to jsi dodělával do 2:22?:-) blázne :-p chtěl bych se tě baltíku zeptat,zda-li bys nechtěl spustit aj TS server Myslím,že přecejen většina guild pořád používá TSko místo VTčkaBaltik píše:A zase odemykam
viz novinky, bugreporty a rozumnou diskusi sem, flame do Pokecu.
Dárek k Vánocům
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
VT foreveer , TS používáj žabáci.DarthKnight píše:to jsi dodělával do 2:22?:-) blázne :-p chtěl bych se tě baltíku zeptat,zda-li bys nechtěl spustit aj TS server Myslím,že přecejen většina guild pořád používá TSko místo VTčkaBaltik píše:A zase odemykam
viz novinky, bugreporty a rozumnou diskusi sem, flame do Pokecu.
To ne, kolem druhe jsem se k tomu teprv dostal A fakt je ze me k tomu dokopalo to ze me to prudilo pri hreDarthKnight píše: to jsi dodělával do 2:22?:-) blázne :-p chtěl bych se tě baltíku zeptat,zda-li bys nechtěl spustit aj TS server Myslím,že přecejen většina guild pořád používá TSko místo VTčka
TS: No kdyz mi reknes kde sosnout linuxovej server...
srbqf
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
tady máš stránku a dej si Download a tam máš linux serveryBaltik píše:To ne, kolem druhe jsem se k tomu teprv dostal A fakt je ze me k tomu dokopalo to ze me to prudilo pri hreDarthKnight píše: to jsi dodělával do 2:22?:-) blázne :-p chtěl bych se tě baltíku zeptat,zda-li bys nechtěl spustit aj TS server Myslím,že přecejen většina guild pořád používá TSko místo VTčka
TS: No kdyz mi reknes kde sosnout linuxovej server...
http://www.teamspeak.com/