SELL
Re: SELL
Defaultni sell co je spherovej nebude zprovoznen. Zruseni melo sve opodstatneni. Ono uz i takhle neni dobry do ekonomiky s neomezenymi zdroji penez davat dalsi zdroj.Nicugee píše:Chystá se někdo mrknout/opravit či vrátit vykupování u vendorů třeba jen i na některý itemky? Nebo je to nežádoucí??
Co bys rad vykupoval?
v podstatě mi šlo jen o dotaz na ten obyčejnej sell u vendora, kterej mi tu tak trošku chybí (svět se kvůli tomu nezboří) ale další možnost do hry. Zrušilo se to kvůli bugum, že? No mohlo by se zkusit vykupovat kraviny bedny hřebíků, panty, lahvičky (nástřel).. prostě takovýhle nesmysly... víceměně bych osobně spíše uvítal kdyby se to zprovoznilo u všeho
Popřípadě co udělat nějakej "směšně" nevýhodnej reward systém?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to nahazej do kose ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Když uděláš směšně nevýhodný reward, tak to budou scripty navíc, které budou čekat na ty dva, co toho využijou. Pokud bude výkup cokoliv jiného, než směšně nevýhodný bude to zneužívané afk lagerama, co budou vyrábět, co nejlevnější věci, aby je mohli zrecyklovat výkupem.Nicugee píše:v podstatě mi šlo jen o dotaz na ten obyčejnej sell u vendora, kterej mi tu tak trošku chybí (svět se kvůli tomu nezboří) ale další možnost do hry. Zrušilo se to kvůli bugum, že? No mohlo by se zkusit vykupovat kraviny bedny hřebíků, panty, lahvičky (nástřel).. prostě takovýhle nesmysly... víceměně bych osobně spíše uvítal kdyby se to zprovoznilo u všeho
Bez podpisu
šlo mi hlavně o tu volbu o různorodost než to naházet do koše to bych to radši prodal za 1gp. Je mi jasným, že by se to muselo udělat nevýhodný prostě aby lidi nemakrovali.
Příklad odprodáš 100 itemů - 1 bod - 1000bodů - dostaneš CB 100nabití
neměly by se z toho získat nějaký ubah itemy, prostě jen dávat věci dál k použití třeba... just idea
kdo by afkařil kvůli CBčku
Příklad odprodáš 100 itemů - 1 bod - 1000bodů - dostaneš CB 100nabití
neměly by se z toho získat nějaký ubah itemy, prostě jen dávat věci dál k použití třeba... just idea
kdo by afkařil kvůli CBčku
Naposledy upravil(a) Nicugee dne 26 bře 2010 21:03, celkem upraveno 1 x.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Za rozumnou cenu se najde určitě nějaký craft, co to rád koupí. Třeba lahvičky se velkém nakupují hodně, hřebíky se taky neztratí a panty se hodí taky.
Jo a CB se 100 nabitími taky udělám .
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Papez píše:Za rozumnou cenu se najde určitě nějaký craft, co to rád koupí. Třeba lahvičky se velkém nakupují hodně, hřebíky se taky neztratí a panty se hodí taky.
byl to jen příklad neřikam konkrétně věci...
nechytej se cbčka tak dosteneš pěkný mega panty v růžový barvě
cb si taky udělam..
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Joo mega panty v růžový barvě, to jsem vždycky chtěl! Hned po hodinkama s vodotryskem! Obávám se, že tento nápad asi neprojde. Leda že by vendoři přestali fungovat jen na regy a daly se od nich koupit i jiný věci za rozumnou cenu - například když už prodává recally, tak ne za 150 gp, a proč je u vendora obyč CB za 2500 gp jsem taky dodnes nepobral. Nehledě na to, že v kovárně vám neprodá ani základní výbavu, oproti nb dungeonu.(Však víte který, kdo neví, ať mě nechytá za slovo) A to je jen špička ledovce problematiky vendorů.
