Nová rasa

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Night Storm píše:
Raynor píše:
Night Storm píše: omfg rofl lol kdy to gm vybira...
Support? )
tak jako nvm v cem :p podle me to neni moc vyhoda byt gm.. spis bremeno ale kdyz to nekdo neumi tak nechapu proc to gm dela..

s timto pristupem to lepsi nebude nikdy
Nighte, nechci se navážet do tebe, neznám tě, ale nemám rád, když se někdo naváží... Víš, já být GM, asi už to dávno položím. Pochopíš/te, že GM jakékoliv, se nikdy všem hráčům nezavděčí, i kdyby scriptily, questovali, vytvářeli nové věci/postavy/questy/dungy/cokoliv 24h. denně?
Vážně nejsem vlezdoprdelka GM, ale nezávidím jim a vděčím jim za to, že se o to starají tak jak se starají, nemuseli by vůbec, je to jejich čas, určitě spoustu nervů, trápení, mučení, že něco nejde, že něco nefunguje jak má, že zas někdo otravuje, že zas někdo brečí, že zas prudí stará :D . Opravdu nevím o co Vám jde. Na DP je toho dost k dělání a když už tak strašně máte všechny postavy na max (o čemž silně pochybuju), všechny questy a (musím být sprostý) posranej mamon, tak dělejte něco pro druhé. Vymýšlejte questy, ber lidi do dungu nové, co to ještě neznají (zvěte je do guildy) atd. možností je spousta, nápadů ještě víc a ne jenom ten váš posranej styl "mě to nejde, můžou za to GM" .."Aaa tady je nuda, můžou za to GM, že nejsou questy" .. Zamyslete se třeba nad tím, že to GM třeba zrovna řeší problémy v práci, nebo finanční potíže, nebo cokoliv jiného, co jste třeba řešili nedávno vy a nikdo se do vás nenavážel. Ono je strašně lehký kritizovat druhý, ale co začít u sebe?

Edit: pár chybek
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

ja to vsechno chapu ze je to HC ale kdyz na to nema tak at to necha bejt.. to snad neni navazeni. jen muj nazor a od toho forum je.

jako promin ale aby gm napsalo na forum ze hraci si s nicim neprijdou a ze nic nevymysli, nic nenascripti a ze on sam to neumi.... trochu :lol:
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Night Storm píše:ja to vsechno chapu ze je to HC ale kdyz na to nema tak at to necha bejt.. to snad neni navazeni. jen muj nazor a od toho forum je.

jako promin ale aby gm napsalo na forum ze hraci si s nicim neprijdou a ze nic nevymysli, nic nenascripti a ze on sam to neumi.... trochu :lol:
Ehm, ted jen trochu stranou, když nastoupíš do nové práce, dám příklad programátor a předtím jsi třeba jen studoval, taky budeš hned profík? Já myslel, že celý život je pokus omyl pokus omyl pokus omyl. Sakra tak nech tady toho (podle mě) dost velkýho navážení se, logni svoji sféru a scriptuj. Uvidíme co se ti podaří za nový quest, itemy, dungy ok?

A ještě k tomu "neumí" podle mě je obdivuhodný, že právě GM přizná, že to neuměl/neumí, věřím tomu, že ta dnešní komunita ve většině případů by řekla: "To nejde, to koule neumí" "Nemám čas" Nebo podobný blábol, je prima, když člověk umí přiznat, že to neuměl.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Night Storm píše: omfg rofl lol kdy to gm vybira...
tak ja se teda priznam, ja to delam kvuli prikazum .add, .set amount a .set attr 04.
srbqf
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Night Storm píše:ja to vsechno chapu ze je to HC ale kdyz na to nema tak at to necha bejt.. to snad neni navazeni. jen muj nazor a od toho forum je.

Trochu... tak trochu zapomínáš, že tohle je neoficiální neplacený server, kde GM dělají vše ve svém volném čase ze své vlastní dobré vůle. Když jím budeš slušně platit určitě ti něco lepšího udělají.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Luxiane, dokázal jsi ve svym životě už něco? Nemyslím tím urážení někoho, rozbíjení věcí svou neopatrností atd., ale opravdu něco vytvořit. Mám na mysli situaci, kdy jsi třeba úplně nevěděl, do čeho skáčeš, ale učíš se v tom plavat a pár temp už zvládneš. Nejspíš ne, protože bys nemohl tyhle bláboly vypustit z úst. Pokud ovšem nebudeš flákač a budeš chtít sebe, i svou rodinu zabezpečit, nebo se sám pro sebe učit něco nového, ujišťuji Tě, že Tě tahle situace potká mockrát. Hodně štěstí.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Night Storm píše:GM se pta hracu proc to nenascripti a proc neprijdou s hotovym questem?

omfg rofl lol kdo ty GAME MASTERY vybira...
Kdo je vybira ti muze bejt jedno. Navic to, ze gm dokaze uznat, ze neco nezvladne je v poradku. Horsi by bylo, kdyby tvrdil opak a efekt stejnej. Gm je clovek co se uci za pochodu vsechno co je treba a to co gm umi prvni den gmkovani se neda srovnat s tim co uz dokaze za rok, nedej boze za dva roky, kdyz mu to vydrzi. Existuje neco, cemu se rika profesni rust a profesni vzdelavani a v naposledni rade nedocenitelny zisk zkusenosti. Primarne se Gm na dane funkce, na ktere ma nejlepsi predpoklady, ale case chca nechca bude muset umet vsechno, uz jen pro pocit aby nemusel brat cas svojim kolegum. Proto mnohem lepe ulehci cloveku, kdyz hrac prijde s konkretnimi napady a hotovymi scripty, nez aby se v tom patlal sam. Ale tohle deti jako ty, ktery jsou jen konzumenty zabavy, co chteji sveho vlastniho kasparka na sve zabavy, aby je bavil, nemuzou pochopit.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

achjo :p moralisti.

