2 Nápady

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno

Hlasovanie

Ano 1. 2.
2
13%
Ano 1. nie 2.
3
20%
Ano 2. nie 1.
0
Žádná hlasování
Nie 1. a 2.
10
67%

Celkem hlasů: 15

Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

2 Nápady

Příspěvek od Strigwyr »

Neviem ci to tu uz bolo ale mam take 2 nápady:

1. Varovanie pred save... bolo by to na to dobre aby sa pri PVM nezatvorili dvere na jeden open( napriklad to bude pisat hlasku ,,o 10sec. save´´) resp obnovenie stien aby nezmizli pocas save co moze byt dost neprijemne

2.Je to ohladom krmenia a splasenia zvierat... pripada mi zbytocne aby som ja relogoval xy postav a chodil po mestach a kupoval seno za 20gp :) pride mi to dost zbytocne ako aj strata casu a aj to ze pri PK s tym mam problem ze neviem zohnat zradlo konovi a tak sa splasi a pod. Mozno je to aby ta hra bola viac ,,RP´´ ale aj tak si myslim ze to vacsina hracov povazuje za zbytocne otravne a nebodaj ked sa este dakomu splasi rare must na trhu hned je tam 10 rangov s palicami :p
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 Nápady

Příspěvek od Wilson »

Strigwyr píše:Neviem ci to tu uz bolo ale mam take 2 nápady:

1. Varovanie pred save... bolo by to na to dobre aby sa pri PVM nezatvorili dvere na jeden open( napriklad to bude pisat hlasku ,,o 10sec. save´´) resp obnovenie stien aby nezmizli pocas save co moze byt dost neprijemne
ne, pri automatickym nejde, pri rucnim jde a dela se to a resilo se to tu uz asi milionkrat :roll:
Strigwyr píše:2.Je to ohladom krmenia a splasenia zvierat... pripada mi zbytocne aby som ja relogoval xy postav a chodil po mestach a kupoval seno za 20gp :) pride mi to dost zbytocne ako aj strata casu a aj to ze pri PK s tym mam problem ze neviem zohnat zradlo konovi a tak sa splasi a pod. Mozno je to aby ta hra bola viac ,,RP´´ ale aj tak si myslim ze to vacsina hracov povazuje za zbytocne otravne a nebodaj ked sa este dakomu splasi rare must na trhu hned je tam 10 rangov s palicami :p
ne
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Save bohužel nejde

Na koně máme animal boxy.
Šel by udělat vendor na seno do delu, jestli tam neni
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Já nevím , já si myslím že jezdítka PKáček nemají moc velkou životnost... většinou tak 4 minuty než jim zmízí (objeví se obláček) , a nebo dostanou HK.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

dole na juhu occla mas mimo gz vendora co predava ovocie a zeleninu. kona mozes krmit tym. ak aj to tak strasne vadi, tak si zvierata shrinkuj...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

K tomu autosave, není nahodou v přesnejch pravidelnejch intervalech? pak by stačilo spustit script kterej by měl o něco kratší timer a vždycky by to vypsal, s tím, že by se spouštěl provedenym savem? savem?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Dudek píše:K tomu autosave, není nahodou v přesnejch pravidelnejch intervalech? pak by stačilo spustit script kterej by měl o něco kratší timer a vždycky by to vypsal, s tím, že by se spouštěl provedenym savem? savem?
si myslim, ze to asi moc pravidelny nebude, jinak by takova banalita byla urcite zavedena..
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Night Storm píše: si myslim, ze to asi moc pravidelny nebude, jinak by takova banalita byla urcite zavedena..
// SAVEPERIOD=x
// Time in minutes between automatic background world saves
SAVEPERIOD=15

ale cert vi jak to na dp funguje

... Vision vs Speech test ...
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Strigwyr píše:
2.Je to ohladom krmenia a splasenia zvierat... pripada mi zbytocne aby som ja relogoval xy postav a chodil po mestach a kupoval seno za 20gp :)
Za 1) kun zere i syrove rybi steaky = ty jsou zadarmo = chytnes par ryb, narezes a je to
a nebo za 2) staci si poridit taming hulku a shrinky a obcas to shrinknout do ab :p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

1, nejde, ta doba je ciste orientacni, protoze jaksi cas tika kolem vas porad stejne, ale na dp tika uplne jinak, to treba je zavisle na tom jake jsou ci nejsou lagy a pod. Kdyz Balt rozebere kouli na zakladni fragmenty tak verim ze by to slo. Kdyz jsou rucni byva upozorneni a obcas i nasldne kontrola tech co nevypli makro popripade se domnivaji, ze dynamicka pauza je pro decka.

2, ano zviratka je nutne krmit.
Zamčeno