Zamysli se...Nemůže to psát z pohledu Oderu?:pKing píše:muzu mit dotaz ?Lucky píše: S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp jakoze ovlivnovani vasimi modraky neprimo napriklad natahovani/odtahovani monster na/od hrace/ů, boosty frakcnich hracu za modre pri/par_sekund_pred Ch/O. Dokonce mi vaseho prksa nafera healnul hanibal barkas ktery s vami beha a je jedna ruka ac neni gilda BHW.
proc bych ja jako modrak nemoh s o/ch zabijet pkcka ?
Bhw - chaos?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Správce charity válečníků
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Zde by se dalo spekulovat o soudnosti, ale rozhodně jsem nebyl já ten, kterému chyběla. Ostatně Ti to vysvětlil Nycte.Raynor píše:...snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrovna byla pravda.Navzájem na sebe neůtočili a jeli jen ostatni pk)...
Nycte píše:BHW s lawom? Doporucujem papat menej magic mushroomsRaynor píše:Ale prosimtě snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrov...
Přímo při O/CH bojích toto neprobíhá.Raynor píše:Zamysli se...Nemůže to psát z pohledu Oderu?:pKing píše:muzu mit dotaz ?Lucky píše: S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp jakoze ovlivnovani vasimi modraky neprimo napriklad natahovani/odtahovani monster na/od hrace/ů, boosty frakcnich hracu za modre pri/par_sekund_pred Ch/O. Dokonce mi vaseho prksa nafera healnul hanibal barkas ktery s vami beha a je jedna ruka ac neni gilda BHW.
proc bych ja jako modrak nemoh s o/ch zabijet pkcka ?
Pokud by to totiž probíhalo, tak při stylu/počtu příspěvků na DP foru směrem k nám (resp. naší frakci) by byl zahlcený page systém a viníci by seděli (spíš teda sekali).
Možná bych si dovolil vytrhnout z kontextu Nycteho větu a použil bych ji zde ještě jednou, tak tedy:
způsobují totiž halucinace.Nycte píše:Doporucujem papat menej magic mushrooms
Edit: Sice mi Wrall neprohodil nic nikam, ale přesto se ani mne nelíbí, že Danaketh běhá na sumovi a je nahatý, proběhla diskuse. Nabídl mi rezignaci, do doby než obstará jezdítka a jakýs takýs ekvip. Nepřijal jsem ji, dostal pouze podmínku naharvení fame a jezdítek do budoucna. Pokud se to bude opakovat, pauza (na harvení famy a jezdítek) bude nevyhnutelná. Tak ho na tom hřbitově trošku šetřte
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
todle napise clovek co hraje aktivne pkRaynor píše:jen pro to aby jste někoho nasrali a namamonili si a
a noste equipy? rek bych ze hodne hated co sem ted videl ma skladacku tzn, u bhw ty +5 kosti sou vetsi/srovnatelnej (lootitelnej)equip...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Mě to nedá si nepostnout...já byl u toho, ba jsem byl přímo oběť toho, kdy z jedné strany mě blokoval Fufak, s jezdidlem, z druhé strany stál Nycte a z poslední čtvrté...no bohužel to jméno PK pala co běhal s Nyctem si fakt nevybavím, Blatos sekundoval vzadu a harmoval mě, po mé úspěšné smrti se obě skupiny rozutekly rozdílnými směry. LAW myslím , že šel attackovat Gaye...no to je fuk. Každopádně true story. Jako pobavili jsme se na mapě dost a Gayovi to nedalo, a že jde písnout Regisovi, nu stalo se a reakce taková jaká je.regis [bh] píše:Ano. Zde by se dalo spekulovat o soudnosti, ale rozhodně jsem nebyl já ten, kterému chyběla. Ostatně Ti to vysvětlil Nycte.Raynor píše:...snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrovna byla pravda.Navzájem na sebe neůtočili a jeli jen ostatni pk)...
Nycte píše:BHW s lawom? Doporucujem papat menej magic mushroomsRaynor píše:Ale prosimtě snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrov...
Naposledy upravil(a) Mesmeric dne 18 úno 2010 23:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jenze oni ty +5 kosti nenosej chapes )) ja casto nosim sutrovky , +7 zbrane a bloodko a někdy i black...Bavime se o cove pvpAlassea píše:todle napise clovek co hraje aktivne pkRaynor píše:jen pro to aby jste někoho nasrali a namamonili si a
a noste equipy? rek bych ze hodne hated co sem ted videl ma skladacku tzn, u bhw ty +5 kosti sou vetsi/srovnatelnej (lootitelnej)equip...
edit:
A predevším ja nereprezentuju frakci
Naposledy upravil(a) Raynor dne 19 úno 2010 00:17, celkem upraveno 1 x.
Správce charity válečníků
Zalozeni topiku nemelo pusobit, jako zazalovani bhw, po neuspechu u leadera, chtel sem slyset nazory obecne vetsiny lidi a poukazat na jejich hrani + vyvolat napr. hromadnou reflexi :p ..
Leadera sem prvne nekontaktoval zamerne.. slysem sem, ze to nema moc cenu a taky, kolik leaderu od svejch gild by rusili vyhody "klukum z gildy"
Na zabihani do gz, at uz do hb, nebo cove,(i v presile) kdy prvni kroky v gz byli prolinany psanim guards - me bylo receno , ze to je takove nemastne neslasne.nic proti nicemu
kempeni domku (v 10 lidech) v te dobe, jeste bez cedule bezpravidloveho domu.treba 2 hodiny v kuse zdeni vchodu (v 10 hodin v sobotu vecer) + tik takovo pokladani lavabombu kolem domu..mohli ste logovat i modre hrace a z domu vas nepustili.. odpoved: je to tyden stara zalezitost, melo se to resit ihned, s obouma zastupci jak od pk, tak od bhw.. pravda je vzdy nekde uprostred..
Takhle moje pochození u leadera
v kostce, jakmile uberete nejakemu prskovy z bhw a citi, ze se ve vyrovnanem boji nechyta, nebo i v presile okamzity odbeh do gz + guards
Mozna, je chyba taky hodne v odpoutavani od pravidel pomoci rp.. Nemuze se oduvodnovat necista hra ch, jako rp.. potom by, kdejakej bugger, co smaze pk mohl byt uctivan, jako novy buh - extremni priklad :p
Jeste naposledy chci rict, ano sem pk, Ne nebrecim, jen sem napsal svuj nazor na dnesni ch, protoze se mi nezda, ze by tahle gilda mela nadale pusobit ve frakci
Leadera sem prvne nekontaktoval zamerne.. slysem sem, ze to nema moc cenu a taky, kolik leaderu od svejch gild by rusili vyhody "klukum z gildy"
Na zabihani do gz, at uz do hb, nebo cove,(i v presile) kdy prvni kroky v gz byli prolinany psanim guards - me bylo receno , ze to je takove nemastne neslasne.nic proti nicemu
kempeni domku (v 10 lidech) v te dobe, jeste bez cedule bezpravidloveho domu.treba 2 hodiny v kuse zdeni vchodu (v 10 hodin v sobotu vecer) + tik takovo pokladani lavabombu kolem domu..mohli ste logovat i modre hrace a z domu vas nepustili.. odpoved: je to tyden stara zalezitost, melo se to resit ihned, s obouma zastupci jak od pk, tak od bhw.. pravda je vzdy nekde uprostred..
Takhle moje pochození u leadera
v kostce, jakmile uberete nejakemu prskovy z bhw a citi, ze se ve vyrovnanem boji nechyta, nebo i v presile okamzity odbeh do gz + guards
Mozna, je chyba taky hodne v odpoutavani od pravidel pomoci rp.. Nemuze se oduvodnovat necista hra ch, jako rp.. potom by, kdejakej bugger, co smaze pk mohl byt uctivan, jako novy buh - extremni priklad :p
Jeste naposledy chci rict, ano sem pk, Ne nebrecim, jen sem napsal svuj nazor na dnesni ch, protoze se mi nezda, ze by tahle gilda mela nadale pusobit ve frakci
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
další 4 stránkový topik o tematu probraném v každém topiku dke se zmíní slovo pvp..
že vás to ještě baví:) počkejte si až frakce přejdou pdo dva leadery a vaše problémy se tim vyřeší.. aspon d oté doby než začnete nadávat na CH a O obecně:)
že vás to ještě baví:) počkejte si až frakce přejdou pdo dva leadery a vaše problémy se tim vyřeší.. aspon d oté doby než začnete nadávat na CH a O obecně:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
blbost ... rozhodnutí padlo o nás bez nás a já s ním nesouhlasil, frakci nám nesebrali ale na mojí žádost byla zrušena bo jsme nesouhlasili s prohřeškem za který jsme mněli být potrestániAlassea píše:ignorovani rozhodnuti leadru ...Castian píše:Za co sebrali empovi tehdy frakci? Skuste rict nekto kto o tom neco vi pls:)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Lucky píše: K Robinovi no povidas tu hezky, prej ve viru nechteli abys jim prznil gildu tema bhw, tak toho se drzme.
vir uz je zprzeny dost vic to snad nejde kdyz chodi s arandilem ))))))) jojo prasatka to sou
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ještě to není tak strašný...ještě nechodíme s tebou...King píše:Lucky píše: K Robinovi no povidas tu hezky, prej ve viru nechteli abys jim prznil gildu tema bhw, tak toho se drzme.
vir uz je zprzeny dost vic to snad nejde kdyz chodi s arandilem ))))))) jojo prasatka to sou
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!