ZOH

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Sir Artuhr píše:
Rampa McKvak píše:
Sir Artuhr píše:Neboli narod vidlaku fandi jejich symbolu Jardovi Jagrovi..Vidlakovi par excelance:p
Nefandim jeho intelektu, bobe :wink:
Vyseptala modla:p A nejvic alergickej, kdyz v TV slysim: Jagruv tym nezvladl olympiadu lol:p
Proste jedine Martina. To je proste holka, ktere se neda nefandit. Presne nekoho takovyho jsme potrebovali.
neboj az prestane vozit medaile taky se na ni vsichni ti radoby fanousci vykaslou ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ta uz se zapsala do dejin, takze uz muze byt klidna:p A je ji 23 let, takze myslim, ze ma jeste hodne pred sebou.
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Ja nvm... Tobe prijde divacky atraktivnejsi rychlobrusleni? Mne to prijde jako silena nuda. Krouzi jak hladovej sup kolem dokola, fakt pecka :wink:

Ad Jagruv tym: Podle me se neni vubec cemu divit, ze to tak nazyvaji. Pokud se podivas na statistiky v NHL, tak Jagr proste zaplul mezi top hvezdy jako je napriklad Gretzky a bude tam navzdy zapsanej. Myslim si, ze kdyby Wayne hral za Kanadu, tak se budou o kanadskem tymu vyjadrovat podobne.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Je to strasna nuda:p Kdyby tam nejela Sablikova tak to ani nezapnu:p Proste jak to nekde smrdi medaili tak na to cumi vsichni:p
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

no mě se líbí co dokázala, ale stejně si to radši přečtu až pak na netu :P
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Na hry sem zezacatku vubec nehledel, ale nakonec sem aspon na svuj oblibeny hokej sedl, ale vedel sem uz nez odjeli, ze tohle nebude dobre... Nemaji ten zdravy hlad po vitezstvi, neco co nas driv spojovalo dohromady, jak fanousky, tak ty hokejisty v kabine, mala zeme co muze hodne dokazat. Prijde mi ze uz sme vse dokazali a motivace chybi, zvlast pro kluky co berou xy penez v klubech.

Jinak Sablikova je fakt typ cloveka, ktery je obycejny a zaroven velmi sympaticky. Vydrela si to a je jenom velmi dobre, ze mame takovyto idol, neco jako Katka Neumannova akorat na bruslich.

A co bych ocenil jeste, tak ti nasi bezci na lyzich na stafete muzu, velmi dobre zuroceni jejich dlouhe driny, tahli za jeden provaz a dokazali to co hokejisti ne.

Myslim si ze z ceskych barev to vychazi jako velmi solidni olympiada, jeste uvidime, Bauer ma sanci, ale jinak i tak vyborne. A hokej jenom ukazal, jaka panuje krize v nasich hlavnich kolektivnich sportech... Abych to jeste tak priblizil - ve vyberu byli snad jen dva hokejisti z extraligy... Nemyslim si ze je to dobry trend, protoze ti kluci co hrajou doma by se mnohem lip dokazali poprat o to vitezstvi, nez nejaci krajanci za vodou.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOH

Příspěvek od Hunter »

Nexios
Odpovědět