Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Phoenix

Příspěvek od Mikee »

Wallace píše:jo ze nikde jinde ti tohle lagy nedela, je to normalni funkce clienta
vis o tom hovno a zjevne ses trosku pomalejsi, tak radsi mlc
(uz mne to nebavi)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wallace píše:jo ze nikde jinde ti tohle lagy nedela, je to normalni funkce clienta
no ja nevim jestli jsi natvrdlej, ale reknu ti jeden fakt.

Lagy na ktere narazis, delaji lidi, ne externi proramy, a ty lidi, ktery jsou takovy, ze jim je jedno, ze to makro zmacknou XY krat dosekundy tak ho zmacknou i na assistu a nebo v joku a nebo je jedno v cem. Takze tim se nic nevyresi.
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Ja bych se rad s Phoenixem dostal casem do pozice, kdy bude na wiki cca 80% vsech pouzivanych scriptu (na makrovani atp) jako overene a doporucene. Tak, aby clovek nehledal nejaky script, kterym bude makrovat, ale aby sel tam a stahl si ten co chce. Mno, ale to by je lidi museli zacit zverejnovat, ja vsechno sam nenapisu... Jenze lidi sou sobci, a "kdyz ja sem se s tim s*** celej tejden, tak to prece nekomu nebudu davat", ze.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Tak sem to zkusil, a když dám v Hotkeys "Add new..", tak mi Phoenix zamrzne a nejde s nim nic dělat (ani hodit na lištu, nic)a musim vypnout klienta. :(
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Winis píše:Tak sem to zkusil, a když dám v Hotkeys "Add new..", tak mi Phoenix zamrzne a nejde s nim nic dělat (ani hodit na lištu, nic)a musim vypnout klienta. :(
Vypni v settingoch zbytocnosti ako "stay on top" a "topmost" a ono by to mohlo ist no :paranoid:
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

opraveno (alespon pro hotkeye), pri pristi aktualizaci to tam bude :)
kdyby to nekdo napsal, mohlo to byt opravene davno..
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Jo, tak když sem to povypínal a nechal jen aby se to shazovalo na lištu tak hotkeye fungujou. thx
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

post++;
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jen pro doplneni, ze se nejedna o nejaky odkaz (to amonwiki), ktery nema s dp nic spolecne a pro hrace eliska, by to bylo jedno velke tajemno
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=soubory
a
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... &start=640
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Trosku mi na tom zarazi jedna vec a to jak se tady kdysi objevovaly topiky tipu all kill na vsechny sumy? a pod... ze by to byl zasah do pvm (aj pvp) a vyrazny ulehceni a ze to ais ani nejde udelat na tyhle sfere. Pride Majký s fenou a najednou to jde a nikomu to nevadi.
Samozrejme nechci ten projekt zchazovat, ale tohle je ulehceni hry jako prase, kdyz muzes ovladat vsechny sumy jednim tlacitkem to at si rika kdo chce, co chce :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Lucky ono to asi opravdu na tehle sphere nejde :) ale u tohoto stale zastavam nazor, ze to, ze pro spheru All=Posledni je chyba, a ja ji timto narovnavam (prosim toto je muj osobni nazor, nerikam ze to je spravne/spatne).
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Lucky píše:Trosku mi na tom zarazi jedna vec a to jak se tady kdysi objevovaly topiky tipu all kill na vsechny sumy? a pod... ze by to byl zasah do pvm (aj pvp) a vyrazny ulehceni a ze to ais ani nejde udelat na tyhle sfere. Pride Majký s fenou a najednou to jde a nikomu to nevadi.
Samozrejme nechci ten projekt zchazovat, ale tohle je ulehceni hry jako prase, kdyz muzes ovladat vsechny sumy jednim tlacitkem to at si rika kdo chce, co chce :)
Všichni sumové ti mohou držet target jaký chceš a ani ten all kill nemusíš psát. To tu funguje od nepaměti. Phoenix mi v tomhle příjde jako pro amatéry a jedinný rozdíl je v damage, přičemž pravý smysl tohohle fungování vyvstal až s posledními změnami většiny potvor, které se chovají jako mouchy u Mc Donaldu.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Deacon Frost píše: Všichni sumové ti mohou držet target jaký chceš a ani ten all kill nemusíš psát. To tu funguje od nepaměti. Phoenix mi v tomhle příjde jako pro amatéry a jedinný rozdíl je v damage, přičemž pravý smysl tohohle fungování vyvstal až s posledními změnami většiny potvor, které se chovají jako mouchy u Mc Donaldu.
Ano je to mozne... jsem pomerne mlady, jeste neznam tyhle veci, jak se nechat upect v peci.
Avsak stejne se mi vic jak 3-4 det worty u potvory udrzet bez feny nepovedlo.
Jinak nechapu ten post trochu, v jedny vete rikas ze k tom ufenix nepotrebujes av dalsi ze je rozdil v dmg, tenhle obrat nechapu, dystak vysvetli klido i icq.
S tim poslednim souhlasim no :(
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No rozdil je v tom, ze frost hraje s gildou a ne na solo necra
Nejde mu o to si nekam sam jit s necrem navalit na npc death vorty, jde dung s gildou a tam se o dmg staraji hraci(vetsinou)
Takze ho spis spojuj s sedymi sumony jako klamaky
U nej spam prejmenovanych jmen sumonu moc neuvidis
..to je muj nazor
Druha vec, pro ty kteri jsou frostuv opak a zaroven nejsou zrucni v rucnim prejmenovani, to prejmenovani sumonu poenixem jiste bude vyhodou
V kazdem pripade u me je ovladani sumonu spojene jen s nekonecnym spamovanim prikazu a obdivuji hrace jako je treba prave frost, ze to umi a dobre, i bez toho
Jednu chvili uz jsem si myslel, ze sprateleni sumonu mezi sebou by to spamovani mohlo vyresit, ale ono je to bugovani, takze asi tak no
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

já nikdy nechtěl přecházet z yoka na fenu, ale ty cc mě poslední dobou tak štvou, že to bude asi jedinný důvod.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

v assistu taky nnemas cc
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Ale na fenixu CC je, co jsem od par lidi co na tom klikaji slysel .. takze nevim, jestli to je ten pravy argument, za ktery se schovat.

2Pheme: Ano, se sedymi sumony neni vpodstate nikdy problem. Problem byl s temi cervenymi, pro nekoho stale je.
Ja to nakousl spis ze jsem si na to vzpomel.
Hated

Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

ano phoenix je ulahcenie hry pre klera a prska...
ked som videl ako si jeden nekro vyownil fenu za chvilu s 10 skeletonmi... (no rucne ovladat 10 skeletov to holt nedamm, nemyslim ze by som dal vobec 5)
a suhlasim s pheme je rozdiel ked sa ide dung aka gilda a zrovna amontka ma dmgerov fakt dobrych (v zmysle robia velky dmg koli dobrem ekvipu, ako vedia hrat neviem), ovsem v nejakej krizovke kde to treba usumit to fakt pomoze ze...
edit: fenu stale nemam
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Morlithe zrovna phoenix je npc které usumíš během chvilky i s čistým klientem, stačí vědět jak máš summit no :(

A vzhledem k tomu že skripty na yoko který má dneska každej na feně nemá skoro nikdo, tak to spíš ztěžuje hraní než ulehčuje za cenu větší stability klienta. (to že má pár vyvolených uber skripty není objektivní)
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

tak ked to beries takto, tak kazde npc co nezere sumov sa da efektivne usumit, ovsem nieje usumenie ako usumenie imho
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Odpovědět