Nejlepsi PvPeri

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Nejlepsi PvPeri

Příspěvek od Michaels »

tak kdo z vas je ten nej
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

No z wampu to ty nejses neboj walle )
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

8===================================================o
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

merite to v palcich nebo v centimetrech?
hemeneks more gadzo vazelina!
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

j ze jich v pvp beha hodne :p
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Hodmal píše:No z wampu to ty nejses neboj walle )
furt behas s ickem ci co to bylo na to probihani jak si za to mel ban ?:p

kdyz to vemu z pohledu nekoho kdo behal naposledy dva roky zpatky (ale who cares, kdyz dp vypadalo stejne uplne :p)

cler - hunter, kve, tatka smoula*
mag - nikdo nic poradne
nekr - nycte, tomb, emp*
hunter - drtikol**
warr - lettlos, kve, hunter, wilson*
pala - hunter za mamon palata kdyz teda nepodnikal 1v10 s cove pvperama a pak nam nenadaval kde sme :p
vamp - silence, sejra*

*dp pvp bylo tezce sux, ale tyhle zminovany byli, z toho scrubu vsude v cove/bh guildhousu, trochu lepsi :p
** BAZINGA!

ale 2 roky zpatky no, takze sem napsal jen fakt lidi co se mi vryli do pameti ze neco zahrali :p

... Vision vs Speech test ...
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Dave Lister píše:merite to v palcich nebo v centimetrech?
to je úplne fuk,... ja ho mám najváčší ;P

8===================================================o
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Xamien, Armir(bo Amir ? proste CH kler, nejlepsi co kdy hral:p), Nait, Eleshar, Stistko, Maghor, Schatus - nebo jak se ten order rang menoval? leader byl... Asmodai(a jeho mag co s nim behal... uz nevim nick), Wallace, dal si ted z fleku asi nevzpomenu bohuzel.
Wizzy píše: nekr -tomb, emp*
Tomb co behal se speedhackem? Nebo nakej lepsi?
Naposledy upravil(a) Martini dne 12.02.2010 14:10:13, celkem upraveno 1 x.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Mancubus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mancubus »

Martini píše:Xamien, Armir(bo Amir ? proste CH kler, nejlepsi co kdy hral), Nait, Eleshar, Stistko, Maghor, Schatus - nebo jak se ten order rang menoval? leader byl... Asmodai(a jeho mag co s nim behal... uz nevim nick), Wallace, dal si ted z fleku asi nevzpomenu bohuzel.
Zapomnel jsi sem linknout jeste vypis z prohresku, kde je jasne napsano, ze jsem zneuzil sh v pvp, ale to urcite udela johny matovic :) :) Ja to udelam za nej, aby se nemusel namahat to hledat ->

09.08.2006 23:44 Mancubus 590d76 - Zneuziti funkci externiho programu. Ip a z ni logujici ucty zablokovany a budou smazany.Tzn. ucet nightmareuo2 a ben4

Abych jasne objasnil tento prohresek, lidi zacli hrozne brecet jak beham rychle (za postavu Nikiriday) a tak me Acar zacal merit, nicmene me meril i za ranga se kterym jsem velmi aktivne tamoval. A tamovani v lagach je celkem nuda. Trva to dlouho, nez clovek dobehne ke spawnu tak se 2x otoci zeme kolem svy osy a tak co udelal chytry clovek (ja :p)? Zapne sw. Konec pohadky uz kazdy jasne vidi z prohresku :)

Btw Acar by se k tomu moh vyjadrit pokud si to pamatuje, pripadne pokud ma nekde podrobnosti, aby mi to treba potvrdil/vyvratil. Mohlo by to vnest do srdce Johny Matovice, Martiniho a meho klid :)
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Asmodaj je mym cler pvp hrdinou
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

Mrakoplas píše:Asmodaj je mym cler pvp hrdinou
napodobne, nevidel sem v pvp lepsiho klerika si pamatuju jak behali asi v 5, samy plech a on a my na ne vzdycky s orderem nabehli v 8 +- a pokazde nas po jednom rozsekaly do jednoho :)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mancubus píše:
Martini píše:Xamien, Armir(bo Amir ? proste CH kler, nejlepsi co kdy hral), Nait, Eleshar, Stistko, Maghor, Schatus - nebo jak se ten order rang menoval? leader byl... Asmodai(a jeho mag co s nim behal... uz nevim nick), Wallace, dal si ted z fleku asi nevzpomenu bohuzel.
Zapomnel jsi sem linknout jeste vypis z prohresku, kde je jasne napsano, ze jsem zneuzil sh v pvp, ale to urcite udela johny matovic :) :) Ja to udelam za nej, aby se nemusel namahat to hledat ->

