Mensi PvM soutez
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
balt nemaszapisane aj kto bral aky ekvip? to by ma tiez zaujimalo :p
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 20 úno 2010 19:27, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mam, vsichni co to dosli bez vyjimky gold -> takze casy ani nema smysl prepocitavatShadowsong píše:balt nemas aj zapisane kto bral aky ekvip? to by ma tiez zaujimalo :p
Jen tusim DoHR byli verite, a SIgn zkusili blooda.
Jinak si v tom vedlejsim topicu prosim zkontrolujte ze to odpovida, je to neuveritelna pakarna to v tech logach hledat a neudelat chybu, i kdyz to po sobe zkontrolujete... (tu jsem stejne udelal a opravil, ale mozna je tam dalsi)
srbqf
Takze vysledny (copy/paste do prvniho postu)
1:03 MC
1:32 +S+
1:56 Templari
2:20 Wilson
2:21 FA
3:28 Hated
za 1. cenu si MC odnesou dratek
za 2. cenu si +S+ odnesou sosku
za 3. cenu si Templari odnesou deed na domovni vytah
Kazdy z nich dostane jako upominkovy predmet jednu zamcenou sosku (dekoraci) odpovidajici barvy - pisnete mi PMko kam vam ji mam dat (pozici)
Jako mimoradnou cenu divaku dostanou upominkovou dekoraci gilda Hated - za neuveritelnou schopnost prezit i v tech nejhorsich podminkach.
Nejenze jako mnozi na zacatku resili vycerpavajici cekani kvuli mape, pak meli neprijemnou potycku s Beastmasterem ktera skoncila v helproomu, a nez se stacili horko tazko pripravit k boji (nemeli zadny equip, poty nic), tak se jim az na titana respnulo uplne vsechno coz museli resit z nuly - obrat klerika o brneni, tribala a ranga o mocnou zbran, pritom meditovat... Dalsi divacky zajimava cast pokracovala za krizovatkou kdy se spatne rozdelili takze ada serpenta byla mocnejsi, takze dva otevreli dvere a obetovali se, zbytek museli dojit ve ctyrech.
Sice cas nebyl nejlepsi, ale divacky to byla zcela nejatraktivnejsi vyprava
-----------------------------------------------------------------------------------
Protesty proti vyhodnoceni piste co nejdriv, jsme lidi a obcas se chyba udela...
1:03 MC
1:32 +S+
1:56 Templari
2:20 Wilson
2:21 FA
3:28 Hated
za 1. cenu si MC odnesou dratek
za 2. cenu si +S+ odnesou sosku
za 3. cenu si Templari odnesou deed na domovni vytah
Kazdy z nich dostane jako upominkovy predmet jednu zamcenou sosku (dekoraci) odpovidajici barvy - pisnete mi PMko kam vam ji mam dat (pozici)
Jako mimoradnou cenu divaku dostanou upominkovou dekoraci gilda Hated - za neuveritelnou schopnost prezit i v tech nejhorsich podminkach.
Nejenze jako mnozi na zacatku resili vycerpavajici cekani kvuli mape, pak meli neprijemnou potycku s Beastmasterem ktera skoncila v helproomu, a nez se stacili horko tazko pripravit k boji (nemeli zadny equip, poty nic), tak se jim az na titana respnulo uplne vsechno coz museli resit z nuly - obrat klerika o brneni, tribala a ranga o mocnou zbran, pritom meditovat... Dalsi divacky zajimava cast pokracovala za krizovatkou kdy se spatne rozdelili takze ada serpenta byla mocnejsi, takze dva otevreli dvere a obetovali se, zbytek museli dojit ve ctyrech.
Sice cas nebyl nejlepsi, ale divacky to byla zcela nejatraktivnejsi vyprava
-----------------------------------------------------------------------------------
Protesty proti vyhodnoceni piste co nejdriv, jsme lidi a obcas se chyba udela...
srbqf
neděkuji za zveřejnění zase se tady dělá jen to co si někteří řeknou na foru já třeba chtěl aby to zveřejnil až 22.22.2222 a nikoho to jako nezajímá to je zase podpora pkček slušnej člověk si zajde dung a hned ho tam pojedou i když je soutěžní sice nás teda jako nepojeli ale imho někoho jo a nebo taky nevim hlavně modráci tam mohli a pk taky to je jasná podpora modráku pk se tady už nedá běhat jak se změnily ty zdi a teď ještě nejsou poklady a navíc tu běhaj bhw a ty mě dycky pojedou v deseti a ty afk kontroly když jako jsem afk tak mě zavřou tak co to je
Nexios
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Gratz. Ta sutaz bola fajn.Len ma mrzi ze sa nedalo zabezpecit aby mali rovnake podmienky vsetci (cim neskor clovek isiel tim viac info o tom mal,5 ludi miesto 6 kvoli vypadkom netu,mapy,dakto to siel aj 2x v roznych vypravach atp )
Kazdopadne aj nabuduce si to radi zajdeme .
Dakujem
Dakujem
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
my treba sli posledni a zadne info jsme nemeli, nevedeli jsme vubec co tam je ... ale jinak peknej dung, bylo zajimavy zajit si v golduJohny Matovic píše:Gratz. Ta sutaz bola fajn.Len ma mrzi ze sa nedalo zabezpecit aby mali rovnake podmienky vsetci (cim neskor clovek isiel tim viac info o tom mal,5 ludi miesto 6 kvoli vypadkom netu,mapy,dakto to siel aj 2x v roznych vypravach atp )
Dakujem
No v podstate bych by ocko rekl, ze na prvni pohled to nevedela zadna vyprava, zadna jistota stylu jak jit co zabijet co ne a tak.. I kdyz samozrejme se muzu plestWilson píše: my treba sli posledni a zadne info jsme nemeli, nevedeli jsme vubec co tam je ... ale jinak peknej dung, bylo zajimavy zajit si v goldu
srbqf
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
procti si to vsecko znovu jo ? protoze psal ze vsecky vypravy co dosli to byli v goldu tak to odcitat nebude bohuzel ste nevyhrali je to hold smula tak zatlac slzu a drz se !Perseus píše:Jen takový dotaz Balte při počítání našeho času (výprava +S+) bral si v potaz že sme to byli v goldu? Co jsme se bavili si říkal že budeš odčítat nějakej čas.... Děkuji
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Já se jen slušně zeptal a pokud nejsi Balt otázka nebyla vůbec na tebe panáčku. Mojie chyba že jsem si to nepřečetl celé nicméně tobě to může být fukKing píše:procti si to vsecko znovu jo ? protoze psal ze vsecky vypravy co dosli to byli v goldu tak to odcitat nebude bohuzel ste nevyhrali je to hold smula tak zatlac slzu a drz se !Perseus píše:Jen takový dotaz Balte při počítání našeho času (výprava +S+) bral si v potaz že sme to byli v goldu? Co jsme se bavili si říkal že budeš odčítat nějakej čas.... Děkuji
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: