HUH?Hunter píše:BOLKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
IRC
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
O orly? mam se jako bat? A co jako melo/ma to bejt DP IRC, ne Loozers IRC (ten ma svuj kanal), takze nechapu rozdavani CAcek jen pro lidi z Loozru, kteri ty bany davaj jak se jim zachce jen pro svoje pobaveni. Tak proto sem napsal jedno slovo, kterejch tu x lidi napsalo vic nez ja, takze si tyhle reci nech pro nekoho jinyho a nebo buzeruj kazdyho a ne ze si dycky vyberes jen me ...Redd píše:Wilson: Pokud se nezačneš vyjadřovat o ostatních lidech trochu lépe, tak budeš mít ban i tady.
// Mrkni na datum toho postu: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 546#127546
Edit: Ja netvrdim ze to neni v pravidlech, ale pouzil sem 1 sproste slovo po opravdu hooodne dlouhe dobe a este to bylo ucelne, lidi kterych se to tykalo vedi, ale ty si tu musis zas na me honit Ego jak si proste big GM, ze si neco vic nez ja ...
Naposledy upravil(a) Wilson dne 29 led 2010 02:32, celkem upraveno 3 x.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
O orly, podle vzoru o pány, správně.Wilson píše:O Orly?
Jinak je to http://en.wikipedia.org/wiki/O_RLY%3F
post++;
Re: IRC
ponevadz byli problemy s ircnet, tak se trochu movla mistnost
irc.darkparadise.cz
port 6667
#dp
irc.darkparadise.cz
port 6667
#dp
Jasně Bany sou zdarma )) ale příště bych si ho mohl dát do košiku sám, a né že mi ho pošlete....
Co založit místnost "UM" ?
Pro lidi kterých ste se přežraly, pro ty jež Vás urážeji ( třeba i jen tim že Vás nutí se zamyslet ), pro ty jež jsou Utiskovanou menšinou, od té většiny..?
Hoši hoši ste jako malý
Pro lidi kterých ste se přežraly, pro ty jež Vás urážeji ( třeba i jen tim že Vás nutí se zamyslet ), pro ty jež jsou Utiskovanou menšinou, od té většiny..?
Hoši hoši ste jako malý
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsi ban, protoze tvoje blaboly bohate staci, kdyz budou spamovat forum. Promin byla to svobodna vule ten ban:(
Driana píše:Co založit místnost "UM" ?
:P
Hoši hoši ste jako malý :D
Kód: Vybrat vše
[20:55] Rod_Sacketts: Hmm, kluci.. kdyby ste se snazily byt ted omezovany... je to meje chyba, prave si zapaluju cigaretu
A že si toho omezování všiml až když sem dokouřil..?Wizzy píše:Driana píše:Co založit místnost "UM" ?
Hoši hoši ste jako malýZa tohle ti Wilson dal ban, omezoval si jeho svobodu.Kód: Vybrat vše
[20:55] Rod_Sacketts: Hmm, kluci.. kdyby ste se snazily byt ted omezovany... je to meje chyba, prave si zapaluju cigaretu
Asi to bude tim že ty atomy výparů z cigarety k němu došly později
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem "atomy výparů" to je na červenou kroniku... :p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Tim to vas vsechny zveme na dp kanal irc, kde se tyto zabavne invidua vyskytuji a o dobre dialogy neni nouze:)
Wilson byl vzdycky pomalejsiDriana píše: A že si toho omezování všiml až když sem dokouřil..?
Asi to bude tim že ty atomy výparů z cigarety k němu došly později :roll:
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Dyk tam nikdo neni
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(