Další PK topic

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Další PK topic

Příspěvek od Katrin »

Natalie Sun píše:Mně by spíš zajímalo, jak si představuješ třeba ty a Katrin, zábavu tady ještě jinak, než jen dobíháním výprav v dungu pro jejich eqip a zabíjením kopáčů, na to jsme se už ptaly s Hankou a nějak jsem nepostřehla odpověď.
Kdyby si cetla tak uz sem tu psal co me na uo chytlo. Co se tyce dobihani, tak s tim zkusenosti nemam pze PK nevlastnim..
Natalie Sun píše:A když jdeš kopat, tak s kamenovkou a výbavou, aby ses mohl ubránit? Kam pak dáváš to, co nakopeš?
Ráda se poučím tvým smysluplným postem... :wink:
Tak kamenovka neni treba. Je dost zpusobu jak se treba jako Ranger ubranit a docilit toho, aby clovek mohl aspon odkopnout. To co nakopu samozrejme davam do baglu a pak prenasim do banky. Taky zalezi na tom kde clovek kopa. Tusim ze si psala neco o strazich v dolu, takze tipuju Homare a tam bych v zivote uz nesel. Chce to hledat vhodny misto. Nemuzu si pomoc ale dle me ty PK i k tomu miningu patrej. Libi se mi ze clovek jen tak nenakope ingy bez jakykoliv obavy o veci ktery u sebe ma, coz je i zaroven jedna z veci ktery mam na uo rad, ze zalezi na vice ukazatelich ktery ovlivnej to jak se vse bude vyvijet..
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Retromancer píše: Proto by řešení, pokud se vůbec najde, mělo být takové, aby pokud možno něco dostaly obě (tři?) strany - O/Ch rozumnou možnost hrát si opravdu jen PvP, když už tyto hráče PvM vůbec nebaví a vydělat si na TOP PvP výbavu pouze hraním PvP, PK možnost doběhnout (třeba s obtížemi) většinu dungeonů na DP a modráci třeba pár dungů úplně bez PK. Kamenujte mě, ale možná by to bylo fajn - protože každý se chce u hry bavit. Pokud jde PvP hráčům o PvP a ne o prasení, nemělo by jim vadit, že pár hráčů nebudou moct poject. Pokud jim jde jen o prasení, a vím že pár jich takových je, tak by stálo zato, se zamyslet nad tím, jestli je v téhle době produktivní jim to nějak usnadňovat...
O tohle je obecně si myslím snaha, ale páč všechno souvisí se vším, jedno bez druhýho nemůže být a hlavně je vše o lidech(hráčích), tak vymslet to tak, aby byli ve výsledku všichni spokojený, je celkem utopie:)
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Příspěvek od Natalie Sun »

