Skupinovy turnaj Palu a Waru
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ano, padle bojovniky bude mozno resovat.Dante píše:mozem sa opytat na ressovanie ? bude povoleny ress ?/ak tam bude pal tak bdue moct ressovat :_)
Ohledne boostu, po vyvolani a rozdeleni trojic pred nastupem bude mit skupina zhruba 20 sec na to aby si rozdali boosty, pote bude otevrena brana a bojovnici musi vybehnout, zda se naboostuji jeste tam je na nich. Vse bude upresneno na miste.
Zaroven si vyhrazuji pravo menit pravidla tesne pred zahajenim s ohledem na pocet prihlasenych i v prubehu celeho turnaje.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Pro blbý (=mě), vstup pro diváky? Kapacita VIP seslí?
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Kapacita temer neomezena, pac a jelikoz nevim o tom ze by tam nekde byli obyc divaci, ale to se mozna jeste poresi. Kdo prijde do occla a da 15k, ma vstupenku.
Neni moc velky pocet prihlasenych, proto bych chtel apelovat na wary a paly, pochybuju ze se bude lootovat ve velkem, pojdte to aspon zkusit.
Neni moc velky pocet prihlasenych, proto bych chtel apelovat na wary a paly, pochybuju ze se bude lootovat ve velkem, pojdte to aspon zkusit.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
-
-
kdybys povolil vampy nestane se toDelarock píše:Kapacita temer neomezena, pac a jelikoz nevim o tom ze by tam nekde byli obyc divaci, ale to se mozna jeste poresi. Kdo prijde do occla a da 15k, ma vstupenku.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele: