Chybne zobrazeni barvy a typu pisma
- Germanicus
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Chybne zobrazeni barvy a typu pisma
Zdravim vsechny hrace UO a prosim o radu rad bych si nastavil barvu a typ pisma ale to neni zobrazovano spravne napr. nastavim jasne zelene pismo a typ pisma 3 font ( to uzke pismo) apply ok ale nic se nezmeni jen barva je takova vyb... zelena
taktez nevidim v speech color nastaveni tu postavicku na ktere si barvu muzete vyzkouset. Mel sem UO Legacy kvuli tomuto sem ji preinstaloval na Renaissance ale dela to samo jen s tim ze nejde videt ta postavicka ve speech .... nevim jestli mi chybi nejaky soubor ... prosim o radu dekuju

Re: Chybne zobrazeni barvy a typu pisma
Zalezi jaka je to barva ciselne, nektere barvy a pisma jsou zakazane na serveru (schazovalo to ostatni klienty).
Muzes napsat konkretne o jake slo? (nechci kecat, ale uo.cfg je ten spravny soubor)
hloupe forum to spatne formatuje. Proste barva musi byt mezi 2 az 3fe (1022) vcetne ale nesmi byt zadne z pouzitych na specialku, pismo je natvrdo trojka
Muzes napsat konkretne o jake slo? (nechci kecat, ale uo.cfg je ten spravny soubor)
Kód: Vybrat vše
case 0:
if ((color < 2) || (color >= 0x3ff) || (color == PKT_SPEECH_HUE_WHISPER) || (color == PKT_SPEECH_HUE_YELL) || (color == PKT_SPEECH_HUE_EMOTE) || (color == PKT_SPEECH_HUE_SEMOTE) ) {
color = PKT_SPEECH_HUE_NORMAL;
}
...
pu.hue = ubsw(color);
pu.font = ubsw(3);
srbqf
- Germanicus
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
dekuji za odpoeve a ani ja nechci kecat a cislo te barvy nevim ale pouzivaji docela dost lidi jasne zelena jakob fosfor a vsichni mi rekli ze to nastavili pres option. Vlasten v option na leve strane druhe od zdola je zalozka chat a tam tu barvu vidis je uplne dole - system message color ... zkousel mi to i kolega pres vzdalenou plochu on to pismo ma tu barvu a neslo mu take nastavit... vim ze to neni dulezite pro hru ale jen sem chtel vedet cim to muze byt...
Poradim ti, nech si od nej poslat uo.cfg jak to ma (samozrejme bez tech dvou radku kde je jmeno accountu a pripadne zakodovane heslo) a proste to prekopiruj k sobe.Germanicus píše:dekuji za odpoeve a ani ja nechci kecat a cislo te barvy nevim ale pouzivaji docela dost lidi jasne zelena jakob fosfor a vsichni mi rekli ze to nastavili pres option. Vlasten v option na leve strane druhe od zdola je zalozka chat a tam tu barvu vidis je uplne dole - system message color ... zkousel mi to i kolega pres vzdalenou plochu on to pismo ma tu barvu a neslo mu take nastavit... vim ze to neni dulezite pro hru ale jen sem chtel vedet cim to muze byt...
Edit: A pak si zkontroluj, jestli to nemas predelane v Injectionu (jestli ho mas)
srbqf