Katrin píše:Kdyby si cetla tak uz sem tu psal co me na uo chytlo. Co se tyce dobihani, tak s tim zkusenosti nemam pze PK nevlastnim..
...a jak často chodíš dungy?
Katrin píše:Tusim ze si psala neco o strazich v dolu, takze tipuju Homare a tam bych v zivote uz nesel. Chce to hledat vhodny misto. Nemuzu si pomoc ale dle me ty PK i k tomu miningu patrej.
...díky za radu, tak patří, jasně... a já se snažím pochopit smysl toho a PK...
Prafotr Morava píše:Promiň ale na tohle už jsem reagovat musel. Jsi natvrdlá. On za tebe mluvit nemusí ty si přecitlivěle reagovala na jeho názor, že posty které zde mají dvě ženy se mu nelíbí a jsou z cesty (jakože jsou). Napíšeš že ho nikdo neuráží, ale ve druhé větě je dítětem, to by urazilo zas mě... Tvůj názor je hloupý, zaslepený a možná i slepený.
...i ty jeden zaslepený, no neprominu...nedával jsi pozor, nebo pořádně nečteš nač odpovídáš, nebo jsi jen natvrdlý?
Konkrétně, kde jsem já reagovala přecitlivěle a napsala, že je dítětem??? Já??? Nemáš ty to nějaké popletené?
Prafotr Morava píše:Tvůj argument že kvůli pk odcházejí hráči jsou zas jen další keci. Zajímalo by mě kolik lidí odejde čistě kvůli pk. Nejspíš to budou lidé kteří v reálném životě utečou před každým problémem.
...a na to pozor...mám psychologicky rozebrat chování některých PK ve hře, potažmo k reálnému životu??? Nevím, proč sem reálný život vůbec taháš? Ale ano chování tady v určitém směru rozhodně koresponduje s chováním v reálném životě...nedostatek sebevědomí, nespokojenost, komplexy méněcennosti, rozumný nadhled, styl životního pohledu a podobně... i každý projev, co tady napíšeš o tobě vypovídá, jaký ve skutečnosti jsi, ve své podstatě, i když píšeš o mně, vyprávíš stále o sobě... :wink:
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Mne se tu kluci( Raynore a Katrin) libi jak se tu do nas navazite, jen kvuli tomu, ze nemame Pk a nesouhlasime s tim co pro ne chcete a ze jsme holky ( a to si myslim ze jich tu hraje docela dost a nekdy i lip jak kluci) porad tu nekde ctu , ze jste lidi a ze se chcete v te hre jen bavit,ale vy neumite ve vsi slusnosti ani diskutovat na foru, natoz hrat slusne ve hre. Jak tu nekdo napise svuj nazor(a od toho to tu je aby to sem kazdy podle sebe napsal) tak je hnedka podle vas debil, nerozumi tomuhle a tamhle tomu, delate si z postu srandu apod. ale vy jste ty nejchytrejsi bez vas by Uo asi nebyla...tema urazkama a narazkama dokazujete akorat to, ze se mate v zivote jeste hodne co ucit.....a ze stupnice chovani zamrzla nekde v bode puberty...
Jestli se Vam nelibi nase nazory je to jen vas problem,nam ty vase taky ne, (ale hrajeme tu stejne jako vy a mame na to pravo je sem napsat)..a nikdo s tim nic neudela....ale nejsme na vas sprosty...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Aknah píše:Mne se tu kluci( Raynore a Katrin) libi jak se tu do nas navazite, jen kvuli tomu, ze nemame Pk a nesouhlasime s tim co pro ne chcete a ze jsme holky ( a to si myslim ze jich tu hraje docela dost a nekdy i lip jak kluci) porad tu nekde ctu , ze jste lidi a ze se chcete v te hre jen bavit,ale vy neumite ve vsi slusnosti ani diskutovat na foru, natoz hrat slusne ve hre. Jak tu nekdo napise svuj nazor(a od toho to tu je aby to sem kazdy podle sebe napsal) tak je hnedka podle vas debil, nerozumi tomuhle a tamhle tomu, delate si z postu srandu apod. ale vy jste ty nejchytrejsi bez vas by Uo asi nebyla...tema urazkama a narazkama dokazujete akorat to, ze se mate v zivote jeste hodne co ucit.....a ze stupnice chovani zamrzla nekde v bode puberty...
Jestli se Vam nelibi nase nazory je to jen vas problem,nam ty vase taky ne, (ale hrajeme tu stejne jako vy a mame na to pravo je sem napsat)..a nikdo s tim nic neudela....ale nejsme na vas sprosty...
Natalie Sun píše:...i když píšeš o mně, vyprávíš stále o sobě... :wink:
Správce charity válečníků
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Natalie Sun píše:i když píšeš o mně, vyprávíš stále o sobě... :wink:
Já někdy napsal, že to seš ty? :p No přiznání je polehčující okolnost
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Nechce to tu někdo hodit do pokecu nebo zmoderovat trošku???
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Aknah, slecno, ty prosim radsi nepostuj. Ohanis se tu neustale tim, jak vas vsichni urazi, ale co tvuj post, to nejaka urazka a navazeni se do nekoho. Bez nejakych konstruktivnich napadu, uplne zbytecne, nezlob se.

Ja jsem vzdycky pro pk, nebot kazdy by si mel vyzkouset ten slastny pocit pojezdu (tedy z druhe strany pojizdejiciho). Plati to hlavne pro vas devcata, stoji to za to. Treba to pak zacnete brat jako vyzvu i za modraky a budete si hru uzivat se vsema jejima moznostma.

Nicmene ne kazdy premysli jako ja a Natalie ma ve spouste vecech pravdu. Mala guilda, ktera uz spis jen vzpomina na stare casy a jednou za treba mesic se nahodou sejde na dung, tak pujde pravdepodobne nejaky maly dung a pravdepodobne bude pojeta. Aspon me prijde, ze nasim lbackum se to stavalo jako na potvrou porad. Je jasne, ze to cloveka casem znechuti, hlavne uz pak nema ani v cem jit a nema kde naharvit, nebot equip se bez aktivniho hrani nesezene, no a tak misto v ultime se s tema lidma schazi na killeni mobiku treba v lineage. A takovych guild je hodne a nove uz asi nebudou.
A vubec je to podle me celkove ubytkem hracu. Pri stovce hracu ve spicce pojezdy hold nebudou, co to byvalo. Nemyslim si, ze je to hlidacema, ice, wrong, ts, water jsou porad nastejno, deceit, pride, dojo se daji vykempit a kdovi co jeste. Kdyby dneska Delarock objizdel ostrovy, tak by si vydelal vic rybarenim nez pojezdy :p Dneska je potreba proste vic trpelivosti.
Show is over motherlovers!
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Mara z Acoma píše:Aknah, slecno, ty prosim radsi nepostuj. Ohanis se tu neustale tim, jak vas vsichni urazi, ale co tvuj post, to nejaka urazka a navazeni se do nekoho. Bez nejakych konstruktivnich napadu, uplne zbytecne, nezlob se.
Muzes mi prosim rict, kde sem se do nekoho navazela? az kdyz zacal Raynor bezduvodne urazet, sem se zacala jen a jen branit. Ja jsem tu resila jen pk a pk v dungu, ze nesouhlasim se zmenou timeru, do nikoho sem se osobne nenavazela jako jiz zminovany Raynor..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Aknah píše:
Mara z Acoma píše:Aknah, slecno, ty prosim radsi nepostuj. Ohanis se tu neustale tim, jak vas vsichni urazi, ale co tvuj post, to nejaka urazka a navazeni se do nekoho. Bez nejakych konstruktivnich napadu, uplne zbytecne, nezlob se.
Muzes mi prosim rict, kde sem se do nekoho navazela? az kdyz zacal Raynor bezduvodne urazet, sem se zacala jen a jen branit. Ja jsem tu resila jen pk a pk v dungu, ze nesouhlasim se zmenou timeru, do nikoho sem se osobne nenavazela jako jiz zminovany Raynor..
Raynor mi bohuzel neprisel jako nekdo kdo by si sem prisle vylecit komplexy narozdil treba od nekoho jineho. Dokonce ten jeho prvotni post byl asi prvni post v zivoce co sem od nejvidel ze by mel hlavu a patu... myslim ze jsi na tohle moc sebestredna a upjata.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Bimbac
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bimbac »

Retromancer píše:Proto by řešení, pokud se vůbec najde, mělo být takové, aby pokud možno něco dostaly obě (tři?) strany - O/Ch rozumnou možnost hrát si opravdu jen PvP, když už tyto hráče PvM vůbec nebaví a vydělat si na TOP PvP výbavu pouze hraním PvP, PK možnost doběhnout (třeba s obtížemi) většinu dungeonů na DP a modráci třeba pár dungů úplně bez PK. Kamenujte mě, ale možná by to bylo fajn - protože každý se chce u hry bavit. Pokud jde PvP hráčům o PvP a ne o prasení, nemělo by jim vadit, že pár hráčů nebudou moct poject. Pokud jim jde jen o prasení, a vím že pár jich takových je, tak by stálo zato, se zamyslet nad tím, jestli je v téhle době produktivní jim to nějak usnadňovat...
Však takhle to víceméně v některých bodech je. PK doběhnou některé dungy snadno, ICE, Wrong apod. a jiné s malou pravděpodobností.

A Ch/O na to at si vedou debatu mezi sebou PvP hráči, pokud mají opravdu zájem o PvP, nejen o snadný přísun peněz.

Nicméně, zisky z Ch/O by neměli být v návaznosti na ceny svitků a spotřebáku na trhu. Jednak se mění a jednak má každý možnost, pokud nemá dostatek peněz si ty svitky napsat sám (nakopat rudu, namíchat potiony....)
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Ja jsem vzdycky pro pk, nebot kazdy by si mel vyzkouset ten slastny pocit pojezdu (tedy z druhe strany pojizdejiciho). Plati to hlavne pro vas devcata, stoji to za to. Treba to pak zacnete brat jako vyzvu i za modraky a budete si hru uzivat se vsema jejima moznostma.
.
nemusim byt pk abych pojizdel vzdyt ty pekacka dou na napraskanou vypravu a stejne ji nedokazou pojed :( viz nektere despy a hated

edit: druha strana pojizdejiciho znamen ajako co ? ze tam nemam Glorious Lord ale Mudreder ? to je jako ten slavny rozdil ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

King píše:

.
nemusim byt pk abych pojizdel vzdyt ty pekacka dou na napraskanou vypravu a stejne ji nedokazou pojed :( viz nektere despy a hated

edit: druha strana pojizdejiciho znamen ajako co ? ze tam nemam Glorious Lord ale Mudreder ? to je jako ten slavny rozdil ?
Pár krát som niekoho sundal a slasť žiadna, tak že by z mamonu, ale vlastne nie, mamon to nebude, veď PK to nehrajú pre mamon, oni ani nelootia ak nie sú donútení :lol: :lol: :lol:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

To Nun: Stejně jako vy máte radost z toho, že vám z moba padne pěkný item, tak my máme radost, že nám padne pěkný spotřebák/ekvip z modráka. Neříkej mi, že by si bez těch mocných hlášek typu: "Nalezena mapa", "Nalezen vzácný předmět", ty dungy chodil. Myšlenka, že člověk si na chození dungů vydělá zejména samotným jeho chozením, je zcela jasná, tak mi neříkej, že byste ty dungy chodily, aniž byste z toho neměli ani 1 GP.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Miky Mora píše:......neříkej, že byste ty dungy chodily, aniž byste z toho neměli ani 1 GP.

