Zablešené pc?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Zablešené pc?
V poslední době sem se snažil urychlit pc aby se mě nesekala UO.A když sem tak koukal na procesy.Objevil sem plno svchost.exe.Když to ukončím naběhne mi tabulka o tom že pc bude restartován a odečet..Přez pc sem amatér.Wir to nejspíš bude ale nevím jak se ho zbavit.Avast nepomohl.Poradí mě někdo prosím?Klidně po icq , je toho trochu víc.
Děkuji
Děkuji
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zablešené pc?
Jo wizi seš moc hodnej , popravdě mě to nenapadlo.Ted sem tak nějak za blba.Ale to je jedno.Když se toho wiru zbavím , moc nečekám že to tolik pomůže...Když jdu dung a je na obrazovce moc monster najednou nebo sumů atd...ani se nehnu.Mám starej pc 850 duron 64 grafárna a 256 ramky.Je to normální nebo se s tím něco dá dělat(krom nového pc na které zatím nejsou love.Dík
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Měl sem stejné pc a uo behala v pohodě...Zola píše:Jo wizi seš moc hodnej , popravdě mě to nenapadlo.Ted sem tak nějak za blba.Ale to je jedno.Když se toho wiru zbavím , moc nečekám že to tolik pomůže...Když jdu dung a je na obrazovce moc monster najednou nebo sumů atd...ani se nehnu.Mám starej pc 850 duron 64 grafárna a 256 ramky.Je to normální nebo se s tím něco dá dělat(krom nového pc na které zatím nejsou love.Dík
Správce charity válečníků
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]Měl sem stejné pc a uo behala v pohodě...[/quote]
Mě to hold nemaká , nevím proč.A když do uo zapnu mapu , tsko a ještě icq...nemůžu jít ani nb dung jak se to trhá.
Mě to hold nemaká , nevím proč.A když do uo zapnu mapu , tsko a ještě icq...nemůžu jít ani nb dung jak se to trhá.
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to připojením (provider) - veškeré ty programy jsou závislé na netu.
Možná je to UOAM - často si lidi stěžují, že se jim pak seká UO.
A samotná čistá UO - pročistit kompík - antiviry, adaware, spybot, ccleaner, možná pomůže i defrag.
[stupid_joke]Vir Explorer.exe také zabírá hodně paměti, kill_process?[/stupid_joke]
A samotná čistá UO - pročistit kompík - antiviry, adaware, spybot, ccleaner, možná pomůže i defrag.
[stupid_joke]Vir Explorer.exe také zabírá hodně paměti, kill_process?[/stupid_joke]
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re:
S tím netem problém nemám běhá ok.Trhám se jak ruskej film potom co třeba portnu v pride.Nebo když je kolem mrtě sumu a nějaké npc házi maska atd.Nebo když vběhnu na trh a je tam 20 lidi..Njehorší je když chcípnu , to se taky ani nepohnu.Nedávno sem naformátoval disk , ted sem odstranil ten schvost.exe.. adware sem použil , cc leaner taky změna žádná..Amadeus píše:Možná je to připojením (provider) - veškeré ty programy jsou závislé na netu.

- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
Zola píše:ted sem odstranil ten schvost.exe..

schvost.exe je soucast windows a spravuje v podstate veskery sluzby, ktery ti po startu nabihaj.. takze jeho odstranenim (nevim jak si to teda dokazal, bez toho bys snad ani nemel nastartovat win) si moc nepomuzes, spis naopak.. pokud ti vytezuje procesor na 100% zkus nainstalovat service pack, mel by to nejak zkrotit..
btw cetls ten odkaz od wizzyho? hned v tom prvnim odkazu je to celkem podrobne popsany..
hemeneks more gadzo vazelina!
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
schvalne jakej externi program pouzivas na uo? Skusil si to otestovat s cistym klientem?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo něco sem přečet o tom schvost.exe , je to součást xp...vím.Ale byl tam ukrytej wir.Špatně sem to formuloval , omlouvám se.jenže to stejně nepomohlo...Dave Lister píše:Zola píše:ted sem odstranil ten schvost.exe..![]()
schvost.exe je soucast windows a spravuje v podstate veskery sluzby, ktery ti po startu nabihaj.. takze jeho odstranenim (nevim jak si to teda dokazal, bez toho bys snad ani nemel nastartovat win) si moc nepomuzes, spis naopak.. pokud ti vytezuje procesor na 100% zkus nainstalovat service pack, mel by to nejak zkrotit..
btw cetls ten odkaz od wizzyho? hned v tom prvnim odkazu je to celkem podrobne popsany..
