Ja posledne bral pres 100 LD bardSejra píše:Ja klidne joBidas píše:Ono je jedno zda to nakej kreten vyhodi nebo s tim kopne nebo tak.
Podleme se ten dung jde jednou za cas a neverim tomu, ze by nekdo zamerne tahal od tamtad 10K band.

to mi mas psat ale na icq!Acarus píše:asi bude tim ze sem se prave vracim z narychlo namanute 14denni dovolene, ale vubec se mi nechce vracet :p. v utery vecer pokud se nekde nezaseknu tam urcite nakej dam.Night Storm píše:zase nekdo zapomel doplnit poklad
Nebude tam krev temneho. Je tam kde je. Muzete na solovku poustet nekoho jineho.Nebo mu to kompenzujte v lootu. Nemusi byt nutne vzdy vsechno vsude.Empair píše:Vim, že už se to tu psalo ... pro někoho je to detail ale pro někoho je to důležité ...
V pekle v poslední věži není krev temného ...
Vampi co chodí do pride jsou většinou solovku takže si nenaberou ani těch 12 nabití u lamky takže jdou vyloženě jen do ztráty ... což je myslím hlopost v takovémto dungu, když prakticky všude jinde je. Prosím o náprávu.
No v pride ta krev je ... to ze neni v rece ani horazit ani jedno je spis to ze me to vubec nenapadlo.Deacon Frost píše:Je to stejný případ jako Underground Quagmire a Otrávená řeka. Dokážu pochopit, že když stavíš dungeon, tak řešíš spíš obtížnost, hratelnost a vyváženost, ale nevidim důvod, proč by vampové, když už se jako ozveme, nemohli mít na konci krev temného? Spíše vidim důvody, aby tam ta krev byla.
Jaký je smysl toho, aby vampové chodili pořád dokola TK a Cyclopy pro nabití a nechávali je v ostatních dungeonech ve snaze se vyrovnat tupému warovi?
To jistě můžu ne pokaždé sebou tahám vampa ale 12 nabití za peklo? To se na mně nezlob to je prostě málo ... nemusí být nutně na konci ale určitě bych ji minimálně "zahustil" ... od jísté době prostě soucítím s vampyAcarus píše:Nebude tam krev temneho. Je tam kde je. Muzete na solovku poustet nekoho jineho.Nebo mu to kompenzujte v lootu. Nemusi byt nutne vzdy vsechno vsude.Empair píše:Vim, že už se to tu psalo ... pro někoho je to detail ale pro někoho je to důležité ...
V pekle v poslední věži není krev temného ...
Vampi co chodí do pride jsou většinou solovku takže si nenaberou ani těch 12 nabití u lamky takže jdou vyloženě jen do ztráty ... což je myslím hlopost v takovémto dungu, když prakticky všude jinde je. Prosím o náprávu.