Bhw - chaos?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

King píše:
Lucky píše: S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp jakoze ovlivnovani vasimi modraky neprimo napriklad natahovani/odtahovani monster na/od hrace/ů, boosty frakcnich hracu za modre pri/par_sekund_pred Ch/O. Dokonce mi vaseho prksa nafera healnul hanibal barkas ktery s vami beha a je jedna ruka ac neni gilda BHW.
muzu mit dotaz ?

proc bych ja jako modrak nemoh s o/ch zabijet pkcka ?
Zamysli se...Nemůže to psát z pohledu Oderu?:p
Správce charity válečníků
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Chovejte se jako lidi,noste eqipi nedělejte prasarny jen pro to aby jste někoho nasrali a namamonili si a rad vas budu potkavat v pvp...
Prozradis prosim, jaky ze to ekvipI bys rad lotil ?
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Raynor píše:...snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrovna byla pravda.Navzájem na sebe neůtočili a jeli jen ostatni pk)...
Ano. Zde by se dalo spekulovat o soudnosti, ale rozhodně jsem nebyl já ten, kterému chyběla. Ostatně Ti to vysvětlil Nycte.
Nycte píše:
Raynor píše:Ale prosimtě snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrov...
BHW s lawom? Doporucujem papat menej magic mushrooms
Raynor píše:
King píše:
Lucky píše: S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp jakoze ovlivnovani vasimi modraky neprimo napriklad natahovani/odtahovani monster na/od hrace/ů, boosty frakcnich hracu za modre pri/par_sekund_pred Ch/O. Dokonce mi vaseho prksa nafera healnul hanibal barkas ktery s vami beha a je jedna ruka ac neni gilda BHW.
muzu mit dotaz ?

proc bych ja jako modrak nemoh s o/ch zabijet pkcka ?
Zamysli se...Nemůže to psát z pohledu Oderu?:p
Přímo při O/CH bojích toto neprobíhá.
Pokud by to totiž probíhalo, tak při stylu/počtu příspěvků na DP foru směrem k nám (resp. naší frakci) by byl zahlcený page systém a viníci by seděli (spíš teda sekali). :wink:

Možná bych si dovolil vytrhnout z kontextu Nycteho větu a použil bych ji zde ještě jednou, tak tedy:
Nycte píše:Doporucujem papat menej magic mushrooms
způsobují totiž halucinace.

Edit: Sice mi Wrall neprohodil nic nikam, ale přesto se ani mne nelíbí, že Danaketh běhá na sumovi a je nahatý, proběhla diskuse. Nabídl mi rezignaci, do doby než obstará jezdítka a jakýs takýs ekvip. Nepřijal jsem ji, dostal pouze podmínku naharvení fame a jezdítek do budoucna. Pokud se to bude opakovat, pauza (na harvení famy a jezdítek) bude nevyhnutelná. Tak ho na tom hřbitově trošku šetřte :wink:
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Raynor píše:jen pro to aby jste někoho nasrali a namamonili si a
todle napise clovek co hraje aktivne pk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a noste equipy? rek bych ze hodne hated co sem ted videl ma skladacku tzn, u bhw ty +5 kosti sou vetsi/srovnatelnej (lootitelnej)equip...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

regis [bh] píše:
Raynor píše:...snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrovna byla pravda.Navzájem na sebe neůtočili a jeli jen ostatni pk)...
Ano. Zde by se dalo spekulovat o soudnosti, ale rozhodně jsem nebyl já ten, kterému chyběla. Ostatně Ti to vysvětlil Nycte.
Nycte píše:
Raynor píše:Ale prosimtě snad si nevěřil v Regisovu soudnost? Ja mu tuhle napsal že bhw behaji s lawem(což zrov...
BHW s lawom? Doporucujem papat menej magic mushrooms
Mě to nedá si nepostnout...já byl u toho, ba jsem byl přímo oběť toho, kdy z jedné strany mě blokoval Fufak, s jezdidlem, z druhé strany stál Nycte a z poslední čtvrté...no bohužel to jméno PK pala co běhal s Nyctem si fakt nevybavím, Blatos sekundoval vzadu a harmoval mě, po mé úspěšné smrti se obě skupiny rozutekly rozdílnými směry. LAW myslím , že šel attackovat Gaye...no to je fuk. Každopádně true story. Jako pobavili jsme se na mapě dost a Gayovi to nedalo, a že jde písnout Regisovi, nu stalo se a reakce taková jaká je.
Naposledy upravil(a) Mesmeric dne 18 úno 2010 23:49, celkem upraveno 1 x.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Alassea píše:
Raynor píše:jen pro to aby jste někoho nasrali a namamonili si a
todle napise clovek co hraje aktivne pk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a noste equipy? rek bych ze hodne hated co sem ted videl ma skladacku tzn, u bhw ty +5 kosti sou vetsi/srovnatelnej (lootitelnej)equip...
Jenze oni ty +5 kosti nenosej chapes )) ja casto nosim sutrovky , +7 zbrane a bloodko a někdy i black...Bavime se o cove pvp

