cau,,,,,am tkaovy problem lognu postavu a hned mi to vyhodi hlasku"Uo client performend an unrecoverable invalid operation.termiante"
edit: tu fotka
http://www.ulozto.cz/3719553/picovinka.jpg
nejde lognut:o)
nejde lognut:o)
Naposledy upravil(a) Jiri dne 19.01.2010 20:24:48, celkem upraveno 1 x.
Zkus pres klienta bez niceho, pokud to nejde, tak Sphereclient, pokud se povede, udelej par kroku.
Pokud se nepovede, smazni adresar Desktop pod instalaci UO (prvne si ho zazalohuj, aspon macros.nevimjakapripona).
Pokud nepomuze ani jedno z toho, pisni mi do PM postavu a acc (ale az potom, vetsinou pomuze cistej klient a/nebo smazani toho desktopu)
Pokud se nepovede, smazni adresar Desktop pod instalaci UO (prvne si ho zazalohuj, aspon macros.nevimjakapripona).
Pokud nepomuze ani jedno z toho, pisni mi do PM postavu a acc (ale az potom, vetsinou pomuze cistej klient a/nebo smazani toho desktopu)
srbqf
Toz ja se pridam s dotazem take. (Doufam ze to autorovi topicku nebude vadit nechci zakladat novy)
Vzdy kdyz nalognu jednu starsi postavu tak mi vyskace v journalu hafo hlasek typu: "XY has retarded from the batlle."
Kvuli fotecce jsem ji ted lognul a vypadlo tech hlasek jen par, ale vetsinou mi popisou cely journal.
http://www.milouch.cz/image.jpg
Dokonce se mi pri nalogovani jednou pripsal kill, ale nejak jsem to neresil bo jsem mel gp a vykoupil si ho. ted by bylo hur
Otazka zni: cimpak si to zaslouzim?
Vzdy kdyz nalognu jednu starsi postavu tak mi vyskace v journalu hafo hlasek typu: "XY has retarded from the batlle."
Kvuli fotecce jsem ji ted lognul a vypadlo tech hlasek jen par, ale vetsinou mi popisou cely journal.
http://www.milouch.cz/image.jpg
Dokonce se mi pri nalogovani jednou pripsal kill, ale nejak jsem to neresil bo jsem mel gp a vykoupil si ho. ted by bylo hur

STane se kdyz se premnozi memoryitemy. Divne ze pred nedavnem jsem je wipoval.Sajx píše:Toz ja se pridam s dotazem take. (Doufam ze to autorovi topicku nebude vadit nechci zakladat novy)
Pokud dostanes neopravneny kill tak staci napsat, resit se to da. (radsi PM nez page teda), idealne den pote (protoze logy se standardne zpracovavaji v noci, ziskat je driv znamena hrabat na serveru ve spicce coz neni dobre.
Jinak mi muzes hodit uid te postavy ktera to dela do PM ale nic neslibuju...
srbqf
Mam hroznej problem: uo client performed an unrecoverable invalid operation Terminate?? ANo NE???
Vzdycky se mi to obejevi kdyz chci lognout normalne zvolim si postavu Entering Britania a pak se objevi tohle
((
Ale kdyz si lognu jinej acc tak to lognu v pohode takze vubec nechapu a chce se mi brecet.
Vzdycky se mi to obejevi kdyz chci lognout normalne zvolim si postavu Entering Britania a pak se objevi tohle

Ale kdyz si lognu jinej acc tak to lognu v pohode takze vubec nechapu a chce se mi brecet.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
"smazej" (rozumej, zazalohuj, presun nekam jinam) desktop, a zkuz to znova. Nejspis mas poskozeny profil v klientovy.Darkness píše:Mam hroznej problem: uo client performed an unrecoverable invalid operation Terminate?? ANo NE???
Vzdycky se mi to obejevi kdyz chci lognout normalne zvolim si postavu Entering Britania a pak se objevi tohle((
PS: Prosim vyjadrujte se k tematu..