dungy vs pk

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Apocalyptos píše:Do té doby než jsem tu napsal za jaké postavy ste mě pojeli tak si ani nevěděl, že sem to já a dál bys mi psal jestli s tebou nepůjdu dunga.
Tohle jsem nepochopil :p

Stálě se dá harvit mimo dungy...Dungy nejsou na harvení
Správce charity válečníků
Apocalyptos
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apocalyptos »

Raynor píše:
Apocalyptos píše:Do té doby než jsem tu napsal za jaké postavy ste mě pojeli tak si ani nevěděl, že sem to já a dál bys mi psal jestli s tebou nepůjdu dunga.

To máš pravdu dungy nejsou na harvení... v současné době nejsou totiž ani na chození. Když resp hlídačů je 10 minut a když se člověk ozve tak GM místo aby něco začali řešit tak pan Redd napíše, že by klidne pk podporoval. Proč asi spousta lidí odchází ? Protože se nikomu nechces 14 dní vydělávat na equip o kterej pak během 10 minut diky pk příjdou.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

a to ti nepripada ani trochu ze je to malicko neschopnost modraku ?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Apocalyptos píše:
Raynor píše:

To máš pravdu dungy nejsou na harvení... v současné době nejsou totiž ani na chození. Když resp hlídačů je 10 minut a když se člověk ozve tak GM místo aby něco začali řešit tak pan Redd napíše, že by klidne pk podporoval. Proč asi spousta lidí odchází ? Protože se nikomu nechces 14 dní vydělávat na equip o kterej pak během 10 minut diky pk příjdou.
Ty pojezdy nejsou tak četné...Tohle prostě jen brekot.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Přihlásil ses k nám do gildy, my tě zkusili otestovat, protože ses zdál být v pohodě. Pár dní si s náma byl na mapě, jednou si snad s nama něco pojel,pak si 3 týdny mapu nelogl a pak najednou vidíme tvou prihlášku v copu a ještě k tomu ochota zmrazení svýho PK (i když si byl ještě u nás). Naše gilda není frakce abys nás měl jako takovou příležitostnou bokovku když je nuda. Jsme gilda jako každá jiná. :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Elisha
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elisha »

Nějak mi ušla pointa co se tu vlastně řeší? :roll: :?
Pokud vím pk byli, jsou a vždy budou součástí tohoto serveru. Osobně pk taky nemusím, ale pokud hrají podle pravidel (dá se říct čestně), tak proč ne?
Každou g občas někdo dobíhá, ale od toho je skill tracking, kterej má skoro každá postava (war 80, kler 50) a je to neuvěřitelné, ale ten skill vážně funguje a jak vidíš vyplatí se to používat. Dalšá věc jak zamezíš pojezdu je, že si s nb postavou dojdeš podívat k dungu jestli to nekempí pk, trackneš si to na začátku a pak víš zda to jít a nebo ne. Nebo požádáš známého jestli by ti u dungu nachvíli nepostál a neohlídal ti to. A nebo se k tomu holt postavit čelem a hurá do boje....
Navíc míst kde se dá slušně harvit je pořád dost. Mining je nastaven dobře, holt když chceš myth tak si u toho seď a ohlídej si to. Proč bys měl dostat něco zadarmo, takhle to nefunguje ani v rl. 8)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No rekl bych, ze autor resi jen jednu jedinou a prostou vec
Nemoznost se spolehnout na cas respawnu hlidace
Kdyz by byl jeho cas vzdy stejny(nebo minimalne ne skoro nulovy), vim za jak dlouho me nekdo muze dobehnout, ale kdyz je nahodny a muze se stat ze i okamzity, je respawn hlidace pro ochranu pred zlodeji o nahode
A protoze je dp pvp/pvm shard je asi dany stav povazovan za spravny
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Apocalyptos píše:...
DP proste neni pvm&pvp shard, ale pvm&pk shard.
Pk sice vzdycky byli, jsou, a budou, ale driv jich nebylo tolik. Ted si prska na pojizdeni vytrenuje kde kdo.

Reseni: Stale bezi jeden cesky pvm server. Bohuzel, aktivne tam klika malo lidi.
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Respy fungují, jak mají. Tento stav lze považovat za chtěný. PK jsou součástí hry a modráci mají v dungu dost možností, jak pojezdu předejít nebo se ubránit.
Dungy, do kterých "je myth potřeba", se zas tak často nepojíždějí a výdělek se ve většině případů vyplatí. Pokud chodíš Deceity v mytherilu a sjíždějí Tě tam PK, je mi líto, ale do takového dungu se hodí levnější výbava = menší čas na vykopání.
PKček je +- stále stejně. Někdy běhá větší skupina, jindy zase jen pár. Tak to bylo vždycky a já si nemyslim, že jsou PK nějak přemnožená.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Me teda spis prijde ze je PK min o proti dobam kdy byvala trava zelenejsi. Ale to je fuk.
Jen sem chtel rict jak sou dneska ti hraci rozmazleni, to by jeden zaplakal. Kdyz vam Gm ka nedaj truhlu s pokladem primo pod nos u vlezu dungu a vy musite riskovat pojezd aby jste ho prostli a bali se o svoje cerstve nakopany mythko no /rofl.
Co maji rikat chudaci pk co se pvp venujou aktivne tam je teprv riziko.
Kdzy si des dung za modraka, tak sice mas naky to maly* riziko ze te sjedou a vydelek z dungu jen malokdy prevysuje jednorazovy naklady, jenze s tim equipem casto zajdes dungu nekolik a vsechn ose ti to vrati, kdyz mas skill.

Áno áno...naprosto souhlasim. Proto sou pro mě všechny modraci co me kdy pojeli prasata, který umí počítat...

* Hodnota rizika je neprimo umerna tvemu skillu.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Princes of Love
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Princes of Love »

Ja jak si to tady ctu tak se only smeju (zhulený) samozřejmě :D Umřel sem tolikrát jak v dungu no tolikrát zas ne v pvp a je mi to jedno,pokud vim hru hrajete pro zabavu kazdy ma zabavu nejak jinak,tak se zamyslete jaky druh zabavy chcete provozovat a ne tu psat kktiny tipu raynor a aspol :p Ikdyz on je ted nepsal no :(
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Všichni to smažte, leze Vám to na mozek :)

Když Vás štvou pojezdy od PK, tak nechoďte dungy, makrujte a vydělávejte obchodem :) Tak jako to dělám já... Mě už PK nepojeli tak 3 roky muhehe
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Ian píše:
Apocalyptos píše:...
DP proste neni pvm&pvp shard, ale pvm&pk shard.
Pk sice vzdycky byli, jsou, a budou, ale driv jich nebylo tolik. Ted si prska na pojizdeni vytrenuje kde kdo.

Reseni: Stale bezi jeden cesky pvm server. Bohuzel, aktivne tam klika malo lidi.
To je taky řádná blbost tohleto. Zkoušel jsi už někdy něco pojet? Pochybuji, protože pak by jsi nevypustil takovou blbost z úst. Na pojezd prsky? Hm jo tak 2, 3 max. Jinak další jsou k ničemu, na pojezd potřebuješ hrubou sílu, kterou jaksi prsk nedá, že?
2 topic:První post byl jeden z největších hovadin, jakou jsem na tomhle forum přečetl. Kdyby modráci nebyli úplně tupí, tak pojezdy sníží velmi, ale velmi rapidně. Někdy se fakt úplně ochránit nejde, pak nastupuje boj a boha, to mi neříkejte, že je těžké pro ranga si vytáhnout záložku z nějákého vrahouna a 2krát na ní kliknout. Že hold to někdy nevýjde, no a? Je to taky jaksi PvP shard, ale volat tady GM po změnách, které by úplně zrušili pojezdy. Kdyby to bylo chtěné, tak už je to zavedné, co?
A ještě...více PK??? Děláte si srandu? Ono je trochu třeba rozlišit realitu od toho, co je v seznamu gulid.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Apocalyptos píše: To máš pravdu dungy nejsou na harvení... v současné době nejsou totiž ani na chození. Když resp hlídačů je 10 minut a když se člověk ozve tak GM místo aby něco začali řešit tak pan Redd napíše, že by klidne pk podporoval.
Cos udelal sam aby te PK nepojeli?

To ze seneda na dobu respawnu spolehnout, no teoreticky da, jen se to nepocita od smrti hlidace, ale od predchoziho spawnu hlidace (ale ta doba je vetsinou (ne vzdy) stejne random), taky ti nema udelat bezpeci, ale jen pojeti mirne znesnadnit.

Ale vratim se zpatky ke sve otazce: Rikaji ti neco skilly jako Tracking nebo Detect? Nez odejdete do dungu, bavite se o tom do hry, nebo jen na mape popr. vt? Mate v parte jen spolehlive lidi? Posilate prvne pred dung nejakou postavu aby to tam tracknula, detektla, nebo tam nabehnete jak banda ovci a pak se divite?
srbqf
Persian
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Persian »

Konecne poradna odezva a to od toho nejpovolanejsiho. Balte ted si jim to nandal.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ako dlho sa uz dungarom hovori ze antipk opatrenia mozu robit oni sami?
ako dlho uz dungari kricia robte antipk opatrenia za nas?
:roll:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Shadowsong píše:ako dlho sa uz dungarom hovori ze antipk opatrenia mozu robit oni sami?
ako dlho uz dungari kricia robte antipk opatrenia za nas?
:roll:
Proto je potreba neustale opakovat a idealne rict, co dela dungar spatne, vetsinou jsou to tak trivialni veci ze to nemuze nikomu delat vaznejsi problemy.

Delat pripadne anti-PK (nebo anti-cokoli) opatreni ze strany GM ma smysl teprv v okamziku, kdy to nejde nejak rozumne resit hraci samotnymi. Coz jestli me pamet nesali bylo naposled, kdy parta PK mela diky jednomu bugu (ten funguje furt, zmena je v tom ze se loguje a jde snadno prokazat) presne informace kdy kam kdo vlezl (taky jsem se jednou pobavil tim, ze siroko daleko nikdo, sundam GMkem z invisu hlidace a behem par chvil tam nabehla banda), ale od te doby nezlobte se na me ale bejvalo PK vic, bejvalo antiPK opatreni min, a taky se dalo hrat.
srbqf
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Princes of Love píše:... ne tu psat kktiny tipu raynor a aspol :p Ikdyz on je ted nepsal no :( ...
Že tě huba nebolí!!! :p

Ještě k tématu...Hlídači jsou nastavení tak aby se to né vždy dalo doběhnout(někde dokonce tak že je až nemožné) výpravu.Buďte rádi za to :)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Plnej souhlas s Baltem a Reedem... neznám jedinej dung kde se to nedá ošéfovat tak, aby mě pk nepojeli.. spíš je to o přístupu..trošku u toho myslet a ne slepě běžet zabíjet nebohá monstra ;)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Apocalyptos píše:
Legend Of Pain píše:Ach jaj. ako keby bol próblm sa odstenovať a odkopnúť :)
Inteligent promluvil až bude war a kler umět zeď tak se rád odstěním.
Jo a war a kler to tk za 45 minut nedaji
Zamčeno