Zdravím, mám menší problém se skillem Identify Item, který se vysktnul až v poslední době ...
Jedná se konkrétně o identifikaci Morf hůlek pro mága ... dříve skill fungoval tak, že po Identifikaci Wandy ukazovala kolik v ní zbývá nabití. Terazky už tomu tak není nebo alepoň mně se to nedaří. Znepříjemňuje to pak situaci pri reffování ... jako mág pak nevím kolik morfů si vlastně nesu a to mi může ve výsledku způsobit velké problémy. A pak při obchodu si nemůžu být jistý co vlastně kupuji.
Byla by možná oprava?
Item ID
Re: Item ID
fungujeWizzy píše:mbcko na wandky nefunguje ?
Kód: Vybrat vše
19:41 System: What do you want to use this on?
19:41 System: Zakladni odolnost: 0
19:41 System: Aktualni odolnost: 0
19:41 System: Predmet neni provazan s zadnou osobou

on uz tu nekde ten topik je, a v nem rikam ze to funguje:)
nicmnece slo mi to pouze se starou wandkou, kdyz jsem slozil novou tak mi to uz neslo.
nicmnece slo mi to pouze se starou wandkou, kdyz jsem slozil novou tak mi to uz neslo.
topic existuje,
jinak sem tedka koukal, tak s hulkou se nehejbalo cca 4 roky a se skillem taky ne, nevim proc to z niceho nic prestalo fungovat ...
jinak sem tedka koukal, tak s hulkou se nehejbalo cca 4 roky a se skillem taky ne, nevim proc to z niceho nic prestalo fungovat ...
Ten topic je topic s povoláním mága a už pěknou dobu se snažím Balta přemluvit aby s tím něco proved.( To ze by se s tim 4 roky nehybalo, nemuze byt pravda, kdyz to ted nejde. Balt mi neco psal ale nevim jestli to tady muzu rikat.)
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Udelal sem to jinak trosku po restartu uvidite. Melo by to psat dycky po pouziti kolik to ma. Zatim jen daemon a drak...
po pouziti hulky, se to tedka bude identifikovat automaticky. Item Id jako takovej neni treba, akorat teda fakt nevim kde lezi ten zakopanej pes proc to predtim slo a tedka ne.
po pouziti hulky, se to tedka bude identifikovat automaticky. Item Id jako takovej neni treba, akorat teda fakt nevim kde lezi ten zakopanej pes proc to predtim slo a tedka ne.
Chtěl bych se optat, jestli se to bude opravovat, nebo jestli to zjišťování jde nějak obejít.