Nová rasa
Re: Nová rasa
kuřata sem zapomněl tak jich mam pět
-1k karmy za poisnovani, neni to trosku prehnany?
ja si myslim, ze neni. Vzhledem k sile poisnu.Freak píše:-1k karmy za poisnovani, neni to trosku prehnany?
V porovnani s verite zbranemi a ranger mystikem, je cena neprimerene vysoka. Uz takhle toho krysa moc nezvladne, ale budiz. Treba se to nekdy zlepsi:)
1000 mi prijde opravdu hodne...100 nebo 200 bych pochopil,ale 1 k ne...
Sejra 26 čer 2009
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
No co by jste chtěli , to snad půjde používat ikdyž budete mít karmu -10k ne? Nebo to chce 1000 karmy na použití?
1K karmy ti to sežere z posion, takže s 10K karmy hodis 5-6 posinu a mas 4K karmy. A jelikoz posion jde az od 5K karmy ...
1) cech se tomu vůbec říkat nedá...je to banka se special forge která mohla bejt klidně na trhu
2) přišel jsem o ty hadry a teď nevím jak je vyrobit
(ten kdo ví jak je vyrobit ať se mi ozve určitě dobře zaplatím! - icq: 299190645
)

2) přišel jsem o ty hadry a teď nevím jak je vyrobit

-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
no mě by docela zajimalo kdy budou hotovy www o kryse a hlavně jak mužu ty potvoře něco udělat s tim armorem co ma na tom zakladnim brnku je docela nic moc
A bude nadále nic moc.
Bez urazky, ale krysu nam nekdo pekne odflaknul.
Kosticka píše:Bez urazky, ale krysu nam nekdo pekne odflaknul.
Acarus píše:Jen pozor na to, neni to nove povolani a jako takove neni silou vyrovnane s ostatnimy, je to jen takova jina rasa, ktera v podstate skoro nic neumi....
Kosticka píše:Bez urazky, ale krysu nam nekdo pekne odflaknul.
Jestli Vam s touto podradnou rasou, ktera neni vubec povolanim , neco nejde, tak to opravdu nejde, nebot je to podradna rasa, zadne vylepseni se neplanuji, je jen proste pro srandu kralikum. Nema to nic umet. Da se s tim leda tak blbnout.Acarus píše:Jen pozor na to, neni to nove povolani a jako takove neni silou vyrovnane s ostatnimy, je to jen takova jina rasa, ktera v podstate skoro nic neumi....
Jde o to, ze i to malo co umi, pravdepodobne nefunguje, tak jak ma.
No pořád ti ji nikdo nenutí hrát, tak ji smaž a vrať se k původním charům.
Bez podpisu
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mne teda ta krysa zatim bavi, v tom nb dungu to je coool :p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Tak radši řekni co nefungujeKosticka píše:Jde o to, ze i to malo co umi, pravdepodobne nefunguje, tak jak ma.

Mne napr zbugol galanteho quest. Pisal som aj page ale potom som bol na dovolenke... Touto cestou prosim nech ma dakto kto to ma pod palcom skontaktuje najlepsie na icq 289769892.
Inak maximalna meditacia je 90
zatial nic ine som nedal na max este(resp mi to nezarovnalo este). kto ano mohol by pisnut 
Dik
Inak maximalna meditacia je 90

Dik
www nebudou je to podradna rasa!Sir Arthorius píše:no mě by docela zajimalo kdy budou hotovy www o kryse a hlavně jak mužu ty potvoře něco udělat s tim armorem co ma na tom zakladnim brnku je docela nic moc

Takze zatial som prisiel na:
Magery 100? (mam 95,2 a zatial nepadlo ani to neplanujem dotrenovat ta postava je fakt na nic)
Wrestling 95 (mal som 100 uz niekolko krat a znizuje asi na 95)
Meditacia 90
Fencing 80 (som dal na 86 potom mi to padlo na 80 po par hodinach. SUX!)
Taktika 80 (tak isto som to zistil az neskoro na 84 taktike mi to znizilo)
Healing 70
Sumy: Chicken, Mys, Krysa, Krysak, Krysi sef (vsetky su slabe neda sa s tym ani na HB kilit
)
Ak dakto vie a neni ako vacsina hracov ze nic neporadi mohol by ma doplnit
Ostatne neviem a ani sa mi moc nechce to trenit ked neviem dokedy mozem.
Ked je to take strasne zlozite dat to na web staci to postnut sem do fora aspon momentalne skilly. Ak sa to bude menit staci postnut update. Netreba podla mna to davat na web ak sa to bude menit casto.
Magery 100? (mam 95,2 a zatial nepadlo ani to neplanujem dotrenovat ta postava je fakt na nic)
Wrestling 95 (mal som 100 uz niekolko krat a znizuje asi na 95)
Meditacia 90
Fencing 80 (som dal na 86 potom mi to padlo na 80 po par hodinach. SUX!)
Taktika 80 (tak isto som to zistil az neskoro na 84 taktike mi to znizilo)
Healing 70
Sumy: Chicken, Mys, Krysa, Krysak, Krysi sef (vsetky su slabe neda sa s tym ani na HB kilit

Ak dakto vie a neni ako vacsina hracov ze nic neporadi mohol by ma doplnit

Ostatne neviem a ani sa mi moc nechce to trenit ked neviem dokedy mozem.
Ked je to take strasne zlozite dat to na web staci to postnut sem do fora aspon momentalne skilly. Ak sa to bude menit staci postnut update. Netreba podla mna to davat na web ak sa to bude menit casto.