Paladin

Odpovědět
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Paladin

Příspěvek od Prafotr Morava »

určitě jsou levnější a efektivnější varianty než takový crusher
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Samial píše:
Stich píše:paladinsky maximalny bojovy skill 115 ... paladinska maximalna taktika 110 a...
Minimálně takle)
115? uniklo mi nieco?
Mate radi ptacky?
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

specky ti unikly ze davaji skily
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

tak paladin ma napriklad zaklad 90 mf, 100 tc, naramok dava 10mf , roba 10mf a parr a kladivo dava +10 mf a tc, takze v konecnom dosledku mas za pala 120MF,110TC, a 110 parr, ak si vezmes undeath mace + mistik mas 120mf,105tc,120 parr(nepamatam co presne dava u pala topko, myslim ze MGR a PARR)...s mace mas dost AR a aj slusnu DMG, avsak ja uprednostnujem kladivko, pretoze specialky su rychlejsie ako plusovky, takze s tym kladivom mlatis pomerne rychlo a ma to neuveritelny DMG.
sme boli parkrat stare shame v troch pal+mag+rang, pal so specialkou, rang so silverkou a bolo to urcite rychlejsie shame ako s 5 warami. paladin je super postava, to mate takeho drakobyjca, pavukobyjca a nemrtvobujca v jednom :P nie ze by ste boli radi ze ma tieto zbrane, ale este breptate ze keby ich ma war tak dava viac DMG, ale vies co ti stich uniklo asi uplne na zaciatku tohoto celeho ? asi si nikdy nemal za pala specialku a hlavne si zabudol ze war specialky nema takze to nemozes porovnavat...a aj keby mal. to je akoby si porovnaval wara a rangera s lukmi :P skus hadat kdo by viedol, no asi ten co s tym mava denno denne a prave paladin neni len mlaticka ale cosi viac, obcas si sadne nad nejaku knihu o magii a je tak trosku lepsi v obrane so stitom...ak sa ti tak strasne nepaci paladin ze sa nevies v poste o svojom chare vyjadrit dostatocne slusne asi to naznacuje ze asi ti nesedi char, tak si zaloz wara a potom mozno zistis ze ta tvoja postava ma na nic heal a ze bez clera nemas boost, tak zas budes lobovat o boost a stenu u wara. myslim ze teraz su postavy vyvazene dostatocne, niekam sa hodi viac war, niekam pal, niekam vamp...to ale neznamena ze tam nemoze ist iny char :)

na zaver asi jedna dolezita rada: prestan hromadit mamon v banke a vezmi si poriadny equip, zober par ressov a IM zvitkov a uvidis aky to je rozdiel
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

no hej ale zase nemozes porovnavat paladina v equipe za par mega a wariora v equipe za 100k...a mne neuniklo to ze warior nema specky ale nejaky velky inteligent poznamenal ze warior by bol menej op so specialkami ako je paladin pritom ma vacsi skill bojovy a vacsiu tactiku sice niekto tu povedal ze u specialiek ide o iny efekt ako klasicky dmg ale urcite ma aj klasicky dmg a ten by bol vacsi a do pvp sice paladin moze ist sam so zvitkami ale keby bol warior cler a warior by mal specialku tak by to vyzeralo fakt zaujmavo a ked myslis ze neviem hrat paladina tak si asi so mnou este v dungu nebol...
Mate radi ptacky?
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

nebudem sa tu hrat so slovickami a prekrucat tu kdo ma s cim aky DMG, lebo ked si to vezmes takto tak postava pal a vamp v humanovi su na nic lebo taky war ma viac DMG...ale je to o niecom inom, nie len o DMG. a mozno preto ze tie postavy su neni len o DMG tak niekto ma na nieco zvyhodnenie a to zvyhodnenie pala je s tymi specialkami. A ked si zacal s tou DMG a specialkami, tak oni nemaju inu dmg ako specialnu :P pretoze ked s nou zasiahnes nieco ine ako monstrum na ktore je urcena tak sa jej znizi o par bodov durabilita a da DMG minimalny...takze podla mna nikdo to nevyuziva ako zbran bezneho mlatenia :) to ze kladivo ma na PVP dmg je bud bug alebo zamer :P pretoze by malo platit iba na undeath co ani jedna hrackaska postava neni mozno okrem negra...takze tebe stich odporucam skusit sa presvedcit ci toho pala vies aj mimo skupiny a zaroven si spravit specialku kladivko a mozes si to sam skusit :)
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

no tomu ver ze to skusim lebo ma to zacalo dost zaujimat.
Mate radi ptacky?
Kentak
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kentak »

jeden technickej, chtel sem si zabehnout maze za pala, a startovni gejta s mirkem a dvema posukama na konich, byla kolem dokola nepristupna a zahrazena, what the hell ?:D nebo se mi to jenom zdalo ?:p
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Kentak píše:jeden technickej, chtel sem si zabehnout maze za pala, a startovni gejta s mirkem a dvema posukama na konich, byla kolem dokola nepristupna a zahrazena, what the hell ?:D nebo se mi to jenom zdalo ?:p
Mílka bude v tom, že to neni startovací gate :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kentak
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kentak »

aha tak to jo, prece jenom uz je to par let co sem to bezel naposled :p dik za odpoved :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

specky srovnany, jeste mozna udelam vetsi zlo at s tim lidi nebijou sebe, ale jen ty moby.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše:specky srovnany, jeste mozna udelam vetsi zlo at s tim lidi nebijou sebe, ale jen ty moby.
by bylo fajn, jeste jestli bych mohl poprudit, neslo by neco udelat s dragon slayer katanou? nepridava SW.
Jinak specky chvalim a nedam na ne dopustit :)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše: Ten stit by za me klidne mel mit.

odmazáno
/Soap
ze by prece svitla nadeje na vyuzitelnou skladacku :)
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kentak
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kentak »

nepremysleli ste o rewarde na kvestu?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Kentak píše:nepremysleli ste o rewarde na kvestu?
a ty si o tom premyslal? :roll:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Shadowsong píše:
Kentak píše:nepremysleli ste o rewarde na kvestu?
a ty si o tom premyslal? :roll:

rewarda mi přijde zbytečná- když projdeš máš loot z potvor, víc mě irituje, že ikdyž uspěji, tak mě to stejně po timeru odkopne do té jeskyně na konci...
Noobikem navždy :)
Kentak
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kentak »

loot z priser? vau 13k :clap: ne, že by mi šlo o mamon :oops: , ale třeba fama, pár MC, něco co by potěšilo :unibrow:
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Kentak píše:loot z priser? vau 13k :clap: ne, že by mi šlo o mamon :oops: , ale třeba fama, pár MC, něco co by potěšilo :unibrow:
Pár mc :) myslis pár jako z kratke reky, nebo jako par z quaqmair? :) Myslim ze muzeme byt radi ze to hazi do gardu bez odcrimu :oP
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Není v plánu poupravit systém náramků na bojové skilly ? Myslím tím ono "nabíjení" náramku odečtením deseti bodů z výšky skillu a následná nutnost tuto hodnotu v podstatě po druhé dotrénovávat ...
Kelnor - Člen Spolku
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

proc by to jako malo byt zle?
Mate radi ptacky?
Odpovědět