Tohle jsem nepochopil :pApocalyptos píše:Do té doby než jsem tu napsal za jaké postavy ste mě pojeli tak si ani nevěděl, že sem to já a dál bys mi psal jestli s tebou nepůjdu dunga.
Stálě se dá harvit mimo dungy...Dungy nejsou na harvení
To máš pravdu dungy nejsou na harvení... v současné době nejsou totiž ani na chození. Když resp hlídačů je 10 minut a když se člověk ozve tak GM místo aby něco začali řešit tak pan Redd napíše, že by klidne pk podporoval. Proč asi spousta lidí odchází ? Protože se nikomu nechces 14 dní vydělávat na equip o kterej pak během 10 minut diky pk příjdou.Raynor píše:Tohle jsem nepochopil :pApocalyptos píše:Do té doby než jsem tu napsal za jaké postavy ste mě pojeli tak si ani nevěděl, že sem to já a dál bys mi psal jestli s tebou nepůjdu dunga.
Ty pojezdy nejsou tak četné...Tohle prostě jen brekot.Apocalyptos píše:To máš pravdu dungy nejsou na harvení... v současné době nejsou totiž ani na chození. Když resp hlídačů je 10 minut a když se člověk ozve tak GM místo aby něco začali řešit tak pan Redd napíše, že by klidne pk podporoval. Proč asi spousta lidí odchází ? Protože se nikomu nechces 14 dní vydělávat na equip o kterej pak během 10 minut diky pk příjdou.Raynor píše:Tohle jsem nepochopil :pApocalyptos píše:Do té doby než jsem tu napsal za jaké postavy ste mě pojeli tak si ani nevěděl, že sem to já a dál bys mi psal jestli s tebou nepůjdu dunga.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
DP proste neni pvm&pvp shard, ale pvm&pk shard.Apocalyptos píše:...
To je taky řádná blbost tohleto. Zkoušel jsi už někdy něco pojet? Pochybuji, protože pak by jsi nevypustil takovou blbost z úst. Na pojezd prsky? Hm jo tak 2, 3 max. Jinak další jsou k ničemu, na pojezd potřebuješ hrubou sílu, kterou jaksi prsk nedá, že?Ian píše:DP proste neni pvm&pvp shard, ale pvm&pk shard.Apocalyptos píše:...
Pk sice vzdycky byli, jsou, a budou, ale driv jich nebylo tolik. Ted si prska na pojizdeni vytrenuje kde kdo.
Reseni: Stale bezi jeden cesky pvm server. Bohuzel, aktivne tam klika malo lidi.
Cos udelal sam aby te PK nepojeli?Apocalyptos píše: To máš pravdu dungy nejsou na harvení... v současné době nejsou totiž ani na chození. Když resp hlídačů je 10 minut a když se člověk ozve tak GM místo aby něco začali řešit tak pan Redd napíše, že by klidne pk podporoval.
Proto je potreba neustale opakovat a idealne rict, co dela dungar spatne, vetsinou jsou to tak trivialni veci ze to nemuze nikomu delat vaznejsi problemy.Shadowsong píše:ako dlho sa uz dungarom hovori ze antipk opatrenia mozu robit oni sami?
ako dlho uz dungari kricia robte antipk opatrenia za nas?