09.08.2006 23:44 Mancubus 590d76 - Zneuziti funkci externiho programu. Ip a z ni logujici ucty zablokovany a budou smazany.Tzn. ucet nightmareuo2 a ben4

Abych jasne objasnil tento prohresek, lidi zacli hrozne brecet jak beham rychle (za postavu Nikiriday) a tak me Acar zacal merit, nicmene me meril i za ranga se kterym jsem velmi aktivne tamoval. A tamovani v lagach je celkem nuda. Trva to dlouho, nez clovek dobehne ke spawnu tak se 2x otoci zeme kolem svy osy a tak co udelal chytry clovek (ja :p)? Zapne sw. Konec pohadky uz kazdy jasne vidi z prohresku :)

Btw Acar by se k tomu moh vyjadrit pokud si to pamatuje, pripadne pokud ma nekde podrobnosti, aby mi to treba potvrdil/vyvratil. Mohlo by to vnest do srdce Johny Matovice, Martiniho a meho klid :)
Jeste ja te mam rad
Je fakt, ze lidi jako ty, kteri vidi uo jako jednicky a nuly a jsou schopni az vseho schopni, sou me proti srsti a je me uplne jedno, ze by si byl dobry hrac i bez toho, protoze te mam uz zafixovanyho takhle
Ze ti to je jedno chapu, neboj :wink:

Jen jeste dotaz, vybrecel ti milost empair potom?
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Cler: dnes asi Snouw.
Mag: Wrall, nikdo lepsi to neklika.
Nekr: Tomb a mozna za nim Nycte.
Palat: Neznam dobreho pala
Craft: Jasne ze Miramar! velka poklona ;p
War: Neznam dobreho wara
Vamp: Kdysi Wizzy a za meho casu snad i ja, ted uz neznam dobreho vampa.
Rang: Drtikol a daleko za nim bobr :p
Drtikol otevrel oči mnoha pvperum, od te doby co sem videl jeho vykony ... sem si chtel zalozit ranga... a ted kdyz se zrusil nb dul tak zavreli branu v cove :'(
ach to by jeden zaplakal.
Naposledy upravil(a) Lucky dne 24.01.2010 11:53:46, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

drtikol opravdu elitni:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Pro mě to za mága uměl nejlépe Nait a za clera Eleshar :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

mag Belfur II war Rian
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

ja
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Cler: Snow.
Mag: Nait, Obi-Wan
Nekr: Nycte, Abadon, Drive se mi hodne libil taky jeden negr nevím jeho jmeno zacinalo va V stal hodne u hb vzdycky:)
Palat: Neznam dobreho pala
War: Vybornej byl Jeremy i v pohode kluk no ale John byl John:)
Vamp: wizzy asi a ted mozna wallce
Rang: Arino, OMG, Drtikol:D
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Tharr
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Tharr »

Rang: Drtikol a daleko za nim bobr :p

dík :-*
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Jestli pvper, tak Wizzy za vampa, z mého pohledunikdy se na DP nic lepšího neobjevilo. Ostatně i jiný postavy hrával předobře, velemocně, třeba ranga, když ho náhodou někdy někde lognul.

Jinak ovšem klasiky - Tribonwar (Pětibon, se starým bugnutým medailonem), LaMagranegr (zlej), Onlymag (nikdynekončící skill, i když logne co dva roky), Naitmag (za Schata), Vicesrang a jeho redmage (v původním Destu i jinde), Xammag se Stoupounegr (duo), Elecler (své první doby, vše na co šáhl), Taťkacler s Wilznemwar (správná dvojka slídilů), Asmocler (s tím prskem kdotobyl), Nyctenegr (nutnozmínit), a rozhodně Suicide (a jeho pvp skill aka makro na oběh hb a zpět do domku). A jistě řada jiných, ono to bude spíš o vzpomínách na lidi, ten skill byl vždycky relativní - záleží nejen kdo jak běhá, ale i s kým a proti komu běhá.

Ještějinak - mně se obecně nejlíp běhalo:
a) s Mamonstvem (všichni bez výjimky, s výjimkou Sejry, když logl mága na dobíhání dungu ;P)
b) za Schata/Xama (to nedlouhé období pvp slušnosti a hraní pro hraní - na které tak rád vzpomínal slavný pvper Mir, i když v tý době ještě vůbec nehrál).

Ani jedno (a, b) nemusí mít nutně co dočinění s nějakým obecným uber pvp skillem, tím méně mým, ovšem bylo to nejzábavnější pvp, co jsem hrával. Tedy na DP.

Tak to působilo na mě. Nezajímaj mě komentáře, že to tak nebylo. Protože klidně nebylo, souhlasim s váma ;P Whatever.
Nexios
Odpovědět