vis o tom hovno a zjevne ses trosku pomalejsi, tak radsi mlcWallace píše:jo ze nikde jinde ti tohle lagy nedela, je to normalni funkce clienta
(uz mne to nebavi)
vis o tom hovno a zjevne ses trosku pomalejsi, tak radsi mlcWallace píše:jo ze nikde jinde ti tohle lagy nedela, je to normalni funkce clienta
no ja nevim jestli jsi natvrdlej, ale reknu ti jeden fakt.Wallace píše:jo ze nikde jinde ti tohle lagy nedela, je to normalni funkce clienta
Vypni v settingoch zbytocnosti ako "stay on top" a "topmost" a ono by to mohlo ist noWinis píše:Tak sem to zkusil, a když dám v Hotkeys "Add new..", tak mi Phoenix zamrzne a nejde s nim nic dělat (ani hodit na lištu, nic)a musim vypnout klienta.
Všichni sumové ti mohou držet target jaký chceš a ani ten all kill nemusíš psát. To tu funguje od nepaměti. Phoenix mi v tomhle příjde jako pro amatéry a jedinný rozdíl je v damage, přičemž pravý smysl tohohle fungování vyvstal až s posledními změnami většiny potvor, které se chovají jako mouchy u Mc Donaldu.Lucky píše:Trosku mi na tom zarazi jedna vec a to jak se tady kdysi objevovaly topiky tipu all kill na vsechny sumy? a pod... ze by to byl zasah do pvm (aj pvp) a vyrazny ulehceni a ze to ais ani nejde udelat na tyhle sfere. Pride Majký s fenou a najednou to jde a nikomu to nevadi.
Samozrejme nechci ten projekt zchazovat, ale tohle je ulehceni hry jako prase, kdyz muzes ovladat vsechny sumy jednim tlacitkem to at si rika kdo chce, co chce
Ano je to mozne... jsem pomerne mlady, jeste neznam tyhle veci, jak se nechat upect v peci.Deacon Frost píše: Všichni sumové ti mohou držet target jaký chceš a ani ten all kill nemusíš psát. To tu funguje od nepaměti. Phoenix mi v tomhle příjde jako pro amatéry a jedinný rozdíl je v damage, přičemž pravý smysl tohohle fungování vyvstal až s posledními změnami většiny potvor, které se chovají jako mouchy u Mc Donaldu.