Katrin píše:Kdyby si cetla tak uz sem tu psal co me na uo chytlo. Co se tyce dobihani, tak s tim zkusenosti nemam pze PK nevlastnim..
...a jak často chodíš dungy?
Katrin píše:Tusim ze si psala neco o strazich v dolu, takze tipuju Homare a tam bych v zivote uz nesel. Chce to hledat vhodny misto. Nemuzu si pomoc ale dle me ty PK i k tomu miningu patrej.
...díky za radu, tak patří, jasně... a já se snažím pochopit smysl toho a PK...
Prafotr Morava píše:Promiň ale na tohle už jsem reagovat musel. Jsi natvrdlá. On za tebe mluvit nemusí ty si přecitlivěle reagovala na jeho názor, že posty které zde mají dvě ženy se mu nelíbí a jsou z cesty (jakože jsou). Napíšeš že ho nikdo neuráží, ale ve druhé větě je dítětem, to by urazilo zas mě... Tvůj názor je hloupý, zaslepený a možná i slepený.
...i ty jeden zaslepený, no neprominu...nedával jsi pozor, nebo pořádně nečteš nač odpovídáš, nebo jsi jen natvrdlý?
Konkrétně, kde jsem já reagovala přecitlivěle a napsala, že je dítětem??? Já??? Nemáš ty to nějaké popletené?
Prafotr Morava píše:Tvůj argument že kvůli pk odcházejí hráči jsou zas jen další keci. Zajímalo by mě kolik lidí odejde čistě kvůli pk. Nejspíš to budou lidé kteří v reálném životě utečou před každým problémem.
...a na to pozor...mám psychologicky rozebrat chování některých PK ve hře, potažmo k reálnému životu??? Nevím, proč sem reálný život vůbec taháš? Ale ano chování tady v určitém směru rozhodně koresponduje s chováním v reálném životě...nedostatek sebevědomí, nespokojenost, komplexy méněcennosti, rozumný nadhled, styl životního pohledu a podobně... i každý projev, co tady napíšeš o tobě vypovídá, jaký ve skutečnosti jsi, ve své podstatě, i když píšeš o mně, vyprávíš stále o sobě...

Věřím ve slunce, i když nesvítí...