ale aj to sa robiStich píše:neviem kde si toto pocul (videl) ale rozhodne to takto na slovensku neni skor to robia tak ze maju ludi v civile ktory si vytipuju nejake tie podozrive tipy pridu policajti vylozte vsetko co mate vo vreckach a beru ho... urcite nebehaju v civile a nekupuju si drogyRedd píše:Na Slovensku jsou ale úplně mimo, co se týká marihuany. Jenže taky to může být tím, že 99% policajtů jsou náckovéU nás jsem ještě neviděl, aby kriminálka v civilu chodila po fesťáku a "kupovala" drogy. Na Slovensku je to běžná praxe. U nás se postavěj na příjezdovku i se smečkou psů a prohledávaj auta - to se mi zdá rozhodně přijatelnější způsob kontroly
Flame 2
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze robi + by som k tomu doplnil ze ta zoberu na pandlaren tam sa k tebe postavia piaty daju ti mensi psychicky a fyzicky natlak a prinutia ta podpisat ze aj to co nasli padnute v krickoch na tom festivale bolo tvoje ;p...To len tak z kratka o praktikachShadowsong píše:ale aj to sa robiStich píše:neviem kde si toto pocul (videl) ale rozhodne to takto na slovensku neni skor to robia tak ze maju ludi v civile ktory si vytipuju nejake tie podozrive tipy pridu policajti vylozte vsetko co mate vo vreckach a beru ho... urcite nebehaju v civile a nekupuju si drogyRedd píše:Na Slovensku jsou ale úplně mimo, co se týká marihuany. Jenže taky to může být tím, že 99% policajtů jsou náckovéU nás jsem ještě neviděl, aby kriminálka v civilu chodila po fesťáku a "kupovala" drogy. Na Slovensku je to běžná praxe. U nás se postavěj na příjezdovku i se smečkou psů a prohledávaj auta - to se mi zdá rozhodně přijatelnější způsob kontroly
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Tak nevim na jake poklesle festivaly jezdis teda.Johny Matovic píše: jasne ze robi + by som k tomu doplnil ze ta zoberu na pandlaren tam sa k tebe postavia piaty daju ti mensi psychicky a fyzicky natlak a prinutia ta podpisat ze aj to co nasli padnute v krickoch na tom festivale bolo tvoje ;p...To len tak z kratka o praktikach
Co jsem byl na festacich, tak jedine shledani s bengama bylo pri odjezdu kdy u silnice velmi slusne davali fouknout ridicum, coz jim rozhodne nezazlivam.
srbqf
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
ako shadow povedal plati to tak vseobecneBaltik píše:Tak nevim na jake poklesle festivaly jezdis teda.Johny Matovic píše: jasne ze robi + by som k tomu doplnil ze ta zoberu na pandlaren tam sa k tebe postavia piaty daju ti mensi psychicky a fyzicky natlak a prinutia ta podpisat ze aj to co nasli padnute v krickoch na tom festivale bolo tvoje ;p...To len tak z kratka o praktikach
Co jsem byl na festacich, tak jedine shledani s bengama bylo pri odjezdu kdy u silnice velmi slusne davali fouknout ridicum, coz jim rozhodne nezazlivam.

A tak vy mate v pohode policajtov, aspon moje stretnutia s nimy zatial boli vzdy len srdecne.Co sa o stretnutiach so Slovenskymi povedat veru neda, aj ked v poslednej dobe sa to lepsi (a par svetlych vynimiek sa medzi nimy vzdy naslo.).
Sklb - okrasny clovek
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
dovolim si jeste jeden shrnujici odkaz pro hulice a fetaky:
http://www.adiktologie.cz/articles/cz/1 ... ml?acc=enb
http://www.adiktologie.cz/articles/cz/1 ... ml?acc=enb
hemeneks more gadzo vazelina!
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
ha a ted uz jsi nahravan a monitorován!!!!!!!!Johny Matovic píše:sa ti necudujem ;p za chvilu ma uvidis s bombou na chrbte v prahe...;pHunter píše:Přestávám se cítit bezpečně.Johny Matovic píše:[..] a to len kvoli tomu ze som skoro kazdy den kilometer od vasich hranic
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele: