Další PK topic

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Další PK topic

Příspěvek od Big Bud »

Mesmeric píše: Jinak nápad s ofic žebříčkem fragů je fajn, ostatně velmi by mě zajímalo kdo tu fraguje nejvíce, samozřejmě by to chtělo nějáké odměny do určitého místa v žebříčku, ale nejsem si jist proveditelností.
No ve scriptování se nevyznám, ale myslím si, že zrovna todle by mohlo jít...
Jinak žebříček bych udělal jenom pro O CH aby se neběhalo jenom RED. :p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Big Bud píše:
Mesmeric píše: Jinak nápad s ofic žebříčkem fragů je fajn, ostatně velmi by mě zajímalo kdo tu fraguje nejvíce, samozřejmě by to chtělo nějáké odměny do určitého místa v žebříčku, ale nejsem si jist proveditelností.
No ve scriptování se nevyznám, ale myslím si, že zrovna todle by mohlo jít...
Jinak žebříček bych udělal jenom pro O CH aby se neběhalo jenom RED. :p
To by imho slo, ale tady je problem v tom, ze ....

... ze existujou povolani jako klerik plechove ktery nemaji instant 40 dmg ... afraguje se jim podstatne hur nosici mnohem drazsi ekvip.
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Mesmeric píše:Je to možné, už mi ty léta kolem roku 2000 splývají dohromady, je to přeci už jen nějáká doba. Jinak samozřejmě že chodil, PF jsem pocítil více než častokrát, to samé při skoku RB, někteří na té úrovni sice byli, ale naopak někteří ani trochu a lotli pěkně do 0 i Rose komplet, ta úroveň PvP je pořád stejná, jen ho hraje méně lidí, takže to může vypadat že všichni co ho hrajou jsou strašná čuňata.
Jinak nápad s ofic žebříčkem fragů je fajn, ostatně velmi by mě zajímalo kdo tu fraguje nejvíce, samozřejmě by to chtělo nějáké odměny do určitého místa v žebříčku, ale nejsem si jist proveditelností.
No pokud jsi na DP v te dobe hral jak tu rikas, tak nevim co se divis tomu rose, protoze v te dobe jsi ho na trhu platil peknou hromadkou GP ... A fakt uroven PvP byla uplne jidne ... Viz treba PK Tragedy ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Acarus píše:To by imho slo, ale tady je problem v tom, ze ....

... ze existujou povolani jako klerik plechove ktery nemaji instant 40 dmg ... afraguje se jim podstatne hur nosici mnohem drazsi ekvip.
A nejde udelat aby KVF a POG davalo random dmg 5-50 treba? :) Halou dam tafku taky jednou za 0 a jednou za 80 do maga :)
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tak budto se s tim smirit, a nebo vymyslet nakej qocient, kterym to nasobit ..
např:
Jsi plech? 1frag*1,5
Jsi cler? 1frag*2,5
Jsi prsk? 1frag*1
Jsi rang? 1frag*1,3
Jsi craft? 1frag*5 treba...
Bylo by to zkreslene s tim, ze by nebyl frag list, ale napr Score list, kde by bylo treba vymyslet jeste dilci upravy popr zaokrouhleni aby byly cela cisla a ne treba score 8,135 :p.

Pokud to vyjde jsem pro, skoda ze uz to tu neni davno, z tolika bhw co sem fragl bych byl urcite prvni :cry:
Naposledy upravil(a) Lucky dne 20.04.2010 11:23:55, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Arim píše:
Acarus píše:To by imho slo, ale tady je problem v tom, ze ....

A nejde udelat aby KVF a POG davalo random dmg 5-50 treba? :) Halou dam tafku taky jednou za 0 a jednou za 80 do maga :)

no nevim musel bych to zkusit ... ale je to vetsinou odvisle od vyse magery sesilatele a tady s tou silou moc hejbat asi nepujde.

