Despice deed
Despice deed
Po projití despu mám v batůžku despice deed a nechce zmizet. Má někdo radu jak se ho zbavit?
Poklikání, relog nefunguje. Víc mě nenapadlo co bych s tím mohla udělat.
Poklikání, relog nefunguje. Víc mě nenapadlo co bych s tím mohla udělat.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
me teda obecne tyhle veci v baglu docela stvou, kazdej quest hodi do baglu cob, kterej se znova zobrazi pri kazdym nalognuti - to to nejde udelat jako starsi qsty pomoci nejakyho flagu..? nebo proc se to ted dela takhle?
neslo by pripadne nekam hodit nejaky npc, ktery by vsechny tyhle itemy z baglu mazlo..?
neslo by pripadne nekam hodit nejaky npc, ktery by vsechny tyhle itemy z baglu mazlo..?
hemeneks more gadzo vazelina!
Ten deed mimo dung zonu (lepe recenu tusim mimo underground prostory) 2x kliknes a zmizi sam. (bacha, v domku mozna jsi "underground", ale ve meste/za mestem na 100% ne.Dave Lister píše:neslo by pripadne nekam hodit nejaky npc, ktery by vsechny tyhle itemy z baglu mazlo..?
Kdyby neslo, pisni mi sem pozici kdes to zkousel.
k ostatnim - klidne ti to NPC na tyhle veci udelam, ale ne hned, a druhak se musim prvne kouknout jestli to pak neni zneuzitelny (na opakovani vynosneho zacatku questu apod. - tyhle questiky neznam...)
Treti (a asi nejlepsi) moznost - tyhle invis veci muzu udelat ze je to pri restartu presoupne nekam uplne do rohu bagliku
srbqf
Interne pouziva, ale porad je to jen 64 bitu + 3 cisla pouzitelne...Dexxter píše:quest book sa uz nepouziva? teda, on sa nepouzival ani po jeho vytvoreni
Spis udelam to, ze ty "cobby" bych predelal na neco jineho s grafikou jako mala mince, proste neco co neprudi.
2Wallace: Despise deed se od ostatnich lisi - je viditelny a non-movable, a je tam kvuli tomu, aby to pak schodilo naveseny event z postavy. Takze to 2x klik mimo dung zonu ho nezneviditelni, ale zrusi (a oddela ten event, proto tam ten deed je)
srbqf
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: