Training bow
Training bow
Zdravím,
Napadlo ma že prečo nieje training zbraň aj pre rangov. Podla mňa by to mohol byť bow rýchli ako elven a mal by funkciu ako ostatne training zbrane.
Napadlo ma že prečo nieje training zbraň aj pre rangov. Podla mňa by to mohol byť bow rýchli ako elven a mal by funkciu ako ostatne training zbrane.
Re: Training bow
Už to tady bylo , není to žadoucí , náhodou ten elven bow je na trénování super.
Poradím ti -> trénuj do 80(90) s elvenem, a pak trenuj s obyčejným lukem.
nejen rangeri trenuji archery...ale jen rangeri muzou elvena...ael to jen takovy rejp, ja to za toho wara stejne udelam cele v dunguMiki píše:Už to tady bylo , není to žadoucí , náhodou ten elven bow je na trénování super.

e: co zavest trein luk, ale jen pro jina povolani nez je ranger?(takze war/craft)

Naposledy upravil(a) Fila dne 07.06.2010 11:43:53, celkem upraveno 1 x.
cisto len pre kraftovFila píše:nejen rangeri trenuji archery...ale jen rangeri muzou elvena...ael to jen takovy rejp, ja to za toho wara stejne udelam cele v dunguMiki píše:Už to tady bylo , není to žadoucí , náhodou ten elven bow je na trénování super.
e: co zavest trein luk, ale jen pro jina povolani nez je ranger?

- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
uz to nejake gm pisalo v inom topicu train bow nebude na trening je elven komu sa nelubi moze hrat paladina/vampa ten ma na vsetko treningovky.
Mate radi ptacky?
Spis by se mi libily train zbrane a'la Kelevar. 0 dmg -> zadna potreba mit healera.
jenže train zbraně sou na moby..:p
Ať žije sparing s touto vychytávkou i bez možnosti umřít, tedy úplně afkFreak píše:Spis by se mi libily train zbrane a'la Kelevar. 0 dmg -> zadna potreba mit healera.

Bez podpisu
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
pokud ještě existuje něco jménem archery decreaser pokud se nepletu, s tím může ranger vesele trénovat i s elvenem
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
existuje serpa ale tu nasadis az od archery 85... Ja si myslim, ze rang muze byt rad, ze ma ten elven... jde to s nim hezky... to je vicemene takova training zbran
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Elven je lepší než trening zbraň bo ta kadence střel je bezkonkurenční......
Tak udělat training bow a z elven luku se udela +20 kulomet z elven logu 

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Sem tady spravne na kanale Sci-fi ?
Jako osobně si myslím, že elven a obyč luk bohatě na trein stačí... A to mluvím z vlastní zkušenosti. 
Já třeba i teď používam elven luk... Běhám s ním po lese atd a i taková zbraň občas dokáže zatopit nějakému příležitostnému pk či jiným potvorám.

Já třeba i teď používam elven luk... Běhám s ním po lese atd a i taková zbraň občas dokáže zatopit nějakému příležitostnému pk či jiným potvorám.
a co my chudacci warriori!? s obyc lukem je to fakt opruz!Trinity píše:Jako osobně si myslím, že elven a obyč luk bohatě na trein stačí... A to mluvím z vlastní zkušenosti.![]()

Dle mého 50 a 30 archery se dá udělat během chvilky i s obyč lukem. Uděláním trein luku se prostě elven a obyč luk posune směrem leda tak do koše...Fila píše:a co my chudacci warriori!? s obyc lukem je to fakt opruz!*breci* *breci zas* *breci jeste jednou a doufam ze si vybreci krasny treining luk na wara a crafta! *
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
si s kraftem stoupni k terči a s warem si ho tahej do dungu a po čase siho doděláš lamo..:pFila píše:a co my chudacci warriori!? s obyc lukem je to fakt opruz!Trinity píše:Jako osobně si myslím, že elven a obyč luk bohatě na trein stačí... A to mluvím z vlastní zkušenosti.![]()
*breci* *breci zas* *breci jeste jednou a doufam ze si vybreci krasny treining luk na wara a crafta! *
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
tyve za wara taham luk porad narozdil od nekterych (vetsiny) jedincu a aj tak mam za 3/4 roku archery 28 :p si asi fakt budu muset stoupnout nekam do cechu a dodelat to...Reginald píše:si s kraftem stoupni k terči a s warem si ho tahej do dungu a po čase siho doděláš lamo..:pFila píše:a co my chudacci warriori!? s obyc lukem je to fakt opruz!Trinity píše:Jako osobně si myslím, že elven a obyč luk bohatě na trein stačí... A to mluvím z vlastní zkušenosti.![]()
*breci* *breci zas* *breci jeste jednou a doufam ze si vybreci krasny treining luk na wara a crafta! *
*breci*
*nebavi ho makrovani*
*zacne brecet za zruseni trestu*
Akurat som videl v cechu warou typka co trenuje z tymto bowom:-) "Training bow" taky sivy a prislo mi ze je rychlejsi ako elven 

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
jelikož je toto topic o training zbraních tak po napíšu sem..
koupím si training club a jdu na hb, trénuju ca. dvě minutky, biju biju a *puf* club je pryč.. koupím si druhý, situace se opakuje, koupím třetí jestli mě třeba nešálí zrak a ne, *puf* a pryč je i třetí, žádná hláška o rozbití, nic, prostě zmizí. přijde mi to jako "Training Club of Disappear" když takhle mizí
.
jestli to je mnou tak moje ID: 0x0028A523, jestli to je clubem, tak id nemám, už neexistuje.
děkuji za pomoc
.
koupím si training club a jdu na hb, trénuju ca. dvě minutky, biju biju a *puf* club je pryč.. koupím si druhý, situace se opakuje, koupím třetí jestli mě třeba nešálí zrak a ne, *puf* a pryč je i třetí, žádná hláška o rozbití, nic, prostě zmizí. přijde mi to jako "Training Club of Disappear" když takhle mizí

jestli to je mnou tak moje ID: 0x0028A523, jestli to je clubem, tak id nemám, už neexistuje.
děkuji za pomoc