Zdrojové Kódy k Ultima Online Clientovi
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Zdrojové Kódy k Ultima Online Clientovi
Ahoj, potřeboval bych poradit se zdrojovými kódy ke UO Klientovi.
Jestli se nekde dají sehnat a v jakém jazyku se to programuje.
Protože potřebujeme 2 různé shardy na jedné verzi ultimy (ML-ko).
Díky za pomoc.
Díky za pomoc.
Ucraftím vše, na co si vzpomenete !!!
Re: Zdrojové Kódy k Ultima Online Clientovi
Pochybuju, tohle se dela bud reverse engineeringem (jestli neznas assembler tak zapomen rovnou), pripadne 2 instalace v ruznych adresarich a spoustis to z batky kde importujes registry (tohle zvladne i clovek znaly mene)Rozarka píše:Ahoj, potřeboval bych poradit se zdrojovými kódy ke UO Klientovi.
Díky za pomoc.
srbqf
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle tu byl i sikovny programek
Stacilo mam ten dojem mit vickrat nainstalovanou UO a pak proste to rozjelo i vic ruznych shardu... ale kde to je, to nevim, nekdo urco poradi

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Anhillatior
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
OKay
Mohl bych někoho poprosit o ten prográmek?
Javím ani jak se to menuje nebo kde to bylo dík.
EDIT: Nebo nekoho kdo by nam pomohl s tim assemblerem a reverse engineerem? DIk moc
(Originálně jsem ten příspěvek psal ja ale za jine acc)
EDIT: Nebo nekoho kdo by nam pomohl s tim assemblerem a reverse engineerem? DIk moc

Everything Ends..
Re: OKay
Nejsnadnejsi:Anhillatior píše:Mohl bych někoho poprosit o ten prográmek?
1.instalni UO do (napr.) c:\uo1
2.regedit - HKLM\Software\Origin Worlds Online -> menu File - Export treba do uo1.reg
3.znovu installni UO tentokrat do c:\uo2
4.exportni registry do uo2.reg
5.udelej dve davky:
Kód: Vybrat vše
c:
cd \uo1
regedit /s uo1.reg
client.exe (popr c:\injection\ilaunch.exe ..)
Jestli sezenes ten programek (neznam nepouzivam, ale asi jich budou mraky) tak dela +- neco podobneho.
srbqf
- Anhillatior
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
1.instalni UO do (napr.) c:\uo1 - mam
2.regedit - HKLM\Software\Origin Worlds Online -> menu File - Export treba do uo1.reg mam
3.znovu installni UO tentokrat do c:\uo2 - zde mi pise nejde instalovat, jenom to chce odinstalovat.. co s tim?
2.regedit - HKLM\Software\Origin Worlds Online -> menu File - Export treba do uo1.reg mam
3.znovu installni UO tentokrat do c:\uo2 - zde mi pise nejde instalovat, jenom to chce odinstalovat.. co s tim?
Everything Ends..
Nekam zkopiruj adresa uo1, klidne pak dej odinstalovat, nainstaluj uo2 a pak prekopiruj do uo1 ten ze zalohyAnhillatior píše: 3.znovu installni UO tentokrat do c:\uo2 - zde mi pise nejde instalovat, jenom to chce odinstalovat.. co s tim?

Edit: A nebo jestli jsi zdatnejsi by tusim melo stacit proste uo1 zkopirovat do uo2, uo1.reg do uo2.reg a v necem (notepadu) v nem editnout ty cesty
srbqf
- Anhillatior
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Takze mel sem
Takze dobry.. udelal sem ionstalaci do c:/uo1 a vytahle sem si uo1.reg.. udelal sem kopii uo1 na uo2 a uo1.reg na uo2.rega v uoé2.reg sem nejake cesty zmenil z uo1 na uo2 + dp.exe sem zemnil na KelevarClient.exe PS do uo2 sem nacpal kelevar soubory...DP se mi normalne spusti ale u kelevaru mi to pise neco fullHDpath a Cant find map1.mul nebo neco v tom stylu..
Everything Ends..
Re: Takze mel sem
Mas spravne ty .reg a spoustis ten druhej v tom spravnem adresari? (a spoustis tam na zacatku i ten .reg?)Anhillatior píše:Takze dobry.. udelal sem ionstalaci do c:/uo1 a vytahle sem si uo1.reg.. udelal sem kopii uo1 na uo2 a uo1.reg na uo2.rega v uoé2.reg sem nejake cesty zmenil z uo1 na uo2 + dp.exe sem zemnil na KelevarClient.exe PS do uo2 sem nacpal kelevar soubory...DP se mi normalne spusti ale u kelevaru mi to pise neco fullHDpath a Cant find map1.mul nebo neco v tom stylu..
srbqf