Dotazek ohledně Dualu ?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Bury
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Dotazek ohledně Dualu ?

Příspěvek od Bury »

Vím že je to trestné , ale nevim v jakych okolnostech ???.. Můžu stát na trhu za postavu s kterou chci jít dung a zdruhou tej postavě doma refovat apak mu to přiníst ??? Nebo přehazovat věci ??... ???
Naposledy upravil(a) Bury dne 04.01.2010 17:52:13, celkem upraveno 1 x.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Topik nějakej zde: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... al&start=0

Jinak. Obecně, co bylo tak porůznu komunikováno, tak dual je ne povolen, nýbrž tolerován - a to navíc pouze v konkrétních případech. A to například (ne však vždy, ne však pouze) peacefull předání itemů; res, pokud to nepřinese nějakou výhodu (umřeš sám uprostřed lesa v lítém souboji s šedým "a rabbit" a tak se skočíš resnout) a podobně. Rozhodně nikoliv dual dungování, resování v boji s čík/kýmkoliv, makrování a podobně.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 04.01.2010 16:50:53, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Bury
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bury »

Hunter píše:Topik nějakej zde: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... al&start=0

Jinak. Obecně, co bylo tak porůznu komunikováno, tak dual je ne povolen, nýbrž tolerován pouze v některých případech. A to například (ne však vždy, ne však pouze) peacefull předání itemů; res, pokud to nepřinese nějakou výhodu (umřeš sám uprostřed lesa v lítém souboji s šedým "a rabbit" a tak se skočíš resnout) a podobně. Rozhodně nikoliv dual dungování, resování v boji s čík/kýmkoliv, makrování a podobně.
Jo díky ;)

pokračujte; jedině však s nápady, které jsou v rámci pravidel
/Soap
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Hunter píše:(umřeš sám uprostřed lesa v lítém souboji s šedým "a rabbit" a tak se skočíš resnout)

Tohle bych jako priklad neuvadel. Prijde mi to dost zavadejici a myslim si, ze by u nekterejch GM neproslo ani tohle. Celkove bych povazoval ress na dualu za trestnej s vyjjimkou pripadu, ze se omylem zabijes / zgardis v domku a resnes se pred dverma.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Ress na dualu rozhodně povolen není.
Dual má sloužit POUZE k předání věcí postavě - tzn. lognout 2 postavy je povoleno pouze na dobu nezbytně nutnou. To také není příprava equipu a druhá postava lognutá na trhu.
Připravím věc, lognu postavu, přehodim, jednu odlognu. To je celé.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Inkvizitor Dan: Tak buď veskrze neškodné výjimky ano, nebo ne. Vybrat si, že tahle výjimka je teda ještě ok a tahle zase není, to bychom tu byli do Vánoc :wink:

Ale máš pravdu, jako příklad to nebylo zrovna nejlepší. Já jen tak asi pro takové obecné pochopení. Samozřejmě, trestání zneužití je plně v pravomoci GM a nikdo nemůže bulet, že dostal snow sekeru za JAKÝKOLIV duál, pokud GM nabude dojmu, že to nebylo košér. Tím byla myšlena ta pouze "tolerance".

edit: Avida. Tak je jasno, já jsem si to myslel. Sejro, co? ;P

na žádost raději lock, než to tu zaspamujete
pokud by měl někdo podnětné připomínky, nechť mě kontaktuje via pm a já stejně nezareaguju
/Soap
Nexios
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

V podstate viz i jinej topic desp+craft.

My se snazime vam to bez dualu usnadnit (takze treba uz drahne let v low/medium dungu nenajdete dvere/poklad ktery by neotevrelo kazde povolani, byt za cenu jisteho nepohodli) takze dualy prosim fakt jen na veci kde to jinak nejde.
Prendavat si treba klic od bedny nebo sochu pres zem je s prominutim blbost, tam si to samozrejme radsi predejte na duale, ale napytlikovat si equip je vec ktera se da udelat kdykoli a kymkoli...
srbqf
Zamčeno