Zamrazení účtu - vyřešeno

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Brejechcenko
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Zamrazení účtu - vyřešeno

Příspěvek od Brejechcenko »

Zdravím,
zajímalo by mě, zda-li GM umožňují nechat si hráči zmrazit účet po dobu delší jak 3 měsíce.

V mém případě:
Vracím se zpátky za prací do zahraničí a posledně jsem měl problémy se znovuaktivací internetové linky... Takže se může stát, že nebudu mít do listopadu příštího roku šanci lognout a účet by padnul vniveč...

Tak se ptám jestli je ta možnost, nebo hold budu muset případně svěřit účet nějakému hráči.
Naposledy upravil(a) Brejechcenko dne 08.12.2009 22:40:42, celkem upraveno 1 x.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

takova moznost tu neni.
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Je to technicky nemožné? Jestli ano, tak chápu, nicméně pokud by to bylo možné, neuvažovali jste nad tím, že byste tuto možnost zavedli?

Totiž určitě by to spousta lidí uvítalo, protože už nejednou se stalo, že někdo někomu svěřil do opatrovnictví acc a ten mu ho buď zničil (čti dovedl k deletu), nebo z postav udělal PK, či jinak poškodil. D9ky možnosti zmražení na delší dobu jak 3 měsíce, by se těmto věcem lidi vyvarovali a navíc by pak ani nedocházelo k rozporu ohledně nároku na vlastnictví a blokování acc (je to moje postava" ne není, já jí dotrénoval! ale já mám reg mail! ale nehrál jsi rok! apod.).
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Marsyas píše:Je to technicky nemožné? Jestli ano, tak chápu, nicméně pokud by to bylo možné, neuvažovali jste nad tím, že byste tuto možnost zavedli?

Totiž určitě by to spousta lidí uvítalo, protože už nejednou se stalo, že někdo někomu svěřil do opatrovnictví acc a ten mu ho buď zničil (čti dovedl k deletu), nebo z postav udělal PK, či jinak poškodil. D9ky možnosti zmražení na delší dobu jak 3 měsíce, by se těmto věcem lidi vyvarovali a navíc by pak ani nedocházelo k rozporu ohledně nároku na vlastnictví a blokování acc (je to moje postava" ne není, já jí dotrénoval! ale já mám reg mail! ale nehrál jsi rok! apod.).
Technicky to mozne je, ale z duvodu bezpecnosti nikoliv.
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Marsyas píše:Je to technicky nemožné? Jestli ano, tak chápu, nicméně pokud by to bylo možné, neuvažovali jste nad tím, že byste tuto možnost zavedli?

Veru, ale ono to je asi na moc veľa práce :cry: :cry:
Brejechcenko
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brejechcenko »

Díky...
Myslím, že není co dodat... :)

>>> LOCK <<<
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Nymir píše: Veru, ale ono to je asi na moc veľa práce :cry: :cry:
Da se to udelat tak, ze tomu uctu das vyssi (counsellor/GM) prava...
srbqf
Zamčeno