Banned

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Acarus

Re: Banned

Příspěvek od Acarus »

Nema, protoze sem dusevne chory.
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

clovece tohle si asi necetl
pravidla dp píše:GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ferewa píše: V clientu bylo uložené heslo, které jsem změnil a account vykradl. Proti tomu nic říct nemůžu, ale podle pravidel to byla JEHO blbost a account měl být smazán. nicméně smazán nebyl, pouze mu byli odebrány klíče od domu(což bylo naprosto zbytečné, protože v domě jsem už byl a vzal jsem si akorát pár spotřebáků) a sražena fáma u werewolfa. Asi týden se nic nedělo, na account jsem radši moc nelogoval, ale pak jsem potkal bývalého majitele. Ten na mě byl po právu naštvaný a tlačil mi do hlavy, že mi určité GM už zařizuje ban. Tomu jsem nevěřil protože podle pravidel to byla jeho chyba a podle logického uvažování taky. Account jsem mu vrátil s tím, že to nebude řešit přes GM. Jakmile dostal heslo změnil názor a do pár dnů už jsem nemohl lognout. Snažil sem se to řešit s GM, který mě zabanoval, bohužel marně. Měl jsem vztek, ale neřešil jsem to a zkoušel jiné servery, hry, ale po čase se chci vrátit zpět na Dark Paradise. Žádám od Vás hlavně vysvětlení, protože v prohřeškách jsem nic nenašel.
Jo jo, tomu se říká kleptománie, aneb příležitost dělá zloděje... podle pravidel si sice má hlídat heslo, jenže on sám ho sdělovat nikomu nechtěl nu a ty jsi celkem (sprostě) využil příležitosti si account ne přivlastnit, ale jen "trošičku vytunelovat". Týpky jako ty mám fakt nejradši. Tobě to vážně nedochází nebo jen trpíš Kocábovým syndromem? Nu ban máš naprosto oprávněně, chlapče.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Desper
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Desper »

Boze na nebesich a ja myslel ze uz se na DP nikdy nezasmeju, ale tohle je proste lolec. To ze tu hraje mraky pubertalnich hajzliku to jsem si nejak zvykl, ze jsou dementni, zaludny a na presdrzku je normalka, ale ze tu hrajou az takhle maly hloupy, pritroubly a naprosto nepremyslejici mimina to proste clovek jenom cumi a rehta se jak malo mozku panbuh dokaze lidsky bytosti nadelit.
Zamčeno