Unikátnost Jmen

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Pathos Verdes III
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pathos Verdes III »

Baltik píše:
Night Storm píše: Luxianu musi byt aspon 6 podle toho teda... :D
Je jeden jediny ;)

To jsem ti asi nepomohl
No tak vidíš :) :o
Josef Svejk
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Re: Unikátnost Jmen

Příspěvek od Josef Svejk »

Sajx píše:Rad bych se zeptal jak je to nyni se jmeny na DP - je mozne ze jsou 2 postavy stejneho jmena? Docetl jsem se v novinkach ze byl nastaven system, aby nove zalozena postava mela unikatni, ale muze se stat ze jsou starsi postavy se schodnymi jmeny?
Par let jsem s touto postavou nehral(respektive vubec) a pri kopu na trh me jeden mili pan ihned oslovil "zdar z**rde co ty ryby?" tak nevim zda mam jmenovce nebo jestli je onen clovicek jen nejaky tupec neomaleny... :roll:
no pred štyřmi roky jsem mel vamapa jmenem mikrak a byli jsme v silmarilionu 2 mikraci jeden rang a ja vamp pak vim jeste o jednom ve jhelomu (vampovi) a tak si myslim ze ja se svimi jmenovci jsem se podilel na nastaveni unikatnosti jmen (toto je pravda) :D
Kaywerbrimmis
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaywerbrimmis »

Včera jsem zakládal novou postavu s tím, že použiju jméno, které jsem měl u staré postavy. Ta byla na accountu, který jsem dva roky nelognul, tudíž předpokládám smazaném. A stejně mi to jméno (Kaywerbrimmis) nešlo použít. A neříkejte mi, že někdo jiný by si takovéhle jméno dal :D
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Re:

Příspěvek od dark fuzzy »

Acarus píše:No ano, vsak tohle v praxi nefunguje, neprejmenovavame, jen v pripade XY na Jmeno a trebas pridomek v podobe cislice ci PUM. Je to jasne napsano aj v pravidlech.
jo, jen je trošku špatný, že když sem žádal o přejmenování a já měl char s tim jménem dřív, podstatně dřív, tak mi gm napsalo, ty chceš rename, tak tobě přidáme číslo za jméno, ne tomu co si to jméno založil až další....
Bimbac
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bimbac »

Kaywerbrimmis píše:Včera jsem zakládal novou postavu s tím, že použiju jméno, které jsem měl u staré postavy. Ta byla na accountu, který jsem dva roky nelognul, tudíž předpokládám smazaném. A stejně mi to jméno (Kaywerbrimmis) nešlo použít. A neříkejte mi, že někdo jiný by si takovéhle jméno dal :D
Tak jedno písmeno vynechej. V tvém případě to skoro nikdo ani nepozná. Vždy když jsem do guildovní kroniky psal o tvé účasti používal jsem Ctrl+C Ctrl+V :P
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
None

Příspěvek od None »

ohledne toho nicku dffggdshdy :) napis mi na icq a kouknem proc to nejde
Odpovědět