Nejdou smazat postavy

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Randall
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Nejdou smazat postavy

Příspěvek od Randall »

Ahojte, zkousel jsem nekolik povolani, a nyni bych chtel smazat postavy, za ktere hrat nechci, ale nejde to, napise se mi, ze je "mazani charu zablokovane" --> nevite jak pomoci?

Konktretni ID a jmena postav, ktere bych chtel smazat:

Bash OxOO2553A5
Balthier Ox00203443
Rellion OxOO24B445

Diky, mejte se.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

zalezi na tom jak jsou ty ucty stare, pokud sis je zalozel pred velky otocenim presypacich hodin, jit by to melo pokud pred tak to nejde protoze v podstate se zalozili za 5 minut dvanact a na serveru je pul dvanacty, takze mas v podstate budouci postavu teprve a nemuze byt smazana protoze neni starsi jak X dni aby to slo.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Acarus píše:zalezi na tom jak jsou ty ucty stare, pokud sis je zalozel pred velky otocenim presypacich hodin, jit by to melo pokud pred tak to nejde protoze v podstate se zalozili za 5 minut dvanact a na serveru je pul dvanacty, takze mas v podstate budouci postavu teprve a nemuze byt smazana protoze neni starsi jak X dni aby to slo.
Ale ne, ja ten paket bloknul (byl tam jeden neprijemny osklivy tentononc)

Musim popromyslet jak to poresit jinak (idealne s potvrzenim pres reg. mail at uz se vyresi i tenhle problem)

Randalle kdyz mi posles (tady na foru v PMce) reg. mail (konkretne ty dva radky s accountem a heslem + mail adresa) tak ti je maznu rucne, pripadne zresetnu na novou cerstve vytvorenou postavu.
srbqf
Zamčeno