Vampire
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no já ti nevim bo oboje mam max a za 40 ani náhodou ... no jediný použití vidim tak max u vysátí vampa v morfu nebo wara... kdyžtak PM prosímStich píše:Neni to podla ei a mgr? ja si pamatam ze mana drain stiahol aj 40 maniNicugee píše:Ahoj chci se zeptat poradite mi jestli ma vyuziti v pvp kouzlo mana vampire a mana drain, bo kdyz to sezere magovi 3-4 many neni to moc... Diky za odpovedi
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A to ti nestačí?Nicugee píše:no já ti nevim bo oboje mam max a za 40 ani náhodou ... no jediný použití vidim tak max u vysátí vampa v morfu nebo wara... kdyžtak PM prosímStich píše:Neni to podla ei a mgr? ja si pamatam ze mana drain stiahol aj 40 maniNicugee píše:Ahoj chci se zeptat poradite mi jestli ma vyuziti v pvp kouzlo mana vampire a mana drain, bo kdyz to sezere magovi 3-4 many neni to moc... Diky za odpovedi
Správce charity válečníků
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hovno ked proti tebe ide mag skor vyzeres manu sebe ako jemuRaynor píše:A to ti nestačí?Nicugee píše:no já ti nevim bo oboje mam max a za 40 ani náhodou ... no jediný použití vidim tak max u vysátí vampa v morfu nebo wara... kdyžtak PM prosímStich píše: Neni to podla ei a mgr? ja si pamatam ze mana drain stiahol aj 40 mani
Jak si asi z odpovedi ostatnich mohl vydedukovat,tak na maga je tohle kouzlo naprd a pouziva se bud jen na vampa v morfu, nebo na wara:)
[color=blue]Archonik-The Stone Impik[/color]
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]
[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]
Aneb Par Kb v Save
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]
[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]
Aneb Par Kb v Save
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele: