že váháš :pAlassea píše:budu tam! jeste neivm jak se tam dostanu, ale budu tam!
chce nekdo spat semnou?
Dubnovej sraz v Mongolsku
-
- Elder Letter
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
ze bych si priplatil? :pAcarus píše:jo to je za 20.Hunter píše:Jako polstář si dáš půllitr a jedeš. To pade je za to, že nebudeš spát venku pod grilem na štěrku ;Pdark fuzzy píše:ve sklepe za pade, ty geji to aspon polstar k tomu :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
řekl frost a utikal na tramvajDeacon Frost píše:Tak tak, pod stůl patří jen ta lepší společnost )Sir Artuhr píše:Doufam ze kralovske apartma je pro moji excelenci pripraveno..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsi utíkal, tak slib co jsi sliboval.King píše:řekl frost a utikal na tramvajDeacon Frost píše:Tak tak, pod stůl patří jen ta lepší společnost )Sir Artuhr píše:Doufam ze kralovske apartma je pro moji excelenci pripraveno..
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jo protoze sem tam nechal bundu !Deacon Frost píše:Taky jsi utíkal, tak slib co jsi sliboval.King píše:řekl frost a utikal na tramvajDeacon Frost píše:Tak tak, pod stůl patří jen ta lepší společnost )
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re:
No pokud se pamatuju, tak před rokem když jsem se ráno vzbudil pod stolem, tak si tam byl i ty a to celkem nebezpečně blízko mě ... nakonec jsem se rozhodl posunout se o metr dál(Člověk nikdy neví že? ).Deacon Frost píše:Tak tak, pod stůl patří jen ta lepší společnost )Sir Artuhr píše:Doufam ze kralovske apartma je pro moji excelenci pripraveno..
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dubnovej sraz v Mongolsku
nebuď upejpavej :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Re: Dubnovej sraz v Mongolsku
Tak byl jsem pozadan ze mam oznamit ze dojede Gara a Wenna.