Robe of Healing
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Robe of Healing
robu nechat, jak je
nebo pridat dalsi jinou, ale rozhodne nerusit tu soucasnou
nebo pridat dalsi jinou, ale rozhodne nerusit tu soucasnou
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Nebudu to číst, ale můj návrh je, aby to s tou robkou žralo miň stami při ressu a nebo by se mi líbila robka +10 mf a +10 hiding.....vím že to není RP, ale byly by to pro clera paráda...mohla by se jmenovat nějak jako secret healer :-p
a nechteli byste ze pri nasazeni roby se rovnou hidnete 

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Spis kouzlit ivm a bosty z hidu , to by bodlo vic 

professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Byl to jen návrh drsňáci 

Tak robka, ktera by pridala navic k soucasnemu nastaveni i hiding vam taky vadi?
Je fakt, ze neznam rozdily uspechu hidu pri 60 skilu (to ma clerik ted)a pri treba 70 (warrior, paladin)
Je fakt, ze neznam rozdily uspechu hidu pri 60 skilu (to ma clerik ted)a pri treba 70 (warrior, paladin)
kazda roba dava 2 skilly, pro me mela healingovka davat 3? imho blbost, je dobre nastavena , co ma rikat paladin? taky ma nanic 1 mud ava bojovy skill a parring(ktery je uplne nanic), taky by sla davat taktika, jedine dobre roby ma warior a vampir bo vyuziji oba skilly, u klerikda taky de znas 90-100 bojovek bo 100-110 healing
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jeste ze te mame, ty do toho vseho proste vidis.Wallace píše:kazda roba dava 2 skilly, pro me mela healingovka davat 3? imho blbost, je dobre nastavena , co ma rikat paladin? taky ma nanic 1 mud ava bojovy skill a parring(ktery je uplne nanic), taky by sla davat taktika, jedine dobre roby ma warior a vampir bo vyuziji oba skilly, u klerikda taky de znas 90-100 bojovek bo 100-110 healing
Jinak ne ze bych z tebe chtel verejne delat blbce jo ale..
Kód: Vybrat vše
Robe of Craftsmanship ( Craft )
+5 Blacksmithing, +5 Bowcraft,
+5 Carpentry, +5 Mining, +5 Tinkering, +5 Tailoring, +5 Lumberjacking
Naposledy upravil(a) Lucky dne 05.03.2010 19:15:46, celkem upraveno 1 x.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
wallace sa zase ozval *povzdychol si* keby trochu rozmyslas (viem ze to boli) tak vies ze clerik healing nevyuzije lebo pri 100 ti banda nefizzuje a ress je taky isty ako pri 110 a v dungu bojovku nevyuzijes (alebo mi uniklo ze cler je buchna?) dalej paladin ze nevyuzije parrying? kde zijes ved ten zvisuje armor a sancu na parry...to je odomna asi vsetkoWallace píše:kazda roba dava 2 skilly, pro me mela healingovka davat 3? imho blbost, je dobre nastavena , co ma rikat paladin? taky ma nanic 1 mud ava bojovy skill a parring(ktery je uplne nanic), taky by sla davat taktika, jedine dobre roby ma warior a vampir bo vyuziji oba skilly, u klerikda taky de znas 90-100 bojovek bo 100-110 healing

Mate radi ptacky?
ze ti se 100 nefizne banda by ses divil, jde o efekt nekdy si das bandu treba za 2 a se 110 to uz mas hned za 5
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
naco sa budem bandit za clera neni su rychlejsie ivm zvitky a myslim ze je aj vacsia istota ze ma to poriadne doheali a nie za 2 alebo za 5Wallace píše:ze ti se 100 nefizne banda by ses divil, jde o efekt nekdy si das bandu treba za 2 a se 110 to uz mas hned za 5
Mate radi ptacky?
- Paralen
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš heal 100 nebo 110 není žádnej rozdíl. Bandu ti to hodí stejnou bez rozdílu, jestli máš 100 nebo 110Wallace píše:ze ti se 100 nefizne banda by ses divil, jde o efekt nekdy si das bandu treba za 2 a se 110 to uz mas hned za 5
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ja s tim teda nemam zkusenost, ale od lidi co klera hrajou sem slysel ze se 110 healem dava i to ivm vic hp..
hemeneks more gadzo vazelina!
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tomu neverim na to moze mat vpliv iba magery a ei alebo spirit speak teraz neviem ktore alebo, to je pri boostoch?Dave Lister píše:ja s tim teda nemam zkusenost, ale od lidi co klera hrajou sem slysel ze se 110 healem dava i to ivm vic hp..
Mate radi ptacky?
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Je to hovadina, IVM dava podle magery...
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
A já jsem slyšel, že když se dvakrát otočíš doleva a dvakrát doprava, tak pak dáváš ivm dvakrát takový a banda healí do plna :-p. Opravdu jen zlomek těchto zaručenejch pravd funguje
.

kdes to slysel? jedna pani povidala? tve prva si to povolani porid a hraj za nej, pak komentuj co zmenit a co ne...Wallace píše:kazda roba dava 2 skilly, pro me mela healingovka davat 3? imho blbost, je dobre nastavena , co ma rikat paladin? taky ma nanic 1 mud ava bojovy skill a parring(ktery je uplne nanic), taky by sla davat taktika, jedine dobre roby ma warior a vampir bo vyuziji oba skilly, u klerikda taky de znas 90-100 bojovek bo 100-110 healing
nebo aspon nedej na to co ti nekdo rekne...fakt obcas placas hlouposti a v tomto topiku jsi jich namlel az az
filo ja klerika hral, a kdyz nevidis rozdil mezi 100-110 healing tak to je smutny, pri resu te zere min stamky apod
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
A viděl jsi třeba craftku kolik dává skillů? :p
Jinak já ten heal nějakou mega změnu nezaznamenal teda na stamku jsem se nekoukal, ale kdybych to bral čistě kvůli healu tak je to nanic, koule je prostě koule a úplně na to dlabe. Pokud dáš s healem 115 pětkrát po sobě bandu v rozmezí 2 - 5 hp tak to je zoufalost :p
Jinak já ten heal nějakou mega změnu nezaznamenal teda na stamku jsem se nekoukal, ale kdybych to bral čistě kvůli healu tak je to nanic, koule je prostě koule a úplně na to dlabe. Pokud dáš s healem 115 pětkrát po sobě bandu v rozmezí 2 - 5 hp tak to je zoufalost :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ty si hral vsechny chary, ale asi jen na foru, prosimte si toho klera nejdriv zahraj a pak mej naky ty tvy moudra, stamku to bere uplne stejne at mas 100 nebo 115 healing, jediny co tak pri 115 healu to zere o 5 band min ten ress ...Wallace píše:filo ja klerika hral, a kdyz nevidis rozdil mezi 100-110 healing tak to je smutny, pri resu te zere min stamky apod