Dubnovej sraz v Mongolsku
Re: Dubnovej sraz v Mongolsku
Jedu autem z prahy v patek cca kolem 14-15h z cernyho mostu. Muzu vzit az 3 lidi.
Taky jedu autem - Praha -> Teplice -> Mongolsko
18:00 Křižíkova
2 místa
2 místa
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Bych se s tebou svezl z Prahy...Ti pisnu na icqRedd píše:Taky jedu autem - Praha -> Teplice -> Mongolsko
2 místa
Správce charity válečníků
-
- Elder Letter
v pátek mám taky dvě místa volný, s tim že jedem praha - varnsdorf - mongolsko, čas upřesnim a zpáteční jízdenky nevedu, jedu jen tam
a kdo napise BRNO------ praha ------ momgolsko? 

Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
-
- Elder Letter
magor jedině :p
Na zpáteční (nedělní) cestu někoho, kdo náhodou jede severní cestou - nejlépe pak přes Liberec. Příspěvek je samozřejmostí, klidně mě natáhněte jako nějakýho cizince.
Nexios
to vem rovnou taxikemHunter píše: klidně mě natáhněte jako nějakýho cizince.

Bozsky NooB [True Order] .....
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mohol by mi niekto poradit akym vlakom sa tam dostat z prahy ?;p Alebo len presnu destinaciu ktoru mam hladat ked sa tam chcem dostat..
Ako hladam tak hladam stale mi to tu neake 5 hodinove tury na tych 96km vypisuje.. :p
A nemyslim ze cesko teda este vlastni neake parne lokomotivy na ktore by tato rychlost sedela
Ako hladam tak hladam stale mi to tu neake 5 hodinove tury na tych 96km vypisuje.. :p
A nemyslim ze cesko teda este vlastni neake parne lokomotivy na ktore by tato rychlost sedela

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
heheJohny Matovic píše:Mohol by mi niekto poradit akym vlakom sa tam dostat z prahy ?;p Alebo len presnu destinaciu ktoru mam hladat ked sa tam chcem dostat..

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
tak popozeram teda este :pAcarus píše:heheJohny Matovic píše:Mohol by mi niekto poradit akym vlakom sa tam dostat z prahy ?;p Alebo len presnu destinaciu ktoru mam hladat ked sa tam chcem dostat..
A nemyslim ze cesko teda este vlastni neake parne lokomotivy na ktore by tato rychlost sedelaz prahy jede dost aut tak spis tak jinak jako teda ono do teplic se dostat neni zle, ale z teplic tam je to uz horsi.
Alebo..
***************INZERAT**********************
Hlada sa benevolentny vodic z prahy do "Mongolska" pre troch slusnych a velmi ukaznenych slovenskych bratov :p
Zn pohonne naklady+neake pivka na mieste sme ochotny preplatit.

Prichod do stovezatej cca 18:10
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 19 dub 2010 18:36, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
no tady je dulezite v kolik dorazite do prahy.Johny Matovic píše:tak popozeram teda este :pAcarus píše:heheJohny Matovic píše:Mohol by mi niekto poradit akym vlakom sa tam dostat z prahy ?;p Alebo len presnu destinaciu ktoru mam hladat ked sa tam chcem dostat..
A nemyslim ze cesko teda este vlastni neake parne lokomotivy na ktore by tato rychlost sedelaz prahy jede dost aut tak spis tak jinak jako teda ono do teplic se dostat neni zle, ale z teplic tam je to uz horsi.
Alebo..
Hlada sa benevolentny vodic z prahy do "Mongolska" pre troch slusnych a velmi ukaznenych slovenskych bratov :p
Zn pohonne naklady+neake pivka na mieste sme ochotny preplatit.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
18:10 +- :pAcarus píše:no tady je dulezite v kolik dorazite do prahy.
Sklb - okrasny clovek
tak to jedine mozna redd ale zas auto neni nafukovaci no kdyz uz veze huntra. ja jedu bohuzel uz mnohem driv ...Johny Matovic píše:18:10 +- :pAcarus píše:no tady je dulezite v kolik dorazite do prahy.
jinac nevim kdo jede
jiank do teplic je to 20 minut autem to uz asi nekdo pro vas tam dojel protoze neni jak se dostat hore.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
no ok tak v teplicach sme ked tak o 8 vlakom.Sak osockujem vas o cisla este pred tim na irc a snad neprespime v teplicach na stanici :pAcarus píše:tak to jedine mozna redd ale zas auto neni nafukovaci no kdyz uz veze huntra. ja jedu bohuzel uz mnohem driv ...Johny Matovic píše:18:10 +- :pAcarus píše:no tady je dulezite v kolik dorazite do prahy.
jinac nevim kdo jede
jiank do teplic je to 20 minut autem to uz asi nekdo pro vas tam dojel protoze neni jak se dostat hore.
Sklb - okrasny clovek
No, někteří z našich řad by přece jen uvítali, radu jak se tam dostat bez auta ... kapacita nabízených pozic, nás obávám se totiž nepokryje ...
Jako nejschůdnější řešení jsem našel: 2 hodinky cesta vlakem Praha-Hrob (cca 130 kč) a pak pěšo cca 4km(?) do Mikulova a jako finále si dát ten kopeček po sjezdovce nahoru k chatě, kterej sme před rokem běželi. Případné chyby v mém plánu prosím nahlásit předem, ať to nezjistíme až tam ... xD
Jako nejschůdnější řešení jsem našel: 2 hodinky cesta vlakem Praha-Hrob (cca 130 kč) a pak pěšo cca 4km(?) do Mikulova a jako finále si dát ten kopeček po sjezdovce nahoru k chatě, kterej sme před rokem běželi. Případné chyby v mém plánu prosím nahlásit předem, ať to nezjistíme až tam ... xD
No jo chybka v nem neni.
Posledni bus z teplic jede v 16:34 a pak uz jedine nejak do Hrobu tam jezdi mestska autobusova celkem i casto mozna. (www.dpteplice.cz)
Jinak z Hrobu je to nejbliz po cerveny pres vlakovy nadrazi a nahoru primo je to jen 4km do kopce. Pres mikulov je mnohem dal.
Posledni bus z teplic jede v 16:34 a pak uz jedine nejak do Hrobu tam jezdi mestska autobusova celkem i casto mozna. (www.dpteplice.cz)
Jinak z Hrobu je to nejbliz po cerveny pres vlakovy nadrazi a nahoru primo je to jen 4km do kopce. Pres mikulov je mnohem dal.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
sa mi ozvite, ak sa mi poskladate na naftu, tak pojdem BA-BRNO-PRAHA-MONGOLSKO, isli sme tak aj minuly rok, si pametam ako hnusne vtedy prsalo
btw johny ak sa chces dohodnut tak 0902 320 505

[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jeste nekdo chtel jet z prahy. Mohl bych vas nabral temer kdekoliv po trase metra C. Max tri osoby.
Chtel bych vyrazet take kolem 14 - 15H.
Ave Amon
Chtel bych vyrazet take kolem 14 - 15H.
Ave Amon
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
my ta mozme zobrat :p za prispevok na naftuAlassea píše:a kdo napise BRNO------ praha ------ momgolsko?
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]