Block account

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Block account

Příspěvek od Petrkov »

Vysvětli mě, jak člověk může dostan ban za to, že dostane věci od bratránce za spoluúčast u krádeže, když u ničeho neasistoval a jen ty věci dostal???

edit: Prosim necenzurovat
Malbord
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malbord »

Možná tohle no:

Mezi nejzávažnější prohřešky řadíme vykrádání hráčských domů a zároveň podílení se na jakoukékoliv manipulaci (též nákup) s takto kradenými předměty. Accounty těchto postav jsou automaticky mazány.

Nevim jak si na tom ty ale tohle mě jen napadlo :wink:
Keiko
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Keiko »

Malbord píše:Možná tohle no:

Mezi nejzávažnější prohřešky řadíme vykrádání hráčských domů a zároveň podílení se na jakoukékoliv manipulaci (též nákup) s takto kradenými předměty. Accounty těchto postav jsou automaticky mazány.

Jako divej mas kamose rekneme me reknu ahoj kamo koncim s Uo nechtel bys veci chodim stebou dungy atd pomahal jsi my atd a druhy den ty da nejake GM block ACC zanic zato ze jsi dostal veci toto je trochu na hlavu ne jak muzes vedet ze ja zrovna vykradl barak kdyz jsem ho nevykradl a mel jsem klice rekni jak to je pak kradez
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Takze kdyz me pred pul rokem Shart vykrad pres acc Fenryra a ty lidi to od nej koupili ty veci, co mi vzal. Tak by je vsechny meli smazat?:)
Keiko
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Keiko »

ale vis co je drsne jak muzes vykradnou barak od kterych mas klic jak tomuhle muze rict GM kradez vsak pokud mas klic tak jsi jako by majitel toho baraku mas pristupnost do toho baraku takze i kdyby jsi vzal vsechny veci co v baracku ma tak to neni kradez protoze snad ten doticny co mu dal klice od baraku tak muze vzit co chce takze to neni kradez ale vis proc to tak je presne Suport oto tu jde Suport kdyz napises ty Gmku ze ti ukradly veci z baraku tak myslis ze ot budou resit:Dcely zhavy
Acarus

Příspěvek od Acarus »

jojo smutnej pribeh skoncil. Jiste si o nicem nevedel odkud to je a jsi nevinej jako Jezis. Ja se proti tobe spikl a zabanoval te nepravem, tak to je no a nikdo ti to nevyvrati...
Zamčeno