edit:
A predevším ja nereprezentuju frakci
Naposledy upravil(a) Raynor dne 19 úno 2010 00:17, celkem upraveno 1 x.
Správce charity válečníků
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Mě to nedá si nepostnout........ taková jaká je.
A ja vedel ze to nevydrzis. :P Nebylo to jak pises, neharmil sem, ale dal ti mejsem a blokoval te. Paladin byl Bucket = ) A urcite to byla jasna spoluprace, jak psal Nycte....
Tracy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Tracy »

sou i svetle vyjimky :D
Styx
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styx »

Zalozeni topiku nemelo pusobit, jako zazalovani bhw, po neuspechu u leadera, chtel sem slyset nazory obecne vetsiny lidi a poukazat na jejich hrani + vyvolat napr. hromadnou reflexi :p ..
Leadera sem prvne nekontaktoval zamerne.. slysem sem, ze to nema moc cenu a taky, kolik leaderu od svejch gild by rusili vyhody "klukum z gildy"

Na zabihani do gz, at uz do hb, nebo cove,(i v presile) kdy prvni kroky v gz byli prolinany psanim guards - me bylo receno , ze to je takove nemastne neslasne.nic proti nicemu :D

kempeni domku (v 10 lidech) v te dobe, jeste bez cedule bezpravidloveho domu.treba 2 hodiny v kuse zdeni vchodu (v 10 hodin v sobotu vecer) + tik takovo pokladani lavabombu kolem domu..mohli ste logovat i modre hrace a z domu vas nepustili.. odpoved: je to tyden stara zalezitost, melo se to resit ihned, s obouma zastupci jak od pk, tak od bhw.. pravda je vzdy nekde uprostred..
Takhle moje pochození u leadera

v kostce, jakmile uberete nejakemu prskovy z bhw a citi, ze se ve vyrovnanem boji nechyta, nebo i v presile okamzity odbeh do gz + guards

Mozna, je chyba taky hodne v odpoutavani od pravidel pomoci rp.. Nemuze se oduvodnovat necista hra ch, jako rp.. potom by, kdejakej bugger, co smaze pk mohl byt uctivan, jako novy buh - extremni priklad :p

Jeste naposledy chci rict, ano sem pk, Ne nebrecim, jen sem napsal svuj nazor na dnesni ch, protoze se mi nezda, ze by tahle gilda mela nadale pusobit ve frakci
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Nahodou ulozto.cz je uplne v klidku.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Regis neni jedinej leader...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

další 4 stránkový topik o tematu probraném v každém topiku dke se zmíní slovo pvp..
že vás to ještě baví:) počkejte si až frakce přejdou pdo dva leadery a vaše problémy se tim vyřeší.. aspon d oté doby než začnete nadávat na CH a O obecně:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Tracy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Tracy »

a furt sem se tu na sebe krom tech rizku nic nedozvedel :)
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Tracy píše:a furt sem se tu na sebe krom tech rizku nic nedozvedel :)
No heled se, reknu ti to takhle - nenosis ani ty blby +5 kosti.
Tracy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Tracy »

a zase jen ty komentujes :D no jo +5 kosti sou na me moc velkej mamon :D
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Alassea píše:u bhw ty +5 kosti sou vetsi/srovnatelnej (lootitelnej)equip...
to urcite aj ta 1 verite cast medzi iron kompletom co nosi vacsina bhw.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

to urcite aj ta 1 verite cast medzi iron kompletom co nosi vacsina bhw.
A dost, jmenuj, ktera ze vetsina nosi ty iron komplety. Nechci cist zadny vytacky ani vyhovorky, ale jmena tech lidi s tim ironem.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Alassea píše:
Castian píše:Za co sebrali empovi tehdy frakci? Skuste rict nekto kto o tom neco vi pls:)
ignorovani rozhodnuti leadru ...
blbost ... rozhodnutí padlo o nás bez nás a já s ním nesouhlasil, frakci nám nesebrali ale na mojí žádost byla zrušena bo jsme nesouhlasili s prohřeškem za který jsme mněli být potrestáni
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Lucky píše: K Robinovi no povidas tu hezky, prej ve viru nechteli abys jim prznil gildu tema bhw, tak toho se drzme.

vir uz je zprzeny dost vic to snad nejde kdyz chodi s arandilem :)))))))) jojo prasatka to sou
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

King píše:
Lucky píše: K Robinovi no povidas tu hezky, prej ve viru nechteli abys jim prznil gildu tema bhw, tak toho se drzme.

vir uz je zprzeny dost vic to snad nejde kdyz chodi s arandilem :)))))))) jojo prasatka to sou
Ještě to není tak strašný...ještě nechodíme s tebou...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Odpovědět