ZOH
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ZOH
Někaj mi to tu chybělo :p
Tak jak to vidíte, zatím je to na medaile 2:2 ale máte jeden kov lepší docela dobré na naše možnosti
Jinak co dneska hokej koukali ? muj názor -
Hodně vyrovnaný duel, Rozhodla to chyba jednoho SVK obránce po které unikl Jágr a dal na 2:1 jinak na hodně forech se dočítám, že pro nás pískali rozhodčí, nemyslím si to. Fauly co pískly opravdu fauly byly a pustili na obou stranách postejnu, u nás možná jeden, dva víc. Po tyčkách to bylo vyrovnané. Vokounovi patří všeho čest, protože byl ve třetí třetině docela zasypanej a jinak +- stejně postoupí oba týmy
Tak jak to vidíte, zatím je to na medaile 2:2 ale máte jeden kov lepší docela dobré na naše možnosti
Jinak co dneska hokej koukali ? muj názor -
Hodně vyrovnaný duel, Rozhodla to chyba jednoho SVK obránce po které unikl Jágr a dal na 2:1 jinak na hodně forech se dočítám, že pro nás pískali rozhodčí, nemyslím si to. Fauly co pískly opravdu fauly byly a pustili na obou stranách postejnu, u nás možná jeden, dva víc. Po tyčkách to bylo vyrovnané. Vokounovi patří všeho čest, protože byl ve třetí třetině docela zasypanej a jinak +- stejně postoupí oba týmy
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
hokej bol fajn, lyžovanie bolo tiež fajn, bob bol fajn (teda až na tregediu), škoda skoku na lyžiach tam už roky fandím tomu fúzatému polakovi adamovi. čo som nečakal že ma bude baviť je korčulovanie takže som príjemne prekvapený. a kedže som správny slovák tak musím povedať, že sme si za výkon s vami zaslúžili minimálne bod len škoda že to tam tak nepadalo. holt nedarí sa vždy aj keď v našom prípade už asi nikdy . nemusim asi iba ženský hokej, tie kandaské tréningy vobec niesú záživné
Na hokej jsem si ještě před prací přivstal a docela příjemné překvapení. Třeba takovej Jarda zahrál hodně pěkně, což jsem od něj dost nečekal. Ale i ostatní. Nejlepší byl ten komentář na konci třetí třetiny prej "a vida, my máme ve statistice za tuhle třetinu 0 střel na branku - ale já si myslím, že alespoň jedna tam byla - to možná ano, ale asi letěla vedle, kanaďani v tom maj pořádek a navíc je to olympiáda, ja těm statistikám věřim".
Rozhodně je nejsrandovnější Zdeno. Z 60 minut je na ledě asi 59 a stejně se neunaví. A hlavně je mocné, jak se všemu vždycky směje a je mu to jedno ;P Prej "ten na tu hokejku skutečně má zbrojní pas, když uvážíme jeho osobní vyjímku z pravidel".
Pokud se chci ale zasmát najistotu, tak si pustím ženskej hokej. Protože nejen ta hra, ale i ten komentář - to není sport, to jsou Hry bez hranic versus Zlatá mříž ;P
Rozhodně je nejsrandovnější Zdeno. Z 60 minut je na ledě asi 59 a stejně se neunaví. A hlavně je mocné, jak se všemu vždycky směje a je mu to jedno ;P Prej "ten na tu hokejku skutečně má zbrojní pas, když uvážíme jeho osobní vyjímku z pravidel".
Pokud se chci ale zasmát najistotu, tak si pustím ženskej hokej. Protože nejen ta hra, ale i ten komentář - to není sport, to jsou Hry bez hranic versus Zlatá mříž ;P
Nexios
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
My sme v tomto uz ale profesionaly :pAcarus píše:To byl ale dobry kauf pres deti se to musi :pJohny Matovic píše:Nj :p Nekupit tu rusku mame hovno.
Hokej byl celkem dobrej, ale dost pomalej oproti USA vs Svycarsko, cojsem tak sledoval.
Jinak olympiada celkove se koukat da, neco byla legrace, trebas vcerejsi sjezd zen.
Na letnych nam neaku medailu vyhral tiez daky vychodny bojovnik ).
Skoda toho hokeju. 2 Hossove zrdky nastvu :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No trošku jinak, tohle je veřejná verze, fakticky ji vyhodili, protože si dovolila otěhotnět. (Trošku do toho sportu vidim)Acarus píše:Odesla sama, protoze si nemohla na zavody reprezentujic Rusko brat male ditko, za Slovaky muze, tak proto zmenila staj.Dudek píše:Rusi už se hadaji, kdo ji vyhodil z nároďáku. Hazí to jeden na druhýho.Johny Matovic píše:Nj :p Nekupit tu rusku mame hovno.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Tohle jsem našel na diskuzi pod článkem ČR vs SR.
Telegram
"OD: Robert Fico KOMU: Alexander Medvedev TEXT: Dodavka
biatlonistu prisla... stop... dale objednavame 7ks hokejistu... stop...cenu respektujeme... stop"
PS: Vstal jsem si na oba zápasy a musím povědět, že se na to koukalo pěkně.
Telegram
"OD: Robert Fico KOMU: Alexander Medvedev TEXT: Dodavka
biatlonistu prisla... stop... dale objednavame 7ks hokejistu... stop...cenu respektujeme... stop"
PS: Vstal jsem si na oba zápasy a musím povědět, že se na to koukalo pěkně.
Bez podpisu
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: