V podstate tam jde o to zabranit o provo hrace (kvuli attacku a guardum), pak zabranit cemukoli pri neuspesnem skillu - napada nekoho dalsi chyba proc se to rusilo krome tehle? (pm kdyztak)Martini píše:no hej, nedavej nam marny nadeje
Chyby na webu.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby na webu.
Přidejte prosím někam Wash Basin, ať vím, kde to aspoň hledat. (Předpokládám, že asi někde pod carpentry, ale to je vedlejší).
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Mam Buglou vývěšku, před nějakym +- týdnem jsem postoval příspěvek, ten se nezobrazil. Dneska jsem chtěl postnout nový příspěvek a to mi napsalo: Ještě nemůžete tak brzo odeslat další nový příspěvěk!
Rád bych byl aktivní i na stránkách ke Hře na DP to patří.... Mohlo by se na to nějaké GM podívat?
( Slyšel jsem i v Gildě že to má někdo buglí... )
Rád bych byl aktivní i na stránkách ke Hře na DP to patří.... Mohlo by se na to nějaké GM podívat?
( Slyšel jsem i v Gildě že to má někdo buglí... )
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Skilly > Taming > Rat 10 30
Protože jsem notorický rejpal a rejpu rád, tak Rat neni tamovatelné zvíře. Tamovatelná krysa je Sewer Rat nebo Giant Rat.
Pokud se najde výtka k tomu, že je to přehled zvířat, tak potom by tam ovšem chyběl Ice Snake
A to mě přivádí k myšlence, že když se podívám na ty nadpisy kategorií, jako jsou Home, Empire, Novinky, atd., tak mi tam to počeštěné Skilly moc nesedí.
Protože jsem notorický rejpal a rejpu rád, tak Rat neni tamovatelné zvíře. Tamovatelná krysa je Sewer Rat nebo Giant Rat.
Pokud se najde výtka k tomu, že je to přehled zvířat, tak potom by tam ovšem chyběl Ice Snake
A to mě přivádí k myšlence, že když se podívám na ty nadpisy kategorií, jako jsou Home, Empire, Novinky, atd., tak mi tam to počeštěné Skilly moc nesedí.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kutik:
to odvolas
Alex:
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To se s tou Rat pleteš, už jsem potkal i tamovatelnou. Ale nesedí hodnoty některejch jinejch zvířat, to jsem psal už asi před rokem. Nejmarkantnější je to asi u White wolfa, jeho horní hranice.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Mě to počeštěné skilly vůbec nevadí.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem pár tamingů na holi udělal a nikdy jsem tamovatelnou Rat nenašel.Dudek píše:To se s tou Rat pleteš, už jsem potkal i tamovatelnou. Ale nesedí hodnoty některejch jinejch zvířat, to jsem psal už asi před rokem. Nejmarkantnější je to asi u White wolfa, jeho horní hranice.
Ona se totiž nevyskytuje na těch točných spawnech, které jsou po světě, takže jestli jsi ji někdy viděl, tak leda na nějakém starém, zapomenutém spawnu.
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja ano, po polich cas od casu takove naleznesDeacon Frost píše:Už jsem pár tamingů na holi udělal a nikdy jsem tamovatelnou Rat nenašel.
Ona se totiž nevyskytuje na těch točných spawnech, které jsou po světě, takže jestli jsi ji někdy viděl, tak leda na nějakém starém, zapomenutém spawnu.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je chyba na mojí straně, ale dělal jsem 4 tamingy a nikdá jsem na tu mrchu nenarazil, tak to se půjdu asi ještě podívat
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
pred Vesper HB sa jedna prehana, aj ked som nepochopil, co sa s nou vlastne resiDeacon Frost píše:Tak to je chyba na mojí straně, ale dělal jsem 4 tamingy a nikdá jsem na tu mrchu nenarazil, tak to se půjdu asi ještě podívat
"Zubojet je kostěnou dýkou, vytvořenou necromancerem Khatem z dračího zubu, který Dubalovi uštědřil smrtelnou ránu." - artefakty, poslední z nich, poslední věta
Nic důležitýho, jen je to taková ta pěst na oko :p
Nic důležitýho, jen je to taková ta pěst na oko :p
Nefunguje seznam guild
Mě se tu ani nezobrazují obrázky, jinak na celým webu je mám O.k.
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=monstra ( Ostatní -> Monstra ). Zde je špatný obrázek u Walking Spidera.
Nevím kam jinam to dát.... http://hp.rabble.cz/hotpic/zobraz/115 propagace drog na webu ?
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Kdypak se plánují opravit statistiky servru?
V seznamu Guild neodkazuje Stragers na žádné stránky.
V seznamu Guild neodkazuje Stragers na žádné stránky.
Naposledy upravil(a) Driana dne 02 zář 2010 01:04, celkem upraveno 1 x.
Pokud součet vašich statů (STR/DEX/INT) bez výbavy a magie přesáhne hodnotu 300, jste povinni si tuto hodnotu zarovnat pomocí Travel Booku či Stat Repaireru. Nejvyšší tolerovaná hranice je hodnota 302 součtu všech statů. Nesprávně zarovnané hodnoty vašich statů mohou způsobit problémy s procházením bran v dungeonech
Chtelo by to trochu lip formulovat kvuli speckam
Chtelo by to trochu lip formulovat kvuli speckam