Underground Quagmire
Underground Quagmire
Dungeon je podzemni bahnita jeskyne, do ktere vykopali diru houzevnati AFK hornici z nedalekeho dolu na Homare. Uz davno ji vsak obyva ruzna havet a vice ci mene lidske bytosti. Dosud neznamy kult si tam postavil v jednom z ramen tajnou pokladnici lec neradovali se dlouho - o pokladnici se dozvedeli draci, kteri poklady jak znamo velmi miluji, a milou pokladnici jim proste zabrali.
Slozitost: lehky az stredne tezky dungeon (muzete si dole vybrat jednu ze tri cest).
P.S. Bojite-li se PK, pouzivejte skilly Tracking a Detect Hidden, abyste o nich vedeli vcas. Rikam to vsude.
Slozitost: lehky az stredne tezky dungeon (muzete si dole vybrat jednu ze tri cest).
P.S. Bojite-li se PK, pouzivejte skilly Tracking a Detect Hidden, abyste o nich vedeli vcas. Rikam to vsude.
srbqf
To je klasicky +5kovy automat, nekdy padne cob, jindy mystik a pak treba kaminek na zbrane.Xiin píše:jen mě zarazilo, že v lehkém byl "hezčí" poklad než ve středním a to +5 two hand axe a cobík, kdežto ve středním +5 scim a mystic flower
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Aha. No mě takhle z lockovýho pokladu už párkrát cobík a kamínek padl. Jen říkám, potěšilo Jsem zvědavý, co bude v těžké, ta cesta vypadá opravdu dlouze oproti lehké a střední. Nechám se překvapitDucky píše:To je klasicky +5kovy automat, nekdy padne cob, jindy mystik a pak treba kaminek na zbrane.Xiin píše:jen mě zarazilo, že v lehkém byl "hezčí" poklad než ve středním a to +5 two hand axe a cobík, kdežto ve středním +5 scim a mystic flower
Ten zranenej? do tehle chvile to funguje jen z casti (no, full heal existuje), ale podstatne je to ze umi logovat pruchody lidiSeverka píše:Essence of quotargime (nejak tak) a nemam sajn, na co to je... Kecal cosi o alchymistoch, ale nemozem nikoho najst... som len slepy, alebo to nak nefunguje este?
srbqf
-
- Orc Writer
Re: Underground Quagmire
Jen by mě zajímalo jaká byla idea dostávání se PK do tohoto dungu. Port přez úžinu nejde, takže jenom lod? Nebo mi ještě něco uniklo? )
War is not the answer...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sa prebehni cez dul. mestaci su obcas hc, hlavne ked nechcu prestat portovat (keby sa niekomu niekedy chcelo pozriet na ich nastavenie, bolo by to fajn. mam take neblahe tusenie ze s nimi nieje uplne vsetko koser) ale zvladnut sa to da.
inak dostat sa tam lodou za pk som skusal asi ako prvy a ide to relativne bez problemov, ked vies co a ako. ale mne to trosku smrdelo obchadzanim herneho systemu tak to uz radsej nerobim.
inak dostat sa tam lodou za pk som skusal asi ako prvy a ide to relativne bez problemov, ked vies co a ako. ale mne to trosku smrdelo obchadzanim herneho systemu tak to uz radsej nerobim.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nevim proč by to bylo lodí obcházení herního systému teda. Mě jde spíš o to, že ty lodě nejdou sbalit...takze by stacilo bud mensi molo nebo to někde proportit no, ale to se mi nepodařilo. Doufám, že probíhat měšťáky nebyl teda původní záměrShadowsong píše:sa prebehni cez dul. mestaci su obcas hc, hlavne ked nechcu prestat portovat (keby sa niekomu niekedy chcelo pozriet na ich nastavenie, bolo by to fajn. mam take neblahe tusenie ze s nimi nieje uplne vsetko koser) ale zvladnut sa to da.
War is not the answer...
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Za děti noci žádám o symbol Temného..
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Ahojky ... Dung je moc krásný ale říkám si že někdy loot za takovou snahu je k smíchu ... Nebylo by dobrý tam dát Lockovací Poklad kde by byl asopn Cobb ... Protože je to někdy hrůza..
- Legend Of Pain
- Pencil Master
za takú námahu? dung na pol hodinu je teda vyčerpávajúci dajte tam sutre ale iba moonstony nech to trhne aspoň 200k!
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
on myslel asi tu nejdelsi cast, kde nepochopitelne lockovaci poklad chybi, a doplnovany by gm je opravdu jen velmi zridka, a ta nejdelsi cast neni na pul hodky a je smutny ze to jde 1-1,5 hodky a mas mensi loot, pokud nemas extra stesti, nez z ty nejkratsi casti kde mas lockovaci poklad a dojdes ji za 15 min ...Legend Of Pain píše:za takú námahu? dung na pol hodinu je teda vyčerpávajúci dajte tam sutre ale iba moonstony nech to trhne aspoň 200k!