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Používám assista , na yoko a podobně sem amatér.S čistým klientem sem to nezkoušel.Otestuju.Ale jinak všechno vede k tomu že je to nejspíš mojí grafikou.GF 4 MX 440 ... nejspíš nepracuje jak máCastian píše:schvalne jakej externi program pouzivas na uo? Skusil si to otestovat s cistym klientem?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
tak to je jina..Zola píše:Jo něco sem přečet o tom schvost.exe , je to součást xp...vím.Ale byl tam ukrytej wir.Špatně sem to formuloval , omlouvám se.jenže to stejně nepomohlo...
jestli ti CPU vytezujou ty windowsacky schvosty, zkus service pack nebo zakazat sluzby, ktery nepouzivas
jestli sou problemy s grafikou, zkus novy ovladace..
nekdo doporucuje i zakazat aktualizace windows, a dalsi navod treba tady: http://www.technibble.com/how-to-fix-sv ... mory-leak/
(googli schvost.exe 100 cpu)
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak na čistém uo.exe šprky v cechu uplně stejný jako na assistoj.Jinak ten schvost mě nebere cup , jen UO.Zkusim si pohrát s ovladačema.Dave Lister píše:tak to je jina..Zola píše:Jo něco sem přečet o tom schvost.exe , je to součást xp...vím.Ale byl tam ukrytej wir.Špatně sem to formuloval , omlouvám se.jenže to stejně nepomohlo...
jestli ti CPU vytezujou ty windowsacky schvosty, zkus service pack nebo zakazat sluzby, ktery nepouzivas
jestli sou problemy s grafikou, zkus novy ovladace..
nekdo doporucuje i zakazat aktualizace windows, a dalsi navod treba tady: http://www.technibble.com/how-to-fix-sv ... mory-leak/
(googli schvost.exe 100 cpu)
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za nb dotaz ale s těma ovladačema... brouzdám po forech atd.Zjištuju že ta grafika je uplně napytel a je s ní samej problém.A stáhnout opravdu správný ovladač je pro mě problém.Nejnovější to nechce.Podobnej problém má i maník zde : http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=919&t=901336 .Koukal sem a mám doma rivu TnT2 , nemám jí tam dát místo toho šmejdu?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
smarja, tak proc to nereknes hned.. reseni hledej zde
jinak drivery na tu grafiku hledej spis na ofic. strankach, konkretne pro tu tvoji sou tady: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html
jinak drivery na tu grafiku hledej spis na ofic. strankach, konkretne pro tu tvoji sou tady: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Dave Lister"]smarja, tak proc to nereknes hned.. reseni hledej zde
Tam sem už koukal , že to žere 100% cpu na jednojádru je špatně?Když dosáhnu těch 50% bude to k nečemu dobré?
Tam sem už koukal , že to žere 100% cpu na jednojádru je špatně?Když dosáhnu těch 50% bude to k nečemu dobré?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
tak ted te nechapu.. ja myslel ze celou dobu resis to, ze ti uo moc vytezuje procesor.. nebo o co ti teda jde?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Celou dobu mi jde o to abych mě to nelagovalo.O to mi jde.Prostě když jdu pride všichni sou jak na speedhacku a já za nima běžím jak ocásek o obrazovku z5:(Prostě jak se objeví víc objektů na obrazovce hrozně laguju.Dave Lister píše:tak ted te nechapu.. ja myslel ze celou dobu resis to, ze ti uo moc vytezuje procesor.. nebo o co ti teda jde?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
jestli to laguje jen tobe a ostatnim ne, tak je problem bud v tvym pripojeni (treba na wifi se to stava) nebo potrebujes srazit vytizeni procesoru --> viz ten topik, na kterej sem te odkazoval o 2 prispevky vejsZola píše:Celou dobu mi jde o to abych mě to nelagovalo.O to mi jde.Prostě když jdu pride všichni sou jak na speedhacku a já za nima běžím jak ocásek o obrazovku z5:(Prostě jak se objeví víc objektů na obrazovce hrozně laguju.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
napíšeš mi prosimtě na icq?218840275