Ale neco takoveho planuju udelat ... s tim ze jako reward stejne porad bude vazan na guildu at si to hraci prerozdelej sami nejak mezi sebou ...

navic fragovani neni prukazne o tom jak je kdo v pvp dobrej imho ....

jinak naka forma vnitrniho obrat jen ciste pvp by byla asi pro pvm hrace lepsi nez pravdepodobnejsmer kumulace veci od pvm k pvp hracum. Nehlede na to si stale uvedomujeme, ze smer kumulace veci od pvm hracu k pvp hracum je zadouci, ale ne v takove mire, kdy znechuti naprosto jednu skupinu tak, ze tu zustane jen skupina druha.
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun píše:Hanku nechte být, jen se brání vašim "imbecilům", urážkám a podobně, pokud se do ní navážíte, nedivte se, že vám odpovídá...
A je docela s podivem, jak dokážete být k ženám neurvalí, když přitom píšete, jak nejste malí a nevyrovnaní usmrkánci, léčící si své komplexy a jak jste na výši a s nadhledem... a přitom, skoro jako byste chtěli říct "mlčte a padejte k plotně, tohle je hra chlapů, tady se chtějí všichni hlavně vraždit, proto sem šli a když se vám to nelíbí, nemáte tady co dělat...." ...a zase by lidí ze hry ubylo...
Je tak slozity pochopit, ze nejde o to ze je zena, ale ze pise z cesty a vymejsli si veci ktery nejsou pravda?
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Staci, kdyz to rozdelite na povolani ne? Maga a nekra nechte v jednom. Stejne by mohl bejt pal a warr. Klerik, vamp, kraftik...rang.

Prijde mi to jednodusi
Sejra 26 čer 2009

Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .

Eliška čt únor 19, 2009

Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Myslenka s ligou je zajimava, ale mam obavy, ze se tim akorat zvysi pocet RK a lidi se budou akorat snazit pred HB pze tam budou mit nejjednodussi moznost ziskani fragu..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

To budou kurňa žebříčky ;p

Tabulka první: prskové .. tam 10 lidí a Fufák, tabulka druhá: clerové .. tam tři lidi, tabulka třetí: rang .. tam jeden člověk bude sám sebe předhánět ve skóre .. atd. ;P

Navíc rkčka, premade killy a podobně .. o něčem vypovídající tabulka (zabití crafta v dole? nb na hb? aj.) imho leda v případě, že by se udělaly nějaký pravidelný arény, případně chainturnaje. Jinak .. nevím ..
Nexios
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Acarus píše:
Arim píše:A nejde udelat aby KVF a POG davalo random dmg 5-50 treba? :) Halou dam tafku taky jednou za 0 a jednou za 80 do maga :)

no nevim musel bych to zkusit ... ale je to vetsinou odvisle od vyse magery sesilatele a tady s tou silou moc hejbat asi nepujde.
...
jinak naka forma vnitrniho obrat jen ciste pvp by byla asi pro pvm hrace lepsi nez pravdepodobnejsmer kumulace veci od pvm k pvp hracum. Nehlede na to si stale uvedomujeme, ze smer kumulace veci od pvm hracu k pvp hracum je zadouci, ale ne v takove mire, kdy znechuti naprosto jednu skupinu tak, ze tu zustane jen skupina druha.
Ja by som moc kuzlam DMG nemenil. Zober si ze ta hala ma rozny dmg ale zase ti dost casu aj vydrzi. A take kuzlo ma sice konstantny DMG ale zase ti moze fiznut, na zvitky potrebujes dost veci, zere ti manu aj pri fizze. A naviac si myslim ze by bolo to PVP o nahode nie o tom co kto vie, lebo napriklad fiznu ti 4 KVFka a piate ti zobere 8hp a on ti da 2 pogy a zobere ti 90hp :).