Zkrátka mě zarazilo, že gm vytýká hráčům, že nic nevymyslí. Jestli to zbytku serveru příjde normálka tak sorry.. jsem dítě. Chapu ze nemusi umet scriptit... ale jako psat na forum "ja scriptit neumim tak to udelejte vy a ja jako gm to odfajfknu nebo vykřížkuju"

me prijde naprosto prirozene ze jsem konzumni a ze se mi nechce nic vymyslet.. od toho tu sou prave ty game masteri aby se mi starali o zabavu.. fakt si nesedam k ultime, abych se namahal.. spis abych se zabavil.
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 05 led 2010 13:09, celkem upraveno 1 x.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Já nikomu nic nevytýkám. Chtěl jsem tím jenom říct, že je lehké házet na něco špínu, když do toho vlastně vůbec nevidíš a ani nejsi ochoten pomoci, když je to "tak špatné"
Malbord
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malbord »

Muzu delat GM ? rad hazu hrace do jailu a delam si z nich prdel a nic neumim MUZU?MUZU?MUZU?MUZU? doučim se za pochodu :p
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Malbord píše:Muzu delat GM ? rad hazu hrace do jailu a delam si z nich prdel a nic neumim MUZU?MUZU?MUZU?MUZU? doučim se za pochodu :p
Urcite, i admina. Tady http://www.darkparadise.cz/soubory/spheretest.rar mas server, sezen si nejakou masinu na netu, rozbalis, spustis...
srbqf
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

Hele lidi ty GM ka sou taky lidi ja bych trobet upustil paru bejt vama protože nebejt jich tak dřepite doma a čumite bo blba protože bez nich by tenhle server nebyl, navic je to jejich svobodna vule kdy a proč tu sou a co tu upravujou neni to placenej server nemužete po nich chtit pomalu div ne adamantiový doly
Malbord
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malbord »

Baltik píše:
Malbord píše:Muzu delat GM ? rad hazu hrace do jailu a delam si z nich prdel a nic neumim MUZU?MUZU?MUZU?MUZU? doučim se za pochodu :p
Urcite, i admina. Tady http://www.darkparadise.cz/soubory/spheretest.rar mas server, sezen si nejakou masinu na netu, rozbalis, spustis...
Diskriminaceeeeeeeee :p sem taky jen člověk )))
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Calderik píše: protože nebejt jich tak dřepite doma a čumite bo blba
Ano, přesně todlé dělá každej kdo nehraje Ultimu..:p
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ne, že by mě to tady na fóru nepřekvapovalo, ale už je tu toho víc než dost OT a k tématu ani písmenko... hold DP Fórum nikdy nezklame :wink:
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

Big Bud píše:
jak kdyby ultima byla jedina hra na svete :D
Christoff
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Christoff »

Speedy píše:
Big Bud píše:
Jako kdyby hraní byla jediná činnost na světě...
mind-bending chemicals
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Speedy píše:
a ona není? :roll:
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Nemit tolik prace aspon pul topicu presunu.

Jelikoz mam, tak jen dam tenhle odkaz, a toho se drzme.
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewforum.php?f=14
srbqf
Arcane Mystery
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Arcane Mystery »

Omlouvám se za offtopic.

Night Storm napsal tuhle blitku:

"Camarila si sice hrala na vampirskou komunitu... ale kdy? kdyz ja zacal hrat v roce 2004 uz to byla mrtva guilda."

Když ty jsi začal hrát v roce 2004, tak ta guilda (ale budeš se divit) aktivně existovala, měla členy kterým víc než na slávě a mamonu z dungů záleželo na hraní upírů RP způsobem(což asi nepochopíš protože nevíš co to RP je). Upíři v Camarille se vyznačovaly velmi nízkým PVM skillem a velice vysokou inteligencí, skvělou povahou a kamarádstvím, které potkáš málokde. To že jsme takhle exitovali někde v ústraní Trinsicu mělo taky svoje důvody. Nejhorší co může potkat RP hráče je když potká postavu ve hře a hustí do něj jakej nebyl skvělej fotbal, jak se těší z nového telefonu...
A ten Camarilák jen kouká, vyslechne to. A s prominutím se zeptá co to je fotbal a mobil. Upír středověku vážne fotbal nehraje a nepotřebuje kredit.

Nakydal jsi tady obrovské množství hnoje a já si jenom říkám co jsi vlastně za člověka. To že Balt přizná že něco neví je naprosto zásadní. Neví jednou něco. Je to člověk.

Zajímavé kolik lidí se strachuje ještě teď z ekonomické krize. A ještě zajímavější je ten steak, kdy lidi říkají že DP upadá. Ničeho takového jsem si nevšiml. Jen jsem si všiml že je to dobrý důvod(výhovorka) aby vlastně nemuseli lognout vůbec. Vždyť na tom DP se stejně nic nedějě. No jo když nelogneš ty a dalších 100 lidí z důvodu že to tady upadá, tak skutečně dojde k úbytku hráčů. Těch kteří hráli pro mamonek, dneska ho mají a nemají jedinej důvod proč se jen taky vydat po DP a vyndavat si potvory ze kterých nikdy nic nepadlo a nikdy nic nepadne. Omluv mě ale jdu kilit ty potvory bez lootu. Hraju pro zábavu a lásku pro RPG. Tohle píšu z nenávisti/záště/znechucení lidma jako jsi právě ty. Fandim ti i v reálu, doufám že to dotáhneš daleko a nebudeš po mě sockovat cígo na ulici. Asi bych zařval Guards.

EDIT(gramatika+násobilka+title)
Odpovědět