ale nám ty itemy nepadají na úkor někoho jiného, takže tu opět nemíchej jablka a hrušky

diky
Legie (navzdy!!)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ale to je přece úplně jedno jakým způsobem to získáš (lotnout hráče nebo si na to vydělat dungem). Důležitý je, že ti ta hra něco dá (abyste se neoháněli zas nečím, tak ano, i modrák skutečně může zabít a následně polotit PK), s čím následně potom budeš hrát. Kdyby si tou hrou nic nezískal, tak ji určitě hrát nebudeš.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Lucky píše: Raynor mi bohuzel neprisel jako nekdo kdo by si sem prisle vylecit komplexy narozdil treba od nekoho jineho. Dokonce ten jeho prvotni post byl asi prvni post v zivoce co sem od nejvidel ze by mel hlavu a patu... myslim ze jsi na tohle moc sebestredna a upjata.
....ja jsem upjata? asi nevis kdo s tim zacal....ti to pripomenu
Raynor píše:Zamyslete se nad svou soudností.Následně zapněte mozky a zamyslete se znovu.Na celou věc se podívejte nestraně a pak až začněte postit.Nebo radši nepostujte vůbec(To platí speciálně pro vás ženy)
Ale nevadi, ja jsem s tim pocitala, ze jak nebudu souhlasit s tim co navrhujete, ze me tu budete a nejen me kamenovat...jen tak dal, kdyz vam to dela poteseni... 8) ja svuj nazor nezmenim a Maro: Pk si fakt delat nebudu...
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Miky Mora píše:Ale to je přece úplně jedno jakým způsobem to získáš (lotnout hráče nebo si na to vydělat dungem).
Miky... pravě že to jedno není, my se musím dostat, alespoň do poloviny dungeonu, aby jsme získali nějaký ten lepší item..... vy nás pojedete buď u hlídače, nebo ještě než se k němu stačíme dostat... a mate nejeden item, lepší než padne z hlídače nebo než se stačíme dostat někam dál, kam už na nás nemůžete
Legie (navzdy!!)
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

irony píše:krasny utopicky navrh:
zavedte O/CH kde se bude ciste bojovat, zadny loot, s tim ze za zabiti protivnika clovek dostane nejaky reward za ktery si bude moct koupit nejen zbrane a brneni (ktere by mu prakticky mohlo sebrat jen pk), ale i regy svitky apod. (to aby neplakali ze jim dochazi spotrebak) PK by samozrejme zustali, nicmene hlavni PvP by se odehravalo predevsim ve frakcich-> velke bitky jako kdysi predtim.

mno a kdyz si budete chtit za Pk nekoho pojet, tak si tam bezte zakempit, myslite ze my ty dungy chodim 6 hodin jen tak pro nic za nic a vy si nas na dalsi vyprave pojedete? ee :wink: navic se tu sharte ohanis tim ze kdyby nam tam nic nepadalo tak tam nelezem, problem je ze na nasbirani jednoho PvM equipu potrebujes mnohem vic casu, resp vic projitych dungu, protoze jak sam dobre vis ten drop neni zas tak uchvatny a rozhodne po jednom dungu nemas equip ani pro jednoho cloveka ktery je v te vyprave (ted ofc nemluvim o TOP dungach, tam by se mozna i dva ekvipy nasly)
a hura do me, dyt to ma teprve 16 stranek! :mrgreen:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Tak fajn kdyz obecne o pvp tak muj nazor je, ze kazdymu kdo ho provozuje driv, nebo pozdeji zacne hrabat, sam to nepozna a kdyz ano zacne to omluvat slovy "je to jen hra", "par pixelu"

Dp je pvp/pvm shard, kdo zde hraje to vi, ale jestli nakej blbecek po me chce abych mel rad pk, nebo jakehokoliv zlodeje, tak to je hodne vesele

Vedete zde diskuzi, kazda strana bojuja za to sve a reci o tom, ze ne, ze vam jde o vyvazenost jsou jen libive lhani

Nevim mozna ty gm co to zde vedou taky hraji, nebo maji moznost si zjistit jak to s pojezdama je a tak udrzovat rovnovahu

Jen me napada, ze to vse, co tak desne poburuje pk a jejich sympatizanty, vsechno to proti pk opatreni co postupne vznikalo mozna melo duvod
Porad dalsi a dalsi figliky jak nekoho pojet/okrast a ted sklizite ovoce techto dobraku, co je delali
Odpovědět