lamo,stoupni si do dolu a kopej a pak tu zkus napsat znovuWallace píše:staci snizit drop kovu, driv rose stalo 50k treba)

lamo,stoupni si do dolu a kopej a pak tu zkus napsat znovuWallace píše:staci snizit drop kovu, driv rose stalo 50k treba)
Už vidím jak chodíš do dungu v rose brnkách, když máš jiné možnosti (+5-+25 a nebo trávit týden v dole a pak se modlit, že ti myth brnko nefizne)....Wallace píše:kopu pravidelne
Padavost kovu nebyla snizovana cca 4 roky.Elisha píše:Už vidím jak chodíš do dungu v rose brnkách, když máš jiné možnosti (+5-+25 a nebo trávit týden v dole a pak se modlit, že ti myth brnko nefizne)....Wallace píše:kopu pravidelne
Jinak zdá se mi, že padavost kovů byla již snížena ne? Nebo mám jenom smůlu a nic moc mi nepadá.
Asi mám holt smůlu..Acarus píše:Padavost kovu nebyla snizovana cca 4 roky.
V tu chvíli degraduješ ada na "běžný" kov a do dungu se bude tahat ada, myth, black a šmucka kovy jako blood a níž dopadnou jako rose.Elisha píše:Jinak jak psal Regi nový kov ne, ale popřípadě vymyslet q na ada ingy... Když by byla lepší dostupnost ada brnek, možná by to lidi nosili více do dungu...
a to by vadilo? aspon by to ada melo nejake vyuziti, takhle je to sice "TOP brnko" ale je uplne k ho*nu, protoze vzhledem k tomu jak je drahe a jaky ma drop, tak ho nikdo do toho dungu neveme a to ze to dava nejake ty staty navic taky neni zadna vyhra za brnko ktere stoji XY mega a je dostupne jen pro par hracu...celkove topka by potrebovali revizi, protoze cena neni umerna efektu (a cena se jen tak snizit neda), ale to uz je jine tema...Movalis píše:V tu chvíli degraduješ ada na "běžný" kov a do dungu se bude tahat ada, myth, black a šmucka kovy jako blood a níž dopadnou jako rose.Elisha píše:Jinak jak psal Regi nový kov ne, ale popřípadě vymyslet q na ada ingy... Když by byla lepší dostupnost ada brnek, možná by to lidi nosili více do dungu...
Na poprvé to vůbec není špatnéReginald píše:ono taha ada za nějakejch 50M nebo kolik to dnes stojí se nikomu nechce,to vážně raději topko..formou questu si myslím že by nebyl problém,udělejte to na bázi musíš projít xy dungu pro xy části nějakýho spec krumpáče s 1/1durab na možnost nakopání par ada ore ze specialního kamene kdesi v dungu by tu cenu mohlo dostat dolu...btw.první věc co mě napadlo...
Wallace koukl ses někdy do ToP dungu? S lidma kterýma chodím a neříkám že to jsou špatný hráči Topko skládám rok? Protože ,když se koukneš do D4 , tak tam jde průměrně 10-12 lidí , když to dojdou tak maj za 7-10h čistého sezení u počítače 2x+9zbran. Je fakt trapný co davají GM do pokladu do nejtěžších dungeonu. Když už to má být top dung, tak at se tam objevují ty Topka v pořádném výskytu. Od každého povolání at tam je část, vůbec bych se nezlobil. A proč taky? Když tam někdy ty povolání musíš mít 3. Takhle se 12 lidí pere o jednu angelic část , a jednu ice část. To je fajn. Pak člověk nemá chut ani trávit čas v těch dungeonech. A pak se není čemu divit, že lidi odcházejí.Wallace píše:ani ne , ma to byt topko , tak at se vyskytuje zritka, ne aby ho nosily vsichni
Tady jde o tu % šanci, kopl by to 1x za 100 deceitu a to eště 1x ore, takže bych v tom neviděl nic zlého. Zkus trochu pozornějí číst.Lucky píše:[rejp]A ted si vemte co musi rikat ty chudaci pkcka kdyz nekoho pojedou a ted se to ma rozdelit mezi lidi co pojizdeli .. +9 zbran za takovy x hodinovy hledani dungu :p [/rejp]
Ja souhlasim s vetsim mamonem do dungu, ale tahle politika uz se v par dungeonech objevila a to velmi, velmi, velmi znatelne, jmenovat je asi nema smysl, ale s tim ada ore v decu moc nesouhlasim jako kdyz se da dopokladu tak klidne, taky sem vytahl z icu ada jarn, ale tj jendou za uherak a moc se mi nezda aby si ho kopnul kde jakej nubik co ma max mining.
Ada by podle me melo bejt vic jak topko, proste fakt neco co bude odpovidat tomu pribehu o nem, kterej si uz bohuzel nepomatuju, ale byl to urcite doják
Cetl jsem to pozorne avsak ta procentni sance nemusi vubec znamenat kopnuti jednoho orecka za 100 decu.Miki píše:Lucky píše:
Tady jde o tu % šanci, kopl by to 1x za 100 deceitu a to eště 1x ore, takže bych v tom neviděl nic zlého. Zkus trochu pozornějí číst.
To je dobrej napad... Jeste se naucit behat s 600 wahou a udelat scripty na ty komplety... a pak by se to urcite vyuzivalo...Retromancer píše: Silver komplet - silně snížené DMG utržené od nemrtvých.
Shadow komplet - bonus na skill hidding a stealth.
Verite komplet - imunita na jed.
Golden komplet - lepší aggro![]()