Nová rasa
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová rasa
Tak boty sem nasel doma Rat's
a jeste jedna vec ... umi to spell ijs ale neumi to ijs svitek, je to schvalne?
Napr para svitek precist jde, pog jsem zatim nezkousel.
a jeste jedna vec ... umi to spell ijs ale neumi to ijs svitek, je to schvalne?
Napr para svitek precist jde, pog jsem zatim nezkousel.
PoG svitek nejde, IJS svitek nejde, para a PF jde, port jde......
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kde nebo jak se dá sehnat Essence of Posion a Rat věci?
Na co je dobrá Rat's Forge?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
proc se to neleci veterinou?
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Rats ma robit kraft /dle novinek/, forge vylepsuje tie veci (treba vec a MCPapez píše:Kde nebo jak se dá sehnat Essence of Posion a Rat věci?

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To je sice hezké, ale z čeho to craft vyrobí (a kde to najít v menu?) ?Severka píše: Rats ma robit kraft /dle novinek/, forge vylepsuje tie veci (treba vec a MC

Papez - The Vampire.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no tak ten cech krysy nic moc cakal som nieco viac ani jedna info co sa krýs tyka.
Mate radi ptacky?
Tak jako promiňte panstvo, ale nechtěli byste aby GMka naházeli kolem dokola celého rats cechu cedulky a popsali tam výrobu věcí, nabíjení a tak podobně? Už to, že se ví, že to brnění může vyrábět craft je informace ažaž... taky nemáte všechny craft recepty napsané na DP stránkách, tak se trochu snažte na to přijít...
Zkuste třeba trochu objevovat a ne jen furt fňukat. Vytáhněte mozek ze zadku a zkuste zkoušet a zkoušet a zkoušet. Neni to až tak moc těžké si to domyslet chlapci......(ano znám už recept na rats brnka, ano vím kde ho hledat v menu ano vím jak funguje ta slavná forge a ano tu esenci sem už taky našel). Proto se ta rasa nascriptila aby se takoví staří pardi DP jako vy nenudili a zkoušeli nové rozptýlení. Berte to jako další možnost hry
váš NBík

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
No esenci duse mam taky, ale co sni doopravdy nevim, z prstu se mi to zatim vycucat nepovedlo.
Stejne tak maximalni skilly nebo treba i nakou navaznsot brnka na fejm.
Nebo jak to vlastne je s tim pojznovanim a karmou, myslim ze vic otevrene info by nebylo od veci, ale aby ste videli zee jen nepytluju tak pookud nevite co mate nebo nemate na sobe tak ,morph 400 tusim.
Nebo jak to vlastne je s tim pojznovanim a karmou, myslim ze vic otevrene info by nebylo od veci, ale aby ste videli zee jen nepytluju tak pookud nevite co mate nebo nemate na sobe tak ,morph 400 tusim.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Novinky píše:Více informací se objeví během pár dní na WWW.
hemeneks more gadzo vazelina!
Take v tom doufam.Dave Lister píše:Novinky píše:Více informací se objeví během pár dní na WWW.

Lucky píše:No esenci duse mam taky, ale co sni doopravdy nevim, z prstu se mi to zatim vycucat nepovedlo.
Nic složitého. Skilly časem uvidíme

novou rasu uz mate:p Krysa s poslednima zmenama co se na ni udelali to bude podle me akorad postava na harveni pro socky
k tomu byla delana ne ?Longhorn píše:novou rasu uz mate:p Krysa s poslednima zmenama co se na ni udelali to bude podle me akorad postava na harveni pro socky
pvp bez mounta = 0 bodu, do pve neumi lip nic nez cokoliv co je tedka hratelnyho => postava for fun ale realne je blbost to brat do dungu kdyz ti na kazdej dung staci rangove, warriori a k tomu nejakej support (ofc tu je faktor osobnosti, jako kdyz de nekdo s vampem do despu :p)
Tet me tak napadlo kam zmizli ty coklove co byli po ty revizi. (ty coklove co byl jeden jakoby kouzelnik druhy dmg a mely ty kouzla na famu jak hodne kousal atd.)
Ty se me libyli a myslim ze i pro hrace byli zabavny...
Je na to qwest, kterej nikdo neudělal , protože k tomu není dostatek informaci :pLonghorn píše:Tet me tak napadlo kam zmizli ty coklove co byli po ty revizi. (ty coklove co byl jeden jakoby kouzelnik druhy dmg a mely ty kouzla na famu jak hodne kousal atd.)
Tak to co jsem objevil já.....je tu jistá spojitost mezi magery a fame co se týká sumonů(neni potvrzeno)
soul mam, brnko sem upgradoval magery mam 73 healing 25 a wrest ke 40ti sumony mam 4 btw
soul mam, brnko sem upgradoval magery mam 73 healing 25 a wrest ke 40ti sumony mam 4 btw
A víc jich ani nebudeRainbow píše:Tak to co jsem objevil já.....je tu jistá spojitost mezi magery a fame co se týká sumonů(neni potvrzeno)

no ja essence neamm, ale mozno to bude tym, ze je ani nehladam
mi napiste kde padaj!
noo summony mam taky 4, by som ale navrhoval kona a kura zakazat, trosku nanic asi
a k cechu: preco je tam antimagic? nemuzu mageru trenit tam

noo summony mam taky 4, by som ale navrhoval kona a kura zakazat, trosku nanic asi

a k cechu: preco je tam antimagic? nemuzu mageru trenit tam