - Status Bar Fix - ale je dost naprd pac misto kazdyho, kdo ti utece z dohledu si yoko hodi na kraj obrazovky zombika a tu zalozku drzi jakoby na nem.. a ty zombici pak delaj dost bordel, obcas je nejde projit a celkove je to proste dost nevychytany, proto to taky nikdo nepouziva..
jestli teda existuje nejaka vychytnejsi verze by me zajimalo..
hemeneks more gadzo vazelina!
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
O tomhle vim, bohuzel sem zil v tom ze to je zakazany takze jsem to ani nikdy nevyuzival nak masove, jenze nekdo mi rekl ze prave neco vymakanejsiho existuje ... vic bohuzel nevimDave Lister píše:ona jedna verze nepadajicich zalozek v yoku je - Status Bar Fix - ale je dost naprd pac misto kazdyho, kdo ti utece z dohledu si yoko hodi na kraj obrazovky zombika a tu zalozku drzi jakoby na nem.. a ty zombici pak delaj dost bordel, obcas je nejde projit a celkove je to proste dost nevychytany, proto to taky nikdo nepouziva..