Papez - The Vampire.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
cis proc ? sou cb za 2,5k ? aby to hraci nekupovali od vendoru ale od hracu ...Papez píše:Joo mega panty v růžový barvě, to jsem vždycky chtěl! Hned po hodinkama s vodotryskem! Obávám se, že tento nápad asi neprojde. Leda že by vendoři přestali fungovat jen na regy a daly se od nich koupit i jiný věci za rozumnou cenu - například když už prodává recally, tak ne za 150 gp, a proč je u vendora obyč CB za 2500 gp jsem taky dodnes nepobral. Nehledě na to, že v kovárně vám neprodá ani základní výbavu, oproti nb dungeonu.(Však víte který, kdo neví, ať mě nechytá za slovo) A to je jen špička ledovce problematiky vendorů.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Tak ono dneska sehnat třeba CBčko na trhu je celkem hadrcore bo jsem tam stál skoro dva dny a nic /vývěsku nepočítam/.. ale to je probém hráčů.. jo za 2,5k je masakr.. no tak kdyby se zvydly ceny u blacksmihtů a mohla se koupit základní výbava taky by to bylo fajn...Papez píše:Joo mega panty v růžový barvě, to jsem vždycky chtěl! Hned po hodinkama s vodotryskem! Obávám se, že tento nápad asi neprojde. Leda že by vendoři přestali fungovat jen na regy a daly se od nich koupit i jiný věci za rozumnou cenu - například když už prodává recally, tak ne za 150 gp, a proč je u vendora obyč CB za 2500 gp jsem taky dodnes nepobral. Nehledě na to, že v kovárně vám neprodá ani základní výbavu, oproti nb dungeonu.(Však víte který, kdo neví, ať mě nechytá za slovo) A to je jen špička ledovce problematiky vendorů.
No to že neprojde je asi tak 99% si myslim spíš jsem chtěl na to jen upozornit... neboj za slovo tě už chytat nebudu. Panty byla ironie.)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Třeba aby zmizelo pár gp ze světa? Dost nešťastný nápad...King píše:cis proc ? sou cb za 2,5k ? aby to hraci nekupovali od vendoru ale od hracu ...Papez píše:... a proč je u vendora obyč CB za 2500 gp jsem taky dodnes nepobral...
Papez - The Vampire.
Lehce offtopic, ale takovej malej námět k přemýšlení:
Co když ta cena 2,5k za CB má být nakopnutí kraftům, kteří sou šílení a udržují cenu cbček a podobných nesmyslů na tak nízké úrovni, že se každýmu rozumně uvažujícímu člověku nevyplatí strávit xy času kopáním nesmyslné rudy aby si nevydělal ani zlomeček toho co si odnese z decíku za kratší a zábavněji strávenou dobu?
Inflace tu prostě je a hotovo
Co když ta cena 2,5k za CB má být nakopnutí kraftům, kteří sou šílení a udržují cenu cbček a podobných nesmyslů na tak nízké úrovni, že se každýmu rozumně uvažujícímu člověku nevyplatí strávit xy času kopáním nesmyslné rudy aby si nevydělal ani zlomeček toho co si odnese z decíku za kratší a zábavněji strávenou dobu?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jenže když si člověk sečte náklady na výrobu CB, tak spíš 2500 je absurdně vysoké. A inflaci to tímhle nevyřeší.Myth píše:Lehce offtopic, ale takovej malej námět k přemýšlení:
Papez - The Vampire.
Tak ja nikdy nepremyslel proc nekdo nastavil u nekterych veci, ktere prodavaji vendori takhle srandovne vysoke ceny, proste to beru jako, ze to maji v nabidce jen tak na okrasu
Ale je fakt, ze by me zajimalo, kdyz by zvedli lamu u bacharky o 3x/4x jestli by tamercrafti sve ceny srovnali a nebo jestli by bacharka ztratila zakazniky
O tom, ze by me zajimal system hracskych vendoru(coz zde nemuze fungovat) ani nemluvim
Ale je fakt, ze by me zajimalo, kdyz by zvedli lamu u bacharky o 3x/4x jestli by tamercrafti sve ceny srovnali a nebo jestli by bacharka ztratila zakazniky
O tom, ze by me zajimal system hracskych vendoru(coz zde nemuze fungovat) ani nemluvim
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ona by vůbec ta bachařka měla vydávat nějaké speciální jezdítko, které zemře po opuštění vězení. Myslím, že původní záměr byl aby někteří vězni nebyli znevýhodněni tím, že nemají jezdítko. Ovšem současná situace je, že na llamách od bachařky jezdí celý shard a rangeři nemají moc možnost ceny "spotřebních" jezdítek měnit. Když může výše zmíněný CB stát 2500, mohla by Vězeňská llama také stát 20K ne?
Na třetí stranu ale i některé ostatní trhy se spotřebákem regulované (mají dané ceny) jsou - kupříkladu hlavní to komodity - regy, típádem i refy a svitky.Acarus píše:Pravdoou je ze trh taming jezdicich zvirat je timhle silne regulovan a ostatni trhy tak ci vubec regulovane nejsou .
To, že není vendorem regulovaný trh s drátama a rare mustama je sice hezké, ale nemá to co dělat s tím, za kolik se dá nejvíc prodat/sehnat spotřebák jako je obyč_jezdítko.
Nexios
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
jestli ti je lito to hodit do kose nacpi to do charity, nejakej zacinajici hrac to treba vyuzije
hemeneks more gadzo vazelina!