Nuda.
Ankh
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jj je. To je kvuli tomu aby sis nahodou neco neodnesl, kdyz zrovna nemas extra kliku na rucni poklad. Ten dung byl ze zacatku fajn, pac tam obcas padl nakej sutr nebo tak, ale pak to nejak dropovat prestalo a ja to prestal chodit, pac za celou dvojku ( kdyz clovek neodskoci na DM z kteryho stejne neco padne jednou za rok) je jeden mob nad lvl 8, poklad sem tam videl jednou za celou dobu a pokud chci mit zaplacenej aspon spotrebak po tom dungu tak to musim jit max ve trech coz je potom nadlouho. No jo ja vim ze placu, nekdy si taky musim vylejt srdicko.Reginald píše:je úmysl že v ankhu 2 není lockovací poklad?
PS: a ten poklad co tam byl nebyl zadny top, pokud si dobre vzpominam tak nakej sutr, forma na zbran stredni a naky deadly verite zbrane. Tak akorat z lotu udelal primerenej a uspokojivej zisk z middle dungu. Nic extra, ale bylo to zcela adekvatni namaze. Ten lockovaci poklad by myslim ten zisk tak akorat upravil na primerenou hodnotu.
PS2: Chybi mi stara trojka a to hodne, tezsi dung na max 1,5h pro 5-6 lidi byla uplna bomba. Vzdal bych si klidne tak polivny dropu z toho co tam byl a lobuju pro postaveni obdobnyho dungu!
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
To se musí uznat, že nový Ankh 3 od prvních pokusů nikdo nechodí. Kdo by tam taky chodil, když je to peklo pro masochisty. Riziko výlehu monstrozně vysoké. Loot stále stený jako bývával. Ale tak Ankh 3 neni jedinný dung kam se dá strčit nos. Takže můžeme chodit i jinam, ale bývala tam sranda na skoku k Headlesům
potom už tolik zase ne 

- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Musí se nechat, že je to zajímavě postavené a stojí to za to se tam podívat, ale stačí mi to jednou a ani už mě to neláká.
Jako questovní dung super, ale starý Ankh 3 nebyl, a snad ani neměl být, tak náročný a byla to dobrá alternativa ke Cove a FDD.
Jako questovní dung super, ale starý Ankh 3 nebyl, a snad ani neměl být, tak náročný a byla to dobrá alternativa ke Cove a FDD.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ankh 3 je moc narocny? skor by som povedal ze je najlahsiDeacon Frost píše:Musí se nechat, že je to zajímavě postavené a stojí to za to se tam podívat, ale stačí mi to jednou a ani už mě to neláká.
Kdy si ho byl naposled??Stich píše:ankh 3 je moc narocny? skor by som povedal ze je najlahsiDeacon Frost píše:Musí se nechat, že je to zajímavě postavené a stojí to za to se tam podívat, ale stačí mi to jednou a ani už mě to neláká.

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ani tenhle neni narocny kdyz vis co a jak... bohudik to tam nezahraje jen mag takze to moc lidi nedoslo ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Re: Ankh
Vím že to vyzní jako mamonářství, ale ankh 3 se asi taky nechodí bo v pokladu bejvá docela prd, vzhledem k tomu co si musí vytrpět a riskovat výprava v poslední místnosti..... Kdyby se tam začal dávat trochu rozumnej poklad, tak ho budeme rádi chodit.....ale takhle prostě s tím jak se složitě se musí dat poslední místnost a jaký náklady na ní obvykle musíte vynaložit se to nevyplatí....
chtel bych se zeptat/upozornit jestli je zamer ze monstra imuni na magii uz nepisou nad hlavou tu svoji *rp* hlasku o magicke imunite.
Bohuzel nemel jsem moznost to zkusit i v jinych dungach.
Bohuzel nemel jsem moznost to zkusit i v jinych dungach.
[quote="Longhorn"]slapl jsem v anhku na past od te doby mam na postave Car 01e8cc2 haluzky [/quote]
to se mi stalo v desp 4 u konce, tim pro me zkoncil dung :)
to se mi stalo v desp 4 u konce, tim pro me zkoncil dung :)
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Bugle vstupní dveře [id=0x401294BF].
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.