Inak k navrhu nejaky reward za fragovanie by som bol pro. Kludne naviazat nejak ak to ide na scillcup 400-500 nech sa nefraguju NBici a dat nejaky timer 5 minut kvoli RKckam

E: A este dat PK moznost dostat sa cez reward aj k top itemom... Povedzme za 500 fragov jedna top cast? Myslim ze na PVP aj PVM sharde by mali byt moznosti a dostupnost itemov vyrovnane ale pri PVP nieje sanca sa k "TOP" itemom dostat
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

j to budou vsichni hrat prsky, protoze nez udelas 1 frag smplechem tak prsk jich udela 10 minmalne)
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Wallace píše:j to budou vsichni hrat prsky, protoze nez udelas 1 frag smplechem tak prsk jich udela 10 minmalne)
Tak to nebue zadna zmena ne?
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Hunter píše:To budou kurňa žebříčky ;p

Tabulka první: prskové .. tam 10 lidí a Fufák, tabulka druhá: clerové .. tam tři lidi, tabulka třetí: rang .. tam jeden člověk bude sám sebe předhánět ve skóre .. atd. ;P

Navíc rkčka, premade killy a podobně .. o něčem vypovídající tabulka (zabití crafta v dole? nb na hb? aj.) imho leda v případě, že by se udělaly nějaký pravidelný arény, případně chainturnaje. Jinak .. nevím ..
tady se, pokud jsem to spravne pochopil, mluvilo pouze o o/ch, kde se vzajemne stretavaji 2 strany o pvp stojici - ne o bodovani pk za to, kolik sjedou nubiku v dole..

me to prijde jako celkem dobrej napad, mozna by to chtelo jeste nejak propojit s tema pk..
hemeneks more gadzo vazelina!
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Imho to je hlavne kvoli PK tak neviem co chces prepajat :) . Pk sa budu moct zivit fragovanim, Blue budu mat vacsi klud a vsetci budu spokojni...
2 Wallacinka : Hore dakto spominal to prenasobovanie fragov pre rozne povolania :)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Nycte píše:... Pk sa budu moct zivit fragovanim, Blue budu mat vacsi klud...
To první možná, to druhý pochybuju
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Xan píše:
Nycte píše:... Pk sa budu moct zivit fragovanim, Blue budu mat vacsi klud...
To první možná, to druhý pochybuju
Tak minimalne odomna budu mat dungmani vacsi klud a myslim ze od LAWu tiez... sme nepojazdili uz teraz dung ani nepamatam :)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Katrin píše:
Je tak slozity pochopit, ze nejde o to ze je zena, ale ze pise z cesty a vymejsli si veci ktery nejsou pravda?
Uz jsem sem nechtela psat, ale ikdyz na tebe nereaguju a nechavam te byt, tak ty si proste nedas pokoj....Ty mne znas? ty vis, jak na DP dlouho hraju, ty vis, co jsem na DP prozila a zazila? nevis o me vubec nic,tak kde beres tu drzost a pravo o nekom tvrdit, ze vy mysli veci co nejsou pravda, mas nejake dukazy? nemas nic...uz je to nekolikaty post, co si vubec nedrzis tematu a jenom do lidi rejes a urazis je.....rozebirala jsem tu dobihatelnost dungu a jak to hrani citim ja, ty akorat kdyz napise nejake Pk svuj nazor a napad pod nej napises svuj ritolezecky post.....slusne te zadam neber si me uz do ust...dekuji
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Aknah píše:
Katrin píše:
Uz jsem sem nechtela psat, ale ikdyz na tebe nereaguju a nechavam te byt, tak ty si proste nedas pokoj....Ty mne znas? ty vis, jak na DP dlouho hraju, ty vis, co jsem na DP prozila a zazila? nevis o me vubec nic,tak kde beres tu drzost a pravo o nekom tvrdit, ze vy mysli veci co nejsou pravda, mas nejake dukazy? nemas nic...uz je to nekolikaty post, co si vubec nedrzis tematu a jenom do lidi rejes a urazis je.....rozebirala jsem tu dobihatelnost dungu a jak to hrani citim ja, ty akorat kdyz napise nejake Pk svuj nazor a napad pod nej napises svuj ritolezecky post.....slusne te zadam neber si me uz do ust...dekuji
Ty si tu taky bereš kdeco do ust.To nemluvím o tom co z tech ůst potom vypouštíš...
Správce charity válečníků
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Raynor píše: Ty si tu taky bereš kdeco do ust.To nemluvím o tom co z tech ůst potom vypouštíš...
:lol: :lol: :lol:
Pravidla fora píše: ale nechci vidět posty typu: "+post" atd., takže to prosím vezměte na vědomí.
Odpovědět