Rozarka píše:Dobrý den,rád bych trochu rozproudil diskuzi o tom, jaký z emulátorů se více hodí pro náš skvělý server Dark Paradise. Podle mě už je Sphera moc zastaralá, a konkurenti (_ a podobní) jsou ve značných výhodách. Jelikož _ asi před rokem či dvěma přecházel na novou verzi POLu, tak si k sobě přetáhl i více nových lidí. Sphere už zas tak výkonná v dnešní době není a jestli si všímám dobře, tak hráčů pomalu ale jistě taky ubývá. Kdyby se DP postavilo třeba na RunUO bylo by vše OK a nezapadali bychom tolik někam do neznáma. Já vím, že se mi to tu asi kecá když já to předělávat nebudu, ale myslím,že je potřeba se nad tím zamyslet...
Děkuji za pozornost a přeji šťastné a veselé Vánoce všem !
RunUO jo? Tak si vezmeme DP2 hrávalo hmm 100+ hráčů, když to přeženu na spheře.. Rybka prej měl chyby ve skriptech, sphera byla zastaralá. Supr nápad přešlo se na RunUO z počátku hrávalo hmm 30-40 hráčů. Bohužel "mocný" nápad se nezdařil nikdo nevěděl, co runUO poádně umí, Fishík už neskriptoval.. Poutník u toho vydržel chvíli a tak to šlo celé do háje.. ještě tak tři měsíce zpět tam hrávalo ve špičce 8 lidí..ted sice o něco více, ale vše se přechodem na runUO pokazilo. Ano, RunUO má spoustu možností, spoustu nových itemů..příšer, ale je to uplně něco jinhéo.. Myslím si, že bys o spoustu hráčů přišel. Sphera je sphera..at už je zbugovaná nebo ne - Má prostě své kouzlo... Neměnil bych. Už jednou jsem měnil a stálo to za prd...
Můj výkřik do tmy..třeba mě ukamenujte..
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
ver mi ze runuo se da predelat tak ze nepoznas jestli hrajes na sphere nebo na runuo dp by slo predelat uplne sice by tu bylo par nutnych velkych prekopavek jako treba system kouzleni kterej je na runuo uplne jinej + tech par upravenejch skilu + vypnout rezisty na ohen,jed apoda pak uz jen dodelat itemi a nejakej prevod sphere savu na runuo savy
nikdo te tu nenuti hrat, nikdo te tu nenuti postovat. Spousta lidi je tu rado a jsou radi ze pro nas GM stale delaji dost veci, ze to tu drzi pri zivote, ikdyz jim do toho postuje typ lidi jako jsi ty