Nová změna PF.
Nová změna PF.
Je záměrný , když někomu vlezu do PF se zrcadlem , aby na mě bez trestně mohl kouzlit. A když ho zabiju, tak dostanu kill ? Normálně bych to neřešil ale při dnešní ceně výkupu killu...
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová změna PF.
myslim ze by to nemalo tak fungovat....malo by to iba odrazit paralyze efekt steny respektive znicit a nic ine nespravit...Miki píše:Je záměrný , když někomu vlezu do PF se zrcadlem , aby na mě bez trestně mohl kouzlit. A když ho zabiju, tak dostanu kill ? Normálně bych to neřešil ale při dnešní ceně výkupu killu...
No já jsem vlezl do te PF se zrcátkem , ji to parnulo , ona hodila harm na mě, a já ji zabil a najednou criminal a - 15k karmy.Stich píše:myslim ze by to nemalo tak fungovat....malo by to iba odrazit paralyze efekt steny respektive znicit a nic ine nespravit...Miki píše:Je záměrný , když někomu vlezu do PF se zrcadlem , aby na mě bez trestně mohl kouzlit. A když ho zabiju, tak dostanu kill ? Normálně bych to neřešil ale při dnešní ceně výkupu killu...
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tak to potom ma asi nieco s tou zmenou stienMiki píše:No já jsem vlezl do te PF se zrcátkem , ji to parnulo , ona hodila harm na mě, a já ji zabil a najednou criminal a - 15k karmy.Stich píše:myslim ze by to nemalo tak fungovat....malo by to iba odrazit paralyze efekt steny respektive znicit a nic ine nespravit...Miki píše:Je záměrný , když někomu vlezu do PF se zrcadlem , aby na mě bez trestně mohl kouzlit. A když ho zabiju, tak dostanu kill ? Normálně bych to neřešil ale při dnešní ceně výkupu killu...
btw dufam ze to rychlo upravia naspat
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: