Další PK topic
Re: Další PK topic
Ty dobraku, to je tvuj nazor, nebo nazor nezaujateho gm?
Uz sem tady jednou napsal, ze sem se zeptal jestli je nekde na dp moznost vyhnout se pvp a odpovedi me bylo ... ano ... trh, gz, nb dungy a fire
Timdle se teda ridim a pocitam, ze budu mit od pvp vice mene pokoj
Nebrecim, je to moje volba, a je me uplne jedno jak to vidi ostatni hraci, stejne tak jako jim je uplne ukradeny, co si o hre myslim ja
A jestli me jako gm reknes, ze na dp, kdyz nemam o pvp zajem nemam lezt tak fajn
Uz sem tady jednou napsal, ze sem se zeptal jestli je nekde na dp moznost vyhnout se pvp a odpovedi me bylo ... ano ... trh, gz, nb dungy a fire
Timdle se teda ridim a pocitam, ze budu mit od pvp vice mene pokoj
Nebrecim, je to moje volba, a je me uplne jedno jak to vidi ostatni hraci, stejne tak jako jim je uplne ukradeny, co si o hre myslim ja
A jestli me jako gm reknes, ze na dp, kdyz nemam o pvp zajem nemam lezt tak fajn
brekot skoruje

Tak a ted jeste zmena timeru, to me fakt dojima, staci ze uz ted ma clovek problem si v pohode, v klidu a pro radost nejaky dung prolezt, aniz by musel drive odkopnout protoze se s vrahy setkat nechce, nebo se pustil do nerovneho boje. Ted aby jsme ty dungy primo proletavali, zabijeli jen hlidace, aby nam nahodou v patach nebyla nejaka skupina vrahu, ktere se mi hraci co hrajeme jen chvilku zatim nezvladame ubranit. Ty timery jak byly nastavene se mi libily, nejake dungeony proste dobihatelne byly, nejake mene. Ale i kdyz si vezmeme takovy decik, ktery se spatne dobiha, tak ruku na srdce, na skoku bylo pojeto uz mnoho a mnoho skupin a to nebylo treba do toho dungu ani lezt. Tak proc ted menit timery???

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Protoze krom wrongu a ice (ktere jsou dost) neni zadny jiny dung dobehnutelny?mischel píše:Tak proc ted menit timery???![]()
![]()
E: dobre mozna jeste Quak nejkratsi cesta no... ale vchod stjenak hlida gard ... a track tam jde vsade a mozna drowy
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím to polopaticky 
Modří si harví, dungují a škudlí mamonek, protože je to baví. Proč ne
Pk zabíjí hráče - to zase baví je. Ovšem když hráč není venku (mimo dung), tak si pro něj zajde do dungu.
Když dáte dětem (ano třeba mně) hračku na hraní mimo dung (častější pvp kvesty - klidně i jen pro pk), tak slibuji že do dungu nepotáhnu jak je rok dlouhý.
Jentak mimo mísu, dokud chodili modráci do přírody, tolik pojezdů nebývalo. (můj názor)

Modří si harví, dungují a škudlí mamonek, protože je to baví. Proč ne

Pk zabíjí hráče - to zase baví je. Ovšem když hráč není venku (mimo dung), tak si pro něj zajde do dungu.
Když dáte dětem (ano třeba mně) hračku na hraní mimo dung (častější pvp kvesty - klidně i jen pro pk), tak slibuji že do dungu nepotáhnu jak je rok dlouhý.
Jentak mimo mísu, dokud chodili modráci do přírody, tolik pojezdů nebývalo. (můj názor)
Ja si nemyslim, ze tu nekdo place nad tim , ze tu jsou Pk, pokud dobre vidim, tak prvni kdo tu zacal brecet byli PK, ze maji malo modrych!! no a? nikdo je nenutil mit Pk, udelali si ho samy, protoze je uz nebavilo si vydelat jen jako "modry", bylo jim to malo, a ted kdyz modry zacali byt vic opatrny v dungach a na harveni apod., tak to PK najednou nevyhovuje, pac z nich skoro nic nemaji...no tak se zmeni timery hlidacu, aby to chudacci Pkacci meli jednodussi, protoze maji hole prdelky a nemaji v cem uz chodit /tohle mi jednou nedavno nejedno PK i reklo, ze uz nema skoro zadny majetek, nema v cem chodit a nema gp, pac nejsou pojezdy)zajimavy, ze breci jako PK,ale nelogne svoje postavy "blue" a nejde zdolat nejaky dung, proc asi? ze by se bal jinych pk? hmm.....opravdu se nestacim divitRedd píše:Pravda je taková, že pokud hrajete na DP, musíte s PK počítat. To, že vás to nebaví a nikdo vás do pvp nemůže nutit? Nutit vás nikdo nemusí. Tím, že vylezete z GZ vlastně počítáte s tím, že můžete potkat PK a k PvP může dojít. Dle mého názoru je až moc míst, kde můžou být modráci schovaní. Vždyť kromě toho dungu nemáte kde o něco přijít. Jasně, škudlete si equipy v bankách, to mi je fuk, ale neplačte nad tím, že tu PK jsou, protože jistě jste všichni četli pravidla a víte, že na DP nemáme jen modro.
Zkusíme vymyslet nějakou změnu těch timerů.

A nemyslim si, ze si nekdo neco skudli doma, jenze kdyz te s tim pak nekde u dungu nebo v nem nekolikrat PK pojedou , tak kde na to mas porad brat, gp na strome nerostou ani +7/+9ky, brnka, apod., musi zacit neco prodavat, vyrabet apod. aby si na dalsi veci vydelal. A o veci se neda prijit jen v dungu, ale i na harveni , na mapkach apod. moznosti je dost...
A vis proc? pac nektera Gm, take behaji za PK a nektera dokonce i s Hated, ktere tento topic zalozili....Eliska píše:Možná by to chtělo se nad tím zamyslet. Tento návrh tu protlačuje jen několik lidí. Valná většina je proti a přesto se vyhovuje menšině. Divné.
A která? To by mě vážně zajímalo.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To ze navrh podporuje malo lidi znamena, ze je navrh spatny a ze by se mu vychazet vstric nemelo? Od kdy?Eliska píše:Možná by to chtělo se nad tím zamyslet. Tento návrh tu protlačuje jen několik lidí. Valná většina je proti a přesto se vyhovuje menšině. Divné.
1) Nevymyslis si zase nejakou historku o tom jak gm praskaji despy ze ne.Aknah píše: 1) A vis proc? pac nektera Gm, take behaji za PK a nektera dokonce i s Hated, ktere tento topic zalozili....
XXX
2) A o veci se neda prijit jen v dungu, ale i na harveni , na mapkach apod. moznosti je dost...
XXX
3) zajimavy, ze breci jako PK,ale nelogne svoje postavy "blue" a nejde zdolat nejaky dung, proc asi? ze by se bal jinych pk? hmm.....opravdu se nestacim divit
2) Kdyz umru na harvu nebo na mapce, vylotim se. Jediny o co sem prisel je tak fama.
3) Dnes se pk boji vsichni, i jine pk ... ikdyz jine pk moc ani nepojizdi, divne co, taky se nestacim divit kam to modre dp spjeje.
Naposledy upravil(a) Lucky dne 12.04.2010 19:06:30, celkem upraveno 1 x.
Redd píše:A která? To by mě vážně zajímalo.
...ale no tak ...

Lucky píše:
1) Nevymyslis si zase nejakou historku o tom jak gm praskaji despy ze ne.
2) Kdyz umru na harvu nebo na mapce, vylotim se. Jediny o co sem prisel je tak fama.
3) Dnes se pk boji vsichni, i jine pk ... ikdyz jine pk moc ani nepojizdi, divne co, taky se nestacim divit kam to modre dp spjeje.
Ja nekde nekdy psala, ze nejake GM praska? ze pises "zase" o tom sem nikdy nic nikde nerikala a nepsala, tak nevim co to sem pletes. Ja myslim ze ty nejlip vis, co sem tim co jsem napsala myslela....
...a co se tyce tech jinych mist, tak v tomhle si me vubec nepochopil, harv- zabiti PK, mapka-zabiti Pk....takhle sem to myslela
....ale joo delejte si tu zmeny,ale jsem zvedava kam vy PK pak pujdete brecet, az tu nebude skoro zadny modry hrat, beztak ji takhle uz dost odeslo....
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Toho neznámAknah píše:Redd píše:A která? To by mě vážně zajímalo.
...ale no tak ...

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
by me zajimalo kam teda vsichni odchazej (mysleno ultimu ne wowko ani podobny)
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Na to nepotřebuje dámské dnyEliska píše:Redde ty máš dámské dny? Přijdou mi tvoje posty dosti arogantní.

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak. Když už někoho z něčeho obviňuješ, tak zrovna konkrétní jména. A nehraj si tu na "ale no tak."Já bych se to třeba docela rád dozvěděl, bo to nevim. A já chci vědět všechno, abych mohl postovat přechytralý posty, kam se jen vejdou!!!Aknah píše:...ale no tak ...Redd píše:A která? To by mě vážně zajímalo.
Nexios
- Natalie Sun
- Inkless
Kdo tady plakal? Je snad UO DP jediná hra?Redd píše:Pravda je taková, že pokud hrajete na DP, musíte s PK počítat. To, že vás to nebaví a nikdo vás do pvp nemůže nutit? Nutit vás nikdo nemusí. Tím, že vylezete z GZ vlastně počítáte s tím, že můžete potkat PK a k PvP může dojít. Dle mého názoru je až moc míst, kde můžou být modráci schovaní. Vždyť kromě toho dungu nemáte kde o něco přijít. Jasně, škudlete si equipy v bankách, to mi je fuk, ale neplačte nad tím, že tu PK jsou, protože jistě jste všichni četli pravidla a víte, že na DP nemáme jen modro.Zkusíme vymyslet nějakou změnu těch timerů.
Jasně jsem napsala, že budu chodit v čem chci, jak chci, kdy chci a kde chci (ale i třeba jiná hra) a tudíž počítám s tím, že o věci třeba přijdu, když potkám vrahy, žíly mi to netrhá, mamonář nejsem, hraji pro zábavu a partu i když je ta hra s PK řádná otrava...

Ale nevidím důvod, proč by se tady měl někdo někomu vysmívat, že třeba nechodí mimo gz, nebo není milovníkem PvP.
A pokud to nebylo, pro tebe, Rede, ale i pro ostatní jasné z mého psaní, dala jsem najevo, že tím, že se timery hlídačů v dg zkrátí, nepovede to ve většině případů k tomu, že nám hloupým modrákům natlučete do hlavy, jak je to vaše PvP s nerovnými silami v dungu a vůbec na DP krásné ( mimochodem Rede, ty vlastníš také strádající PK? ), ale k odlivu modrých hráčů, do jejichž řad se hlásím.
Takže se jen budou míň ty dungy chodit a bez hlídačů třeba vůbec, jako je to v ICE a ve Wrongu.
A co potom uděláš pro PK, Rede, aby měli koho zabíjet?
Nábor nových lidí do hry? No, ale tím by se možná mělo začít, ale pokud mám zaječí úmysly, pro otrávenost z PK, já sem známé zvát nebudu, když si ani v pomyslném klidu nebudu moci s nimi projít dung... a je jen otázkou času, kdy se jim, pro mou otrávenost, podaří mne zlanařit pro hru jejich a mně zase pak další odtud tam.
Píši za sebe, ale těch otrávených je mnoho a většina to tady už ani nečte..
A názorně, fakt nemáme, kde oč přijít:
dvě holky kopou v dole (chtějí kopat) a jedno PK se baví tím, že je chodí zabíjet, fajn, kašleme na to, zkusíme zatím tu jinou hru....dvě holky V NOCI kopou v dole, skoro nic nemají u sebe, ale jsou neustále pojížděny PK. Před tímto dolem je stráž a PK mne klidně zabíjí u stráže, kam se sice po nějaké době dostanu, nicméně, stráž je tam jen na okrasu a ozbrojené PK s bandou summonů se tomu směje a resskilluje mne, no fakt nacházím v tom vašem PvP to kouzlo...(pro nechápavé, je to ironie) a PK miluji čím dál víc... hele, není to otrava?
Naposledy upravil(a) Natalie Sun dne 12.04.2010 20:19:35, celkem upraveno 1 x.
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Oni to nepochopí, oni jsou pk. Co bys čekala od děcek?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
já zapoměl že na celý mapě je jenom 1 důl ! 

- Natalie Sun
- Inkless
Papeži, ale čekala bych, že to třeba pochopí gm...

...a ty ses ptal v kolika jsme to byly dolech, chytráku? Nevšimla jsem si...Big Bud píše:já zapoměl že na celý mapě je jenom 1 důl !

Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Zatim teda koukam ze tu jen modraci spustili lavinu brekotu ale tak jinak zadnej stres
jako ja vas chapu ale mate dungy na ishenaru kde je pojezditelnost tak 1 procento tak si chodte ty dungy, tam mate 99 procentni klid.
Muj nazor na tohle je.... Dungy jako deceit bych klidne uplne zmodral nejsem zrovna zastance vchodokempicu.Dale dungy typu ice wrong kde je pojezditelnst relativne dobra bych dal jednoho dva hlidace na 30 min baj voko.Pak tu mame cove tk cyclopy tady bych snizil resp na pul hodky tech klicovych monster a myslim ze by to mohlo byt fer.
Tezke dungy jako shame,dest,desp a co ja vim co jeste bych znacne zvysil dostupnost pro pk ty hraci by proste uz meli neco umet typickym prikladem je pride tam se to bez prasku proste neda pojet (teda pokud vas nebavi kempit 3 hodiny)
Jinak jeden z mala modraku vyhozujicich odchodem kterej mel trosku rozumny nazory tak snad jen bimbac ten to videl celkem rozume.

Muj nazor na tohle je.... Dungy jako deceit bych klidne uplne zmodral nejsem zrovna zastance vchodokempicu.Dale dungy typu ice wrong kde je pojezditelnst relativne dobra bych dal jednoho dva hlidace na 30 min baj voko.Pak tu mame cove tk cyclopy tady bych snizil resp na pul hodky tech klicovych monster a myslim ze by to mohlo byt fer.
Tezke dungy jako shame,dest,desp a co ja vim co jeste bych znacne zvysil dostupnost pro pk ty hraci by proste uz meli neco umet typickym prikladem je pride tam se to bez prasku proste neda pojet (teda pokud vas nebavi kempit 3 hodiny)
Jinak jeden z mala modraku vyhozujicich odchodem kterej mel trosku rozumny nazory tak snad jen bimbac ten to videl celkem rozume.