Vampire
- Largon Skraja
- Inkless
- Largon Skraja
- Inkless
Já mam jen v hlavě PokyWolfovo, tak sem to dal s jednou rukou a druhou sem jed buchty od mamky, a pak jen vim, že to Kaj předělal a doupravil:) Jinak ten seznam od tebe Leone dolu mi trocha nesedí.. Nechtěl bych se hádat, ale myslím, že to došlo víc lidí v těch mezerách.....
Jinak co pamatuju, kopec lidí to udělalo tak, že se jim myslim z shamatu pomáhalo. Dalo se to tam proflákat parra zdí v tý části jak byla silver serpenta před vchodem k impojum co byl a BV. Nebo myslim, že to šlo i provoknout, někdo mi to říkal a i ukazoval, ale je to dýl. Já to jen předal přes Xava Kajovi
Jinak co pamatuju, kopec lidí to udělalo tak, že se jim myslim z shamatu pomáhalo. Dalo se to tam proflákat parra zdí v tý části jak byla silver serpenta před vchodem k impojum co byl a BV. Nebo myslim, že to šlo i provoknout, někdo mi to říkal a i ukazoval, ale je to dýl. Já to jen předal přes Xava Kajovi

A mas na mysli gargu nebo impa? Ja (Demo) dal gargu 29.1.2005, mel sem tam poklad naky +9 speary. Hned za mnou za hodinu to dal Poky. A Wizzy v te dobe urcite jeste nehral/nemel vampa jeste tak pul roku minimalne, to ten quest stihlo dat tak 100 lidi jesteLeon píše:jako moze byt poriadie tych prvych prehadzane,. ale viem na bomby ze ja som to dal 5ty, tesne za mnou Neme, a predomnou Wizzy,... a ti prvy 3ja neviem v jakom poradi no ...

P.S. impa sem zase nedelal vubec bo taming sux
kvak
- Largon Skraja
- Inkless
Však právě, sice to bude znít neěuvěřitelně, ale v té době přes Crona myslím nebo přes Rippa(možná Vengiho, ale spíš ne, to eště u nás nebyl) se mě Neme ptal na to, co tam je. A to myslim bylo v době, kdy už bylo dávno po první úpravě toho nového gargy. Jakože si matně pamatuju ty dveře u začátku u goda, pak konec měnil Kaj. A střed se trochu přespawnovával. Nejvýrazněji si pamatuju toho dobráka co my tam nechal skyhawka jak šel předemnou a tenkrát sem kosil vše co mi přišlo pod dráp a skoro sem to nerozdejchal:) Takže jestli si to dělal +- v době co Neme, tak to je mezi váma větší lajna..... Omlouvám se, ale je to už dlouho a moc si to nepamatuju.
- Largon Skraja
- Inkless
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: