jo jasne a to ze tam chodili lidi max v blecku nebo +15 kompletech nepises co? jediny dva ktery meli lepsi armory to vyhraly, i kdyz je pravda ze meli minotaurky a na 3. miste byl ten s +15 kompletem a chaos stitem pokud se nepletu :ppNeom píše:muze pokud ji ma ale je pravda ze lotnout se neda takze to je vyhoda celkem velka a nerikam to abych si pomohl bo ji taky muzu pouzit ale na poslednim turnaji bylo krasne videt jak to je s minotaurkama.. kdo ji mel byl nahore kdo ne byl doleBleda tvar píše:No pokud vim, pal muze minotaurku stejne jako war...
Skupinovy turnaj Palu a Waru
sile, prosimte, napis sem rozdili mezi honourem a berserkou, aby pak bylo videt kdo ma jaky zvyhodneni :p nehlede na to ze k honourovi jde vzit stit :pSilence píše:Protiklad Honoura je Berserka, ne Minotaurka. A její povolení je silné znevýhodnění pala. Moc to kroutíš.John píše:K minotaurce, nevidim duvod ji zakazovat, v dungach sem tam spadne, pada taky z war Questu, je NB do 7 nebo 8 nabiti, po kazde smrti nabiti straci (je-li nasazena v ruce), zakazovat ji jen proto ze se neda lotnout a urcitou mirou tak diskriminovat wara (bo pal muze vzit honoura +20str a nejaky skilly) je taky blbost, jestli ji poradatel zakaze nezbude mi nic jinyho nez se prizpusobit... ale kdyz uz takovej item je a ma jeste porad drop nechapu proc ji kdekoliv zakazovat...
K NB minotauru, ten bych zakazal protoze je uz nesehnatelnej, ma supportackej AR (ar minotauru + jeho nabiti)...
btw. kdyz muj team nekdo porazi tak mu klidne moji minotaurku dam...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Bleda tvar
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mensi upresneni ohledne NB zbrani, pokud si ji vezmete a boj prohrajete, musite ji odevzdat souperi. Takze NB minotaurku ano, ale pokud prohrajete tak o ni prichazite.
Je jen na vas jestli to riziko podstoupite.
U zbroji se nic nemeni, zakazane NB (vyjimka sou hadry).
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Nesezral jsi Salamounovo tentonoc? Tohle reseni se mi libiDelarock píše:Mensi upresneni ohledne NB zbrani, pokud si ji vezmete a boj prohrajete, musite ji odevzdat souperi. Takze NB minotaurku ano, ale pokud prohrajete tak o ni prichazite.
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Nevim ale exkrementofilie epatri mezi jeho hobby.Imp aen Cillin píše:Nesezral jsi Salamounovo tentonoc? Tohle reseni se mi libiDelarock píše:Mensi upresneni ohledne NB zbrani, pokud si ji vezmete a boj prohrajete, musite ji odevzdat souperi. Takze NB minotaurku ano, ale pokud prohrajete tak o ni prichazite.
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
No mezi moje taky ne, ale vzhledem k myticke povaze exkrementu, o kterych mluvim (mimochodem, tomu se rika koprofilie) bych v tomto presne urcenem pripade nebyl zcela proti (resp jsem nebyl, vzhledem k tomu, co se o me rika :p)Acarus píše:Nevim ale exkrementofilie epatri mezi jeho hobby.Imp aen Cillin píše:Nesezral jsi Salamounovo tentonoc? Tohle reseni se mi libiDelarock píše:Mensi upresneni ohledne NB zbrani, pokud si ji vezmete a boj prohrajete, musite ji odevzdat souperi. Takze NB minotaurku ano, ale pokud prohrajete tak o ni prichazite.
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
ja bych zase zakazal brneni, protoze na nej maji jen ti bohati
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Armory a stit: vsechno non nb, CH/O stit povolen.
Zbrane: vse, pokud vezmete nb zbran a prohrajete - odevzdate ji souperi (nebo vam bude odebrana)
Zver: pouze Kun/Llama/Mustang, v jednu chvili muzete mit odshrinknuto max 1 zvire.
Bandy: team dostane 30 bandazi.
Drinky: 1TMR a 2MR / paladin (2 palatove 2TMR a 4MR, ...), GH si kazdy prineste dle uvazeni, gs taktez, LAVABOMBY, EXPLOZE atd. ZAKAZANO
Sperky: povoleno vse
Regy: prineste si dle uvazeni.
Jidlo: zakazano vse, SALATY i RYBY
Hud.nastroje: zakazano
Zbrane: vse, pokud vezmete nb zbran a prohrajete - odevzdate ji souperi (nebo vam bude odebrana)
Zver: pouze Kun/Llama/Mustang, v jednu chvili muzete mit odshrinknuto max 1 zvire.
Bandy: team dostane 30 bandazi.
Drinky: 1TMR a 2MR / paladin (2 palatove 2TMR a 4MR, ...), GH si kazdy prineste dle uvazeni, gs taktez, LAVABOMBY, EXPLOZE atd. ZAKAZANO
Sperky: povoleno vse
Regy: prineste si dle uvazeni.
Jidlo: zakazano vse, SALATY i RYBY
Hud.nastroje: zakazano
Naposledy upravil(a) Delarock dne 29 říj 2006 18:26, celkem upraveno 1 x.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
-
-
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
prihlasuji nas team Ja John junior (War)Delarock píše:Mensi upresneni ohledne NB zbrani, pokud si ji vezmete a boj prohrajete, musite ji odevzdat souperi. Takze NB minotaurku ano, ale pokud prohrajete tak o ni prichazite.
Smeagol (Pal)